Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Elke dinsdag en vrijdag tussen
  17.00 en 22.00 uur
 • Met bevestiging per e-mail en sms
 • Proefpakket voor € 19,99
  en € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 42,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten

Bestellen zonder internet?
Bel 0294-230307

Italiaanse runderlasagne Bekijk groter

Lasagne met Italiaanse groenten

Een heerlijke Italiaanse ovenschotel. Een goed gevulde en zeer smaakvolle lasagne met rundergehakt, Italiaans gekruide tomatensaus en natuurlijk de bekende bechamelsaus tussen de lasagnebladen. Met daarbij lekkere Italiaanse groenten.

Meer details

€ 6,95 incl. btw

Samenstelling

Soort Rundvlees
Land Buitenlandse maaltijd
Allergenen Gluten, Lactose melk
Type Standaard maaltijden

Meer informatie

HEERLIJK AMBACHTELIJK 
Deze heerlijke maaltijd van Uw Huistraiteur is met de grootst mogelijke zorg bereid in onze professionele keuken. De lasagne is bereid met rundergehakt, Italiaanse kruiden en een romige bechamelsaus met daarbij Itiaanse groenten. Een heerlijke authentieke Italiaanse ovenschotel.

GEMAKKELIJK TE VERWARMEN
Al onze maaltijden zijn kant-en-klaar. Ze zijn al bereid en hoeven alleen nog maar verwarmd te worden. Dat kan snel en eenvoudig gebeuren in de oven en de magnetron. Op de informatie pagina "maaltijden verwarmen" leest u meer hierover.

UITSTEKEND BEHOUD VAN VITAMINES EN VOEDINGSSTOFFEN
Onze maaltijden kennen een uitstekend behoud van vitamines en voedingsstoffen. Direct na de bereiding worden de maaltijden in de keuken razend snel teruggevroren. Daarmee worden vitamines, voedingsstoffen en structuur in de maaltijden 'vastgezet' en wordt de lange houdbaarheid van onze maaltijden gerealiseerd. 

INGREDIËNTEN, ALLERGENEN, GEWICHT, HOUDBAARHEID EN VOEDINGSWAARDEN
Elke maaltijd is voorzien van een duidelijk etiket waarop u allerlei informatie aantreft over de maaltijd. Hieronder treft u een voorbeeld-etiket aan van dit gerecht. Als u op de afbeelding van het etiket klikt, wordt de afbeelding vergroot en kunt u alle informatie over dit gerecht zelf vinden.  

Etiket

Op het etiket worden allereerst de gebruikte ingrediënten achter elkaar opgesomd. Verder treft u de productiedatum aan en ook is de tht-datum op het etiket vermeld, oftwel de "ten minste houdbaar tot-datum". Zoals u begrijpt zal uw eigen maaltijd op een andere dag bereid worden en zal de 'tht-datum' ook anders zijn. Na bezorging is uw maaltijd minimaal 6 maanden houdbaar. Klik op het etiket om deze te vergroten

etiket

Op het etiket worden de allergenen IN HOOFDLETTERS weergegeven in de opgesomde ingrediënten-declaratie. Als er TARWE in hoofdletters weergegeven wordt dan betekent dat het gerecht glutenbevat. Als MELK in hoofdletters weergegeven wordt betekent dat dat het gerecht lactose bevat.  

Aan onze gerechten worden geen kunstmatige toevoegingen zoals smaak- geur- of smaakstoffen toegevoegd door de keuken. Deze worden niet actief gebruikt maar als het wel in sauzen of fonds zit die bij de bereiding van het gerecht gebruikt zijn, dan wordt het hier ook op het etiket weergegeven.  

U treft op het etiket ook de voedingswaarden aan van deze maaltijd. Deze worden weergegeven per 100 gram onbereid product.

De grootte van de verpakking van onze maaltijden is als volgt: 22,5 centimeter lang, 18 centimeter breed en 5 centimeter hoog. Het gewicht van onze maaltijden is 500 gram, maar het exacte gewicht verschilt per maaltijd en wordt weergegeven op het etiket van elke individuele maaltijd.

Onze maaltijd is verpakt in een duurzame menuschaal. Onze menuschaal bevat voornamelijk karton en heeft slechts een dunne coating van plastic om het eten te bechermen. Hierdoor bevat de menuschaal tot 95% minder kunststof dan een traditionele plastic verpakking.