Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.
Hollandse hachee Bekijk groter

Jachtschotel

Ons maaltijdcomponent jachtschotel is apart verpakt als portie van 170 gram. U kunt naast jachtschotel ook andere maaltijdcomponenten bestellen in ons grote assortiment. Zo kiest u zelf uw ideale maaltijd.  

Onze huisgemaakte jachtschotel wordt op traditionele manier bereid. Het malse rundvlees wordt langzaam gegaard in eigen keuken.

Meer details

€ 3,97 incl. btw

Samenstelling

Soort Rundvlees
Allergenen Gluten, Selderij, Soja
Overig Zonder lactose bereid

Meer informatie

Onze maaltijdcomponenten zijn apart verpakt.

Dit maaltijdcomponent bevat 170 gram, is per portie verpakt en is per portie apart te bestellen. Met onze kant en klare maaltijdcomponenten stelt u zelf uw maaltijd samen, zonder verplichte combinaties.

U kiest uit ons grote assortiment maaltijdcomponenten precies de gerechten die u lekker vindt. U bestelt dus alleen de maaltijdcomponenten die u thuis op voorraad wilt hebben. Zo heeft u elke dag veel keuze uit precies die gerechten die u lekker vindt.  

Wilt u een grote maaltijd bestellen of juist een kleine maaltijd eten? Met onze kant en klare maaltijdcomponenten is het makkelijk en snel geregeld, precies zoals u wilt. 

Ook als u een maaltijd wilt bestellen die past in een koolhydraatarm dieet bieden onze maaltijdcomponenten veel mogelijkheden. Of als u een maaltijden wilt bestellen zonder vlees, of juist dubbel zoveel groente wilt eten. Omdat alle maaltijdcomponenten met elkaar te combineren zijn, bieden ze ook veel voordelen op voor mensen die maaltijden willen bestellen die zonder gluten bereid zijn. Het grote assortiment maaltijdcomponenten biedt veel flexibiliteit.

Dit maaltijdcomponent bevat een portie van 170 gram. Een normale maaltijd bestaat uit drie verschillende maaltijdcomponenten en weegt dan ruim 500 gram. Maar u kunt natuurlijk ook voor een kleine maaltijd of grote maaltijd kiezen. 

Elk maaltijdcomponent is apart verpakt en heeft een eigen etiket met veel informatie over het etiket. Op elk etiket treft u informatie aan over de productiedatum, de houdbaarheid en het gewicht. Maar ook staat er informatie over ingrediënten, allergenen en voedingswaarden op elk etiket van elk maaltijdcomponent.

Onze maaltijdcomponenten zijn na bezorging nog minimaal 6 maanden houdbaar in uw vriezer. Op elk etiket treft u de productiedatum aan en de 'tht-datum'. Dat is de 'ten minste tot datum'. Zo kunt u precies zien hoe lang uw maaltijd houdbaar is.

Op elk etiket worden de ingrediënten van het gerecht weergegeven. Daarbij worden de allergenen in hoofdletters weergegeven in de opsomming van de ingrediënten van elk maaltijdcomponent. Juist doordat de maaltijdcomponenten los te bestellen zijn, onstaan hier veel mogelijkheden voor mensen met een allergie voor een bepaald ingrediënt.

Op elk etiket worden van de maaltijdcomponenten worden ook alle voedingswaarden weergegeven. De voedingswaarden worden per 100 gram onbereid product aangegeven. Zo kunt u zien welk maaltijdcomponent aan uw wensen voldoet voordat u kant en klare maaltijdcomponenten voor thuis gaat bestellen. KLIK OP HET ETIKET OM HET TE VERGROTEN!

Dit kant en klare maaltijdcomponent is al bereid en hoeft alleen maar verwarmd te worden. U kunt zelf kiezen om één, twee of drie maaltijdcomponenten te verwarmen. Dat kan snel en gemakkelijk gebeuren in een magnetron of in een oven. Op onze pagina 'maaltijden verwarmen' leest u meer hier over. 

Onze maaltijdcomponenten kennen een uitstekend behoud van vitamines en voedingsstoffen. Direct na de bereiding worden ze verpakt en versneld teruggevroren in de shock-freezer. Hierdoor worden vitamines, voedingsstoffen en structuur 'vastgezet' in deze gezonde maaltijden.

Door onze koks worden geen kunstmatige smaakversterkers gebruikt tijdens de bereiding van onze maaltijden. Ook is onze keuken terughoudend in het gebruik van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Deze worden niet actief gebruikt, maar als ze in sauzen en fonds zitten die voor het gerecht gebruikt worden, dan worden de ingrediënten ook op het etiket vermeld.

Aan onze kant en klaar maaltijden worden geen conserveringsmiddelen toegevoegd om de houdbaarheid te verlengen. Ook worden onze maaltijden niet begast of vacuüm verpakt. Onze maaltijden worden alleen maar versneld teruggevroren in de shock-freezer. Zo worden onze ambachtelijke maaltijden diepvriesmaaltijden van hoge kwaliteit, zonder gebruik te maken van conserveringsmiddelen.