Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.
Indiase curry masala met witte rijst Bekijk groter

Indiase curry masala met witte rijst

Onze Indiase curry masala is een milde vegetarische curry, goed gevuld met onder andere aubergine, bataat, bloemkool en cocos. De 'masala' is een kruidenmix van tropische specerijen met tomaat en ui. Het zorgt voor een heerlijke milde Indiase smaak. Met daarbij mooie witte rijst. 

Meer details

€ 7,59 incl. btw

Samenstelling

Soort Vegetarisch gerecht
Land Buitenlandse maaltijd
Overig Zonder gluten bereid, Zonder lactose bereid
Type Standaard maaltijden

Meer informatie

HEERLIJK AMBACHTELIJK
Deze heerlijke maaltijd is ambachtelijk bereid in de keuken van Uw Huistraiteur. Een relatief kleine keuken, waar bewust op traditionele wijze gekookt wordt. Een keuken met meer dan 45 jaar ervaring in het bereiden van maaltijden van hoge kwaliteit. We willen 'smaak en aandacht' geven aan elke maaltijd. En dat proef je.

GEMAKKELIJK TE VERWARMEN
Al onze maaltijden zijn kant en klaar. Ze zijn al bereid en hoeven alleen nog maar verwarmd te worden. Dat kan snel en eenvoudig gebeuren in de oven en de magnetron. Op de informatie pagina "maaltijden verwarmen" leest u hier meer over.

UITSTEKEND BEHOUD VAN VITAMINES EN VOEDINGSSTOFFEN
Onze maaltijden kennen een uitstekend behoud van vitamines en voedingsstoffen. Direct na de bereiding worden de maaltijden in de keuken razendsnel teruggevroren. Daarmee worden vitamines, structuur en voedingsstoffen in de maaltijden vastgezet en wordt de lange houdbaarheid van onze maaltijden rerealiseerd.

INGREDIËNTEN, ALLERGENEN, GEWICHT, HOUDBAARHEID EN VOEDINGSWAARDEN
Elke maaltijd is voorzien van een duidelijk etiket waarop u allerlei informatie aantreft over de maaltijd. Hieronder treft u een voorbeeld-etiket aan van dit gerecht. Als u op de afbeelding van het etiket klikt, wordt de afbeelding vergroot en kunt u alle informatie over dit gerecht zelf vinden.

ETIKET
Op het etiket worden allereerst de gebruikte ingrediënten opgesomd. Verder treft u de productiedatum aan en ook is de 'tht-datum' oftewel de 'ten minste houdbaar tot-datum' vermeld. Zoals u begrijpt zal uw eigen maaltijd op een ander dag bereid zijn en zal ook de 'tht-datum' anders zijn. Na bezorging is uw maaltijd minimaal 6 maanden houdbaar. Klik op het etiket om deze te vergroten

etiket

Op het etiket worden de allergenen IN HOOFDLETTERS weergegeven in de opgesomde ingrediënten-declaratie. Als er TARWE staat dan bevat het gerecht gluten. Als er MELK staat dan bevat het gerecht lactose.

Aan onze maaltijden worden geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd door onze koks. Deze worden niet actief gebruikt, maar als het in sauzen of fonds zit die bij de bereiding van de maaltijd gebruikt worden, dan wordt het ook op het etiket vermeld.

Door onze koks wordt geen gebruik gemaakt van conserveringsmiddelen om de houdbaarheid van onze maaltijden te verlengen. Ook worden onze maaltijden niet begast of vacuüm verpakt. Onze maaltijden worden direct na de bereiding in de keuken verpakt en vervolgens teuggevroren in de shock-freezer. Zo worden onze maaltijden lang houdbaar zonder gebruik te maken van conserveringsmiddelen.

Op het etiket treft u de voedingswaarden aan van de maaltijd. De voedingswaarden worden per 100 gram onbereid product weergegeven. 

De grootte van de verpakking van onze maaltijd is: 22,5 centimeter lang, 18 centimeter breed en 5 centimeter hoog. Het gewicht van onze maaltijd is circa 500 gram. Op elk etiket wordt het gewicht van de maaltijd vermeld.

Onze maaltijd is verpakt in een duurzame menuschaal. Onze menuschaal is voornamelijk van karton en heeft slechts een dunne plastic coating om het eten te beschermen. Hierdoor bevat onze menuschaal tot 95% minder kunststof dan traditionele plastic verpakkingen.