Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Elke dinsdag en vrijdag tussen
  17.00 en 22.00 uur
 • Met bevestiging per e-mail en sms
 • Proefpakket voor € 19,99
  en € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 42,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten

Bestellen zonder internet?
Bel 0294-230307

Proefpakket gemalen Hollandse gerechten Bekijk groter

Proefpakket 4 gemalen Hollandse maaltijden

Vier Hollandse gemalen maaltijden in één proefpakket. Een huisgemaakte hachée, een ouderwets lekker speklapje, een runderlapje met stoofpeertjes en tot slot smaakvolle gehaktballetjes. Al onze gemalen maaltijden worden met zorg bereid in onze ambachtelijke keuken. 

Meer details

€ 19,99 incl. btw

Samenstelling

Land Hollandse maaltijd
Type Dieetmaaltijden

Meer informatie

Vier gemalen kwaliteitsmaaltijden.

Dit proefpakket bevat 4 verschillende gemalen maaltijden. Vier heerlijke maaltijden, ambachtelijk bereid in onze keuken. Onze keuken kiest voor uitstekende ingrediënten, gebruikt géén kunstmatige smaakstoffen en bereidt de maaltijden op traditionele wijze. Vervolgens worden deze maaltijden gemalen. Kwaliteit voor elke dag.

Verschillende maaltijden om te proeven.

Dit proefpakket met vier gemalen maaltijden is ideaal om kennis te maken met onze maaltijden. De vier gemalen maaltijden geven u een goed beeld van onze kwaliteit. Het zijn smaakvolle, gezonde maaltijden. Dat kunnen wij wel zeggen, maar het nog beter als u dat zelf wilt proeven. Met een proefpakket kunt u een relatief kleine bestelling te doen ter kennismaking. Uw proefpakket is extra aantrekkelijk geprijsd en kost 19,99 voor vier maaltijden. We rekenen 3,95 bezorgkosten. 

U kunt één of meerdere proefpakketten bestellen ter kennismaking met onze maaltijden.

U kunt één of meerdere proefpakketten bestellen op uw eerste bestelling ter kennismaking. De bezorgkosten blijven dan 3,95. Wilt u naast uw proefpakket ook een enkele maaltijd, een soepje of een bijgerecht bestellen, dan kan dat ook. Houdt u er dan graag rekening mee dat uw orderbedrag meer dan 35 Euro moet bedragen om de bezorgkosten 3,95 te laten blijven. U kunt éénmaal per huisadres een bestelling met één of meerdere proefpakketten doen. Is uw orderbedrag meer dan 85 Euro, dan heeft u geen bezorgkosten.

Lang houdbaar en gemakkelijk te verwarmen.

Uw maaltijd is na bezorging nog minimaal 6 maanden houdbaar in uw vriezer. U kunt uw maaltijd gemakkelijk verwarmen in uw oven of magnetron. 

Inhoud

 • € 7,78
  1 x

  De gebakken speklapjes zijn lekker Hollands gekruid en voorzien van een heerlijke jus en vervolgens gemalen. De gemalen gekookte rode bietjes zijn licht aangemaakt en er zit een klein uitje door. De smeuïge aardappelpuree is gestampt van gekookte aardappelen. Een heerlijke gemalen Hollandse maaltijd.

  € 7,78
 • € 7,78
  1 x

  Onze hachée is een heerlijke huisgemaakte runderstoofschotel met ouderwetse hachéekruiden en ui. Vervolgens is deze heerlijke hachée gemalen. De gemalen rode kool is met lichtzoete appeltjes bereid en is eveneens gemalen. De aardappelpuree is gestampt van gekookte aardappelen. Een ouderwets lekkere gemalen Hollandse maaltijd.

  € 7,78
 • € 7,78
  1 x

  Een gemalen maaltijd met twee ouderwets lekkere gehaktballetjes, op 'oma's wijze' gekruid en met een kleingeneden uitje er door en vervolgens gemalen. Met een licht aangemaakte gemalen gekookte andijvie. De aardappelpuree is van gestampte aardappelen. Een lekkere Oud Hollandse gemalen maaltijd.

  € 7,78
 • € 7,78
  1 x

  Een langzaam gegaard mals runderlapje met een mooie bijpassende jus. Smaakvol en op traditionele wijze bereid en vervolgens gemalen. De heerlijke stoofpeertjes uit eigen keuken zijn niet gemalen. Met daarbij de smeuïge aardappelpuree, gestampt van kruimige gekookte aardappelen. Een ouderwets lekkere gemalen Hollandse maaltijd.

  € 7,78