Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Gezonde maaltijden uit ambachtelijke keuken

Gezonde maaltijden uit een ambachtelijke keuken, dat biedt kantenklaarmaaltijden.nl haar afnemers. Al onze maaltijden worden met veel zorg bereid in de keuken van Uw Huistraiteur. Onze chefkok vertelt graag en vol trots over 'zijn' ambachtelijke keuken. "Al 45 jaar bereiden we hier smaakvolle, gezonde maaltijden. We gebruiken geen kant-en-klaar sauzen en de jus wordt speciaal voor ons gemaakt. Zout gebruiken we met mate en we voegen geen kunstmatige smaakversterkers toe". Alles draait om lekkere en gezonde maaltijden in deze ambachtelijke keuken.

Aan de keukenmuur hangt de productielijst met wat er die dag wordt gekookt, inclusief de receptuur. "We hebben hier geen industriële maar een ambachtelijke keuken. Smaak is belangrijk. We willen dat snijboontjes naar snijboontjes smaken en sperziebonen naar sperziebonen", legt hij uit. "Onze koks volgen de receptuur, maar hebben wel hun eigen inbreng om de gerechten heerlijk te maken. Het is hier geen fabriek. Thuis smaakt het ook niet altijd hetzelfde. Onze afnemers waarderen dat."

Sappig vlees

De ambachtelijke keuken van Uw Huistraiteur is niet groot en toch wordt er per week zo'n 1000 kilo vlees gekruid, gebraden en gestoofd. "Het vlees braden we zelf. Het voordeel? Zo houden we de kwaliteit onder controle en weten we zeker dat het vlees sappig blijft.

Om de maaltijden extra gezond te maken, stomen we de groenten in ketels. De timing luistert nauw: beetgaar moet de groente zijn en zeker niet te zacht. We houden er rekening mee dat de maaltijden nog verwarmd worden in oven of magnetron', legt onze chef uit.

Gezonde maaltijden uit ambachtelijke keuken met aardappels

Aardappels worden gekookt in dubbelwandige kookketels en daarna verwerkt tot onder andere aardappelpuree. "Puree maken we hier zoals we het thuis ook doen met roomboter, wat peper, zout en nootmuskaat".

In de keuken krijgen de aardappels de aandacht die ze verdienen. Kruimige aardappels zijn erg belangrijk. Net als de eerder genoemde aardappelpuree. En natuurlijk worden alle huisgemaakte Hollandse stamppotten bereid met echte aardappels, gekookt in eigen keuken.

Verrassend genoeg gaat de vis zoals kabeljauw en schol rauw in de zelfgemaakte saus: "Vis gaart perfect in onze saus als de maaltijd in de oven of de magnetron wordt verwarmd" aldus onze chefkok.

Vertrouwde leveranciers

Om de maaltijden altijd zo vers en gezond mogelijk te bereiden, wordt de keuken elke dag bevoorraad door vertrouwde leveranciers. "Onze groenten komen van een lokale groenteman, die zijn producten grotendeels inkoopt bij lokale boeren".

In de voorraadkast staan alleen basisproducten zoals rijst, pasta, kruiden en specerijen. Verder ook flesjes Belgisch bier voor in de Vlaamse stoofpot en voor in de ossenstaartsoep. Inderdaad: precies zoals thuis. Dat is het voordeel van een ambachtelijke keuken.

Vitamines en voedingsstoffen in vriesverse maaltijden

Nadat de gezonde maaltijden zijn bereid in de ambachtelijke keuken, worden ze door de keukenmedewerkers volgens de hygiëneregels netjes in maaltijdschalen geportioneerd. Dan worden ze gewogen, automatisch luchtdicht gesealed en voorzien van een etiket.

En dan gaan ze de vriestunnel in. In anderhalf uur worden ze bij een temperatuur van min 40 graden Celcius ingevroren. Door deze shockfreeze-methode blijven smaak, vitamines, voedingsstoffen en structuur optimaal behouden. Veel beter dan bij de koelverse maaltijden.

Ambachtelijk bereide kant en klaar maaltijden

Na de shock-freezer worden de maaltijden bij min 20 graden Celcius opgeslagen in afwachting van afnemers. De kwaliteit van de maaltijd blijft er onveranderd hoog.

Daar wachten de maaltijden op afnemers, die na de verwarming van de maaltijd in de oven of magnatron weer met veel smaak genieten van hun met zorg bereide, ambachtelijke en gezonde maaltijd.