Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Elke dinsdag en vrijdag tussen
  17.00 en 22.00 uur
 • Met bevestiging per e-mail en sms
 • Proefpakket voor € 19,99
  en € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 42,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten

Bestellen zonder internet?
Bel 0294-230307

Boerenomelet in botersaus voor op een boterham Bekijk groter

Boerenomelet in botersaus voor op een boterham

Een heerlijke boerenomelet van scharrelei, gevuld met spekjes, paprika, wortel en doperwten. Onze boerenomelet is kant en klaar en hoeft alleen maar verwarmd te worden. Doe de omelet op een boterham en u heeft een gezond tussendoortje, een gezonde snack, iets extra lekkers bij een makkelijke maaltijd in de avond of een extra mooi ontbijt. Dit gerecht bevat 80 gram omelet en 100 gram botersaus.

Meer details

€ 3,99 incl. btw

Samenstelling

Soort Varkensvlees
Land Hollandse maaltijd
Allergenen Ei, Lactose melk, Gluten
Type Standaard maaltijden

Meer informatie

HEERLIJK AMBACHTELIJK 
Deze heerlijke maaltijd is ambachtelijk bereid in onze keuken. Een relatief kleine keuken, waar bewust op traditionele wijze gekookt wordt. Een keuken met meer dan 45 jaar ervaring in het bereiden van hoge kwaliteit maaltijden. We willen ‘echte smaak en echte aandacht’ geven aan elke maaltijd. En dat proef je.

GEMAKKELIJK TE VERWARMEN
Al onze lunchgerechten en tussendoortjes zijn kant-en-klaar. Ze zijn al bereid en hoeven alleen nog maar verwarmd te worden. Dat kan snel en eenvoudig gebeuren in de oven en de magnetron. Op de informatie pagina "maaltijden verwarmen" leest u meer hierover.

UITSTEKEND BEHOUD VAN VITAMINES EN VOEDINGSSTOFFEN
Onze lunchgerechten kennen een uitstekend behoud van vitamines en voedingsstoffen. Direct na de bereiding worden de gerechten in de keuken razend snel teruggevroren. Daarmee worden vitamines, voedingsstoffen en structuur in de maaltijden 'vastgezet' en wordt de lange houdbaarheid van onze lunchgerechten, gezonde tussendoortjes en gezonde snacks gerealiseerd. 

INGREDIËNTEN, ALLERGENEN, GEWICHT, HOUDBAARHEID EN VOEDINGSWAARDEN
Elke gerecht is voorzien van een duidelijk etiket waarop u allerlei informatie aantreft over dhet gerecht. Hieronder treft u een voorbeeld-etiket aan van dit gerecht. Als u op de afbeelding van het etiket klikt, wordt de afbeelding vergroot en kunt u alle informatie over dit gerecht zelf vinden.  

Etiket

Op het etiket worden allereerst de gebruikte ingrediënten achter elkaar opgesomd. Verder treft u de productiedatum aan en ook is de tht-datum op het etiket vermeld, oftwel de "ten minste houdbaar tot-datum". Zoals u begrijpt zal uw eigen lunchgerecht op een andere dag bereid worden en zal de 'tht-datum' ook anders zijn. Na bezorging is uw tussendoortje, lunchgerecht of gezonde snack minimaal 6 maanden houdbaar. Klik op het etiket om deze te vergroten

etiket

Op het etiket worden de allergenen dikgedrukt en onderstreept weergegeven in de opgesomde ingrediënten-declaratie. Hier wordt ook zetmeel dikgedrukt en onderstreept weergeven en dat betekent dat dit gerecht gluten bevat. Ook melk is dikgedrukt weergeven en dat betekent dat het lactose bevat.

In onze gerechten worden geen kunstmatige smaakversterkers gebruikt door de keuken en dat wordt ook vermeld op het etiket. Verder wordt er door onze koks zo min mogelijk gebruikt gemaakt van conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakstoffen. Deze worden niet actief gebruikt maar als het wel in sauzen of fonds zit die bij de bereiding gebruikt zijn, dan wordt dat hier ook op het etiket weergegeven. 

U treft op het etiket ook de voedingswaarden aan van deze maaltijd. Deze worden weergegeven per 100 gram onbereid product. De grootte van de verpakking van onze maaltijden is als volgt: 15 centimeter lang, 11 centimeter breed en 4 centimeter hoog. Het gewicht van onze lunchgerechten is 180 gram.