Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Elke dinsdag en vrijdag tussen
  17.00 en 22.00 uur
 • Met bevestiging per e-mail en sms
 • Proefpakket voor € 19,99
  en € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 42,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten

Bestellen zonder internet?
Bel 0294-230307

Kiprollade, wortel/doperwten-mix en aardappelpuree Bekijk groter

Gemalen kiprollade, gemalen wortel/doperwten-mix en aardappelpuree

Een heerlijke gebraden kiprollade, gekruid en "gevuld" in eigen slagerij. De gesneden kiprollade is heerlijk mals, de jus is smaakvol. Na deze bereidng is de kiprollade gemalen. Met een gemalen groentemix van worteltjes en doperwten (door onze keuken ook wel "tiroliënne" genoemd). En heerlijk smeuïge aardappelpuree, "ouderwets" zelfgestampt door onze koks.

Meer details

€ 8,15 incl. btw

Samenstelling

Soort Kip
Land Hollandse maaltijd
Allergenen Lactose melk, Zwaveldioxide, Gluten
Type Dieetmaaltijden

Meer informatie

Ambachtelijk bereide gemalen maaltijd, zonder slechte E-nummers.

Deze heerlijke gemalen maaltijd is bereid met uitstekende ingrediënten, zonder kunstmatige smaakversterkers. U treft geen slechte E-nummers aan in deze maaltijd. 

Ook deze gemalen maaltijd is ambachtelijk bereid in onze keuken. Onze keuken heeft meer dan 45 jaar ervaring in het bereiden van kwaliteitsmaaltijden. 

In onze keuken is een heldere keuze voor kwaliteit gemaakt en worden de maaltijden op traditionele wijze bereid. En dat proef je.

Verwarmen en bewaren van onze kant en klaar maaltijden.

Deze gemalen kant en klaar maaltijd is al bereid en hoeft alleen nog maar verwarmd te worden. Dat kan snel en eenvoudig gebeuren in de oven en de magnetron. Hiervoor treft u alle informatie aan op de pagina 'maaltijden verwarmen' op deze site.

Elke maaltijd is voorzien van een duidelijk etiket waarop u allerlei informatie aantreft over de maaltijd. Zo treft u onder andere de productiedatum aan. En ook is de tht-datum op het etiket vermeld, oftwel de "ten minste houdbaar tot-datum". Hieraan kunt u zien hoe lang uw maaltijd houdbaar is in uw vriezer. Na bezorging is uw maaltijd minimaal 6 maanden houdbaar. Over het bewaren van uw maaltijd treft u op de pagina 'maaltijden bewaren' meer informatie aan.

Vitamines en voedingsstoffen in onze maaltijden.

Onze vriesverse maaltijden kennen een uitstekend behoud van vitamines en voedingsstoffen. De maaltijden worden razend snel teruggevroren en daarmee worden vitamines, voedingsstoffen en structuur in de maaltijden 'vastgezet'. Daarmee wordt de lange houdbaarheid van onze maaltijden gerealiseerd.

De volgende voedingswaarden gelden voor 'Kiprollade, wortel/doperwten-mix en aardappelpuree'. De waarden zijn weergegeven per 100 gram en gelden voor onbereid product. Het weergegeven referentie-percentage is gerelateerd aan de referentie-inname per dag per volwassenen van 8400 kJ en/of 200 kcal. Energie: 455 kJ (6% ref.), 117 kcal (7% ref.). Vet: 4,15 gram, waarvan verzadigd 1,99 gram. Koolhydraten: 10,2 gram, waarvan suikers 0,78 gram. Eiwitten: 7,77 gram. Zout: 0,99 gram. Voedingsvezels: 1,7 gram.