Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Elke dinsdag en vrijdag tussen
  17.00 en 22.00 uur
 • Met bevestiging per e-mail en sms
 • Proefpakket voor € 19,99
  en € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 42,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten

Bestellen zonder internet?
Bel 0294-230307

Proefpakket Hollandse gerechten Bekijk groter

Proefpakket 4 natriumarme Hollandse maaltijden

Vier heerlijke natriumarme Hollandse maaltijden in één proefpakket. U ontvangt vier verschillende zoutarme Hollandse maaltijden in dit aantrekkelijk geprijsde proefpakket. Al onze zoutarme maaltijden zijn ambachtelijk bereid zonder toevoeging van zout. 

Meer details

€ 19,99 incl. btw

Samenstelling

Land Hollandse maaltijd
Type Dieetmaaltijden

Meer informatie

Vier kwaliteitsmaaltijden.

Dit proefpakket bevat 4 verschillende maaltijden. Vier heerlijke maaltijden, ambachtelijk bereid door de ervaren koks in onze keuken. Onze keuken kiest voor uitstekende ingrediënten, voegt helemaal geen zout toe in deze zoutarme maaltijden, gebruikt géén kunstmatige smaakstoffen en bereidt de maaltijden op traditionele wijze. Kwaliteit voor elke dag.

Verschillende maaltijden om te proeven.

Dit proefpakket met vier zoutarme maaltijden is ideaal om kennis te maken met onze maaltijden. De vier natriumarme maaltijden geven u een goed beeld van onze kwaliteit. Het zijn smaakvolle, gezonde maaltijden. Dat kunnen wij wel zeggen, maar het nog beter als u dat zelf wilt proeven. Met een proefpakket kunt u een relatief kleine bestelling te doen ter kennismaking. Uw proefpakket is extra aantrekkelijk geprijsd en kost 19,99 voor vier maaltijden. We rekenen 3,95 bezorgkosten. 

U kunt één of meerdere proefpakketten bestellen ter kennismaking met onze maaltijden.

U kunt één of meerdere proefpakketten bestellen op uw eerste bestelling ter kennismaking. De bezorgkosten blijven dan 3,95. Wilt u naast uw proefpakket ook een enkele maaltijd, een soepje of een bijgerecht bestellen, dan kan dat ook. Houdt u er dan graag rekening mee dat uw orderbedrag meer dan 42 Euro moet bedragen om de bezorgkosten 3,95 te laten blijven. U kunt éénmaal per huisadres een bestelling met één of meerdere proefpakketten doen. Is uw orderbedrag meer dan 85 Euro, dan heeft u geen bezorgkosten.

Lang houdbaar en gemakkelijk te verwarmen.

Uw maaltijd is na bezorging nog minimaal 6 maanden houdbaar in uw vriezer. U kunt uw maaltijd gemakkelijk verwarmen in uw oven of magnetron. 

Inhoud

 • € 8,15
  1 x

  Deze natriumarme maaltijd van gebakken speklapjes met jus is ambachtelijk bereid door onze koks. Het is een zoutarme maaltijd waarbij er helemaal geen zout aan de maaltijd is toegevoegd. De gekookte rode bietjes zijn licht aangemaakt en er zit een klein uitje door. De smeuïge aardappelpuree is gestampt van gekookte aardappelen. 

  € 8,15
 • € 7,99
  1 x

  Een verrukkelijke natriumarme oftewel zoutarme maaltijd met twee ouderwets lekkere gehaktballetjes, op 'oma's wijze' gekruid maar zonder toevoeging van zout. Met een licht aangemaakte, grofgesneden gekookte andijvie. De aardappelen zijn heerlijk kruimig. Een echt lekkere Oud Hollandse maaltijd.

  € 7,99
 • € 8,65
  1 x

  Deze heerlijke zoutarme maaltijd bestaat uit een mooie zalmfilet in dillesaus, met daarbij grof gesneden spinazie die licht aangemaakt is. De lekkere kruimige aardappelen maken deze zoutarme maaltijd compleet.

  € 8,65
 • € 8,15
  1 x

  Deze natriumarme maaltijd bestaat uit een heerlijke zoutloze jachtschotel. De rode kool is met lichtzoete appeltjes bereid. De aardappelpuree is van eige aardappels gemaakt. Een heerlijke, ouderwets lekkere zoutarme Hollandse maaltijd.

  € 8,15