Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Elke dinsdag en vrijdag tussen
  17.00 en 22.00 uur
 • Met bevestiging per e-mail en sms
 • Proefpakket voor € 19,99
  en € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 42,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten

Bestellen zonder internet?
Bel 0294-230307

Kipburger met jus voor een 'broodje kipburger' Bekijk groter

Kipburger met jus voor een 'broodje kipburger'

Met onze heerlijke huisgemaakte kipburger heeft u zó een een 'broodje kipburger' klaar als lunchgerecht of gezond tussendoortje. Uw kipburger is kant en klaar en voorzien van een ruime hoeveelheid jus. Even verwarmen en dan zó op een broodje met wat jus en eventueel met mosterd. Ook als gezonde snack bij een makkelijke maaltijd heel geschikt. Dit gerecht bevat 80 gram vlees en 100 gram jus.

Meer details

€ 3,99 incl. btw

Samenstelling

Soort Kip
Land Hollandse maaltijd
Allergenen Gluten, Soja
Type Standaard maaltijden

Meer informatie

HEERLIJK AMBACHTELIJK 
Dit heerlijke lunchgerecht is ambachtelijk bereid in onze keuken. Een relatief kleine keuken, waar bewust op traditionele wijze gekookt wordt. Een keuken met meer dan 45 jaar ervaring in het bereiden van lunchgerechten en maaltijden van hoge kwaliteit. We willen ‘echte smaak en echte aandacht’ geven aan elke maaltijd. In onze keuken is een heldere keuze voor kwaliteit gemaakt en worden de lunchgerechten, gezonde snacks en gezonde tussendoortjes op traditionele wijze bereid. En dat proef je.

GEMAKKELIJK TE VERWARMEN
Al onze lunchgerechten en tussendoortjes zijn kant-en-klaar. Ze zijn al bereid en hoeven alleen nog maar verwarmd te worden. Dat kan snel en eenvoudig gebeuren in de oven en de magnetron. Op de informatie pagina "maaltijden verwarmen" leest u meer hierover.

UITSTEKEND BEHOUD VAN VITAMINES EN VOEDINGSSTOFFEN
Onze lunchgerechten en tussendoortjes kennen een uitstekend behoud van vitamines en voedingsstoffen. Direct na de bereiding worden de maaltijden in de keuken razend snel teruggevroren. Daarmee worden vitamines, voedingsstoffen en structuur in de maaltijden 'vastgezet' en wordt de lange houdbaarheid van onze gezonde tussendoortjes en gezonde snacks gerealiseerd. 

INGREDIËNTEN, ALLERGENEN, GEWICHT, HOUDBAARHEID EN VOEDINGSWAARDEN
Elke gerecht is voorzien van een duidelijk etiket waarop u allerlei informatie aantreft over het gerecht. Hieronder treft u een voorbeeld-etiket aan van dit gerecht. Als u op de afbeelding van het etiket klikt, wordt de afbeelding vergroot en kunt u alle informatie over dit gerecht zelf vinden.  

Etiket

Op het etiket worden allereerst de gebruikte ingrediënten achter elkaar opgesomd. Verder treft u de productiedatum aan en ook is de tht-datum op het etiket vermeld, oftwel de "ten minste houdbaar tot-datum". Zoals u begrijpt zal uw eigen lunchgerecht, gezonde snack of gezonde tussendoortje op een andere dag bereid worden en zal de 'tht-datum' ook anders zijn. Na bezorging is uw lunchgerecht minimaal 6 maanden houdbaar. Klik op het etiket om deze te vergroten

etiket

Op het etiket worden de allergenen dikgedrukt en onderstreept weergegeven in de opgesomde ingrediënten-declaratie. Hier wordt ook zetmeel dikgedrukt en onderstreept weergeven en dat betekent dat dit gerecht gluten bevat. Ook melk is dikgedrukt weergeven en dat betekent dat het lactose bevat.

In onze gerechten worden geen kunstmatige smaakversterkers gebruikt door de keuken en dat wordt ook vermeld op het etiket. Verder wordt er door onze koks zo min mogelijk gebruikt gemaakt van conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakstoffen. Deze worden niet actief gebruikt maar als het wel in sauzen of fonds zit die bij de bereiding gebruikt zijn, dan wordt dat hier ook op het etiket weergegeven. 

U treft op het etiket ook de voedingswaarden aan van dit gerecht. Deze worden weergegeven per 100 gram onbereid product. De grootte van de verpakking van onze lunchgerechten is als volgt: 15 centimeter lang, 11 centimeter breed en 4 centimeter hoog. Het gewicht van onze lunchgerechten is 180 gram.