Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Elke dinsdag en vrijdag tussen
  17.00 en 22.00 uur
 • Met bevestiging per e-mail en sms
 • Proefpakket voor € 19,99
  en € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 42,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten

Bestellen zonder internet?
Bel 0294-230307

Natriumarme rundervink met bloemkool bechamelsaus en gebakken aardappelen Bekijk groter

Natriumarme rundervink met bloemkool bechamelsaus en gebakken aardappelen

Een heerlijke zoutarme maaltijd. De rundervink is lekker gekruid zonder toevoeging van zout. Met een bijpassende runderjus, ook zonder toevoeging van zout. Daarbij gekookte bloemkool met een licht aangemaakt bechamelsausje en nootmuskaat. De smeuïge aardappelpuree is in eigen keuken bereid van gestampe aardappelen.

Meer details

€ 8,15 incl. btw

Samenstelling

Soort Rundvlees
Land Hollandse maaltijd
Type Dieetmaaltijden

Meer informatie

Ambachtelijk bereide zoutarme maaltijd.

Deze heerlijke zoutarme maaltijd is bereid met uitstekende ingrediënten, zonder toevoeging van enig zout tijdens de bereiding daarvan door onze koks. Bovendien zijn onze koks zeer terughoudend in het gebruik van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. U treft dan ook weinig slechte E-nummers aan in onze zoutarme maaltijden. 

Onze keuken heeft meer dan 45 jaar ervaring in het bereiden van kwaliteitsmaaltijden. In onze keuken is een heldere keuze voor kwaliteit gemaakt en worden de maaltijden op traditionele wijze bereid. En dat proef je.

Verwarmen en bewaren van onze zoutarme kant en klaar maaltijden.

Deze kant en klare zoutarme maaltijd is al bereid en hoeft alleen nog maar verwarmd te worden. Dat kan snel en eenvoudig gebeuren in de oven en de magnetron. Hiervoor treft u alle informatie aan op de pagina 'maaltijden verwarmen' op deze site.

Elke maaltijd is voorzien van een duidelijk etiket waarop u allerlei informatie aantreft over de maaltijd. Zo treft u onder andere de productiedatum aan. En ook is de tht-datum op het etiket vermeld, oftwel de "ten minste houdbaar tot-datum". Hieraan kunt u zien hoe lang uw maaltijd houdbaar is in uw vriezer. Na bezorging is uw maaltijd minimaal 6 maanden houdbaar. Over het bewaren van uw maaltijd treft u op de pagina 'maaltijden bewaren' meer informatie aan.

Vitamines en voedingsstoffen in onze natriumarme maaltijden.

Onze vriesverse maaltijden kennen een uitstekend behoud van vitamines en voedingsstoffen. De maaltijden worden razend snel teruggevroren en daarmee worden vitamines, voedingsstoffen en structuur in de maaltijden 'vastgezet'. Daarmee wordt de lange houdbaarheid van onze maaltijden gerealiseerd.