Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Elke dinsdag en vrijdag tussen
  17.00 en 22.00 uur
 • Met bevestiging per e-mail en sms
 • Proefpakket voor € 19,99
  en € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 42,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
Goulash, doperwten en witte rijst Bekijk groter

Natriumarme goulash, doperwten en witte rijst

Een heerlijke zoutarme Hongaarse goulash. Een lekker gekruid stoofpotje van mals rundvlees en groenten. Op Hongaarse manier bereid, met traditonele goulashkruiden en paprika maar zonder toevoeging van zout. Met frisgroene doperwten en heerlijke witte rijst.

Meer details

€ 7,78 incl. btw

Samenstelling

Soort Rundvlees
Land Buitenlandse maaltijd
Allergenen Zwaveldioxide, Ei, Gluten, Lactose melk, Selderij
Type Dieetmaaltijden

Meer informatie

Deze heerlijke zoutarme maaltijd is bereid met uitstekende ingrediënten, maar zonder toevoeging van zout. Want in onze keuken wordt helemaal geen zout toegevoegd bij de bereiding van onze zoutarme kant en klaar maaltijden. Voor onze natriumarme maaltijden gebruikt de keuken bovendien natriumarme kruiden en ook de jus is natriumarm. 

In onze keuken is een heldere keuze gemaakt voor kwaliteit. Al onze maaltijden, ook onze zoutarme maaltijden, worden ambachtelijk bereid. Inmiddels heeft onze keuken meer dan 45 jaar ervaring in het bereiden van zoutarme kant en klaarmaaltijden van hoge kwaliteit. En dat proef je.

Onze zoutarme maaltijden bestaan uit drie porties die samen een complete maaltijd vormen. Elke portie is apart verpakt en heeft een eigen etiket met veel informatie over het gerecht.

Op elk etiket treft u informatie aan over de productiedatum, de houdbaarheid en het gewicht van het zoutarme maaltijdcomponent. Maar ook staat er informatie over ingrediënten, allergenen en voedingswaarden van het natriumarme eten op elk etiket.

Onze zoutarme diepvriesmaaltijden zijn na bezorging nog minimaal 6 maanden houdbaar in de vriezer thuis. Op elk etiket treft u de 'tht-datum' aan. Dat is de 'ten minste houdbaar tot datum'. Zo kunt u precies zien hoe lang uw zoutarme kant en klaarmaaltijd houdbaar is in de vriezer.

Op elk etiket van worden de ingrediënten van het zoutarme maaltijdcomponent vermeld. Daarbij worden de allergenen dikgedrukt en onderstreept weergegeven in de opsomming van ingrediënten van het zoutarme eten. Als er tarwe staat dan bevat het gerecht gluten. Als er melk staat dan bevat het zoutarme eten lactose.

Op elk etiket van elk zoutarm maaltijdcomponent worden de voedingswaarden vermeld, waaronder ook de hoeveelheid zout die in dit zoutarme eten zit. Alle voedingswaarden worden per 100 gram onbereid product weergegeven. Ook wordt het gewicht op het etiket vermeld. Zo weet u precies hoeveel gram zout in uw zoutarme maaltijd zit. Dan kunt u, voordat u zoutarme maaltijden voor thuis gaat bestellen, zelf beoordelen welke zoutarme maaltijden aan uw ensen voldoen.

Deze kant en klare zoutarme maaltijd is al bereid en hoeft alleen maar verwarmd te worden. Dat kan snel en eenvoudig gebeuren in een oven of een magnetron.

Al onze natriumarme maaltijden kunnen op deze manier eenvoudig verwarmd worden. U leest hier meer over op onze pagina 'maaltijden verwarmen'

Onze zoutarme diepvriesmaaltijden kennen een uitstekend behoud van vitamines en voedingsstoffen. Direct na de bereidng worden onze zoutarme maaltijden in de keuken teruggevroren waardoor vitamines, structuur en voedingsstoffen direct 'vastgezet' worden in deze heerlijke zoutarme maaltijden.

Door onze koks worden geen kunstmatige smaakversterkers gebruikt tijdens de bereiding van de zoutarme maaltijden. Ook is onze keuken heel terughoudend in het gebruik van kunstmatige geur- en smaakstoffen. Deze worden niet actief gebruikt maar als het in sauzen of fonds zit die de keuken bij de bereiding gebruikt, dan wordt het ook op het etiket vermeld.

Aan onze zoutarme kant en klaarmaaltijden worden geen conserveringsmiddelen toegevoegd om de houdbaarheid te verlengen. Ook worden onze zoutarme maaltijden niet begast of vacuüm verpakt. Onze natriumaarme maaltijden worden direct na de bereiding in de keuken teruggevroren in de shock-freezer. Zo worden onze kant en klare zoutarme maaltijden lang houdbaar zonder gebruik te maken van conserveringsmiddelen.