Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.
Natriumarme stamppot andijvie met gebakken speklapje Bekijk groter

Natriumarme stamppot andijvie met gebakken speklapje

Een heerlijke zoutarme stamppot andijvie van zelfgestampte aardappelen, kleingesneden verse andijvie en gebakken varkensspekjes. Met daarbij een gebakken speklapje met een ruime hoeveelheid heerlijke jus. Een heerlijke Hollandse stamppot, ambachtelijk bereid in onze keuken. Aan onze natriumarme maaltijden wordt helemaal geen zout toegevoegd tijdens de bereiding ervan.

Meer details

€ 8,15 incl. btw

Samenstelling

Soort Varkensvlees
Land Hollandse maaltijd
Allergenen Gluten, Lactose melk, Selderij, Soja
Type Dieetmaaltijden

Meer informatie

Deze heerlijke zoutarme maaltijd is bereid zonder toevoeging van zout. Want onze keuken voegt helemaal geen zout toe tijdens de bereiding van onze natriumarme kant en klare maaltijden. Voor onze zoutarme maaltijden gebruikt onze keuken natriumarme kruiden en ook de jus is natriumarm.

In onze keuken is een heldere keuze gemaakt voor kwaliteit. Alle maaltijden, dus ook onze zoutarme maaltijden, worden ambachtelijk bereid. Inmiddels heeft onze keuken meer dan 45 jaar ervaring met het bereiden van zoutarme kant en klaar maaltijden van hoge kwaliteit. En dat proef je.

Onze zoutarme maaltijden bestaan uit drie porties die samen een complete maaltijd vormen. Elke portie is apart verpakt en heeft een eigen etiket met veel informatie over het zoutarme eten.

Op elk etiket treft u informatie aan over de productiedatum, de houdbaarheid en het gewicht van het zoutarme maaltijdcomponent. Maar ook staat er informatie over ingrediënten, allergenen en voedingswaarden op elk etiket van elk natriumarm maaltijdcomponent.

Onze zoutarme diepvriesmaaltijden zijn na bezorging nog minimaal 6 maanden houdbaar in uw vriezer. Op elk etiket treft u de 'tht-datum' aan. Dat is de 'ten minste houdbaar tot datum'. Zo kunt u precies zien tot wanneer uw zoutarme maaltijd houdbaar is in de vriezer bij u thuis.   KLIK OP HET ETIKET OM HET TE VERGROTEN!!

Op elk etiket worden de allergenen van het zoutarme gerecht vermeld. Daarbij worden de allergenen dikgedrukt weergegeven in de opsomming van ingrediënten van het zoutarme eten. Als er tarwe staat dan bevat het zoutarme maaltijd component gluten. Asl er melk staat dan bevatde zoutarme maaltijd lactose.

Op elk etiket van elk natriumarm maaltijdcomponent worden de voedingswaarden aangegeven, waaronder ook de hoeveelheid zout in het zoutarme gerecht. Ook wordt het gewicht op de verpakking vermeld. Zo kunt u precies zien hoeveel zout uw natriumarme kant en klaarmaaltijd bevat. U kunt dan, voordat u zoutarme maaltijden voor thuis gaat bestellen, zelf beoordelen welke zoutarme maaltijd aan uw wensen voldoet.

Deze zoutarme maaltijd is al bereid en hoeft alleen maar verwarmd te worden. Dat kan snel en gemakkelijk gebeuren in een oven of in een magnetron.

Ook onze natriumarme kant en klaar maaltijden worden snel en eenvouduig op die manier verwarmd. Op de pagina 'maaltijden verwarmen' leest u er meer over.

Onze vriesverse maaltijden kennen een uitstekend behoud van vitamines en voedingsstoffen. direct na de bereiding worden onze zoutarme maaltijden versneld teruggevroren waardoor vitamines, structuur en voedingsstoffen 'vastgezet' worden in onze heerlijke zoutarme maaltijden.

Door onze koks worden geen kunstmatige smaakversterkers gebruikt tijdens de bereiding van onze zoutarme maaltijden. Ook is onze keuken heel erg terughoudend in het gebruik van kunstmatige geur- en kleurstoffen. Deze worden niet actief gebruikt maar als ze in sauzen of fonds zitten die voor het gerecht gebruikt worden, dan worden ze wel op het etiket vermeld.

Aan onze zoutarme kant en klaar maaltijden worden geen conserveringsmiddelen toegevoegd om de houdbaarheid te verlengen. Ook worden onze maaltijden niet begast of vacuüm verpakt. Onze zoutarme maaltijden worden direct na de bereidng in de keuken versneld teruggevroren in de shock-freezer. Zo worden onze zoutarme kant en klaar maaltijden lang houdbaar zonder gebruik te maken van conserveringsmiddelen.