WebwinkelKeur

klantbeoordeling

8,9/10


StarStarStarStarNo star
  • Emmy Audenaerd - Hemelsoet: “Na lang zoeken eindelijk heerlijke maaltijden gevonden voor mijn ouders van 90 en 92 jaar. Daar zij na 6 jaar geen gebruik meer mogen maken van de maaltijden bij het zorgcentrum. Ruim voldoende hoeveelheid, heerlijke menu's en wordt iedere week netjes op tijd bezorgd. Hele duidelijke gebruiksaanwijzingen. Fantastische verse maaltijden en overheerlijke verse soep. Ze genieten weer van hun warme maaltijden. Super!”
  • A Eckhardt: “De bezorging van de twee proefpakketten verliep prima. Mijn vader heeft nu één van de 8 maaltijden gegeten en vond de zalm- spinazie- kruimige aardappel niet lekker. Terwijl hij toch een makkelijke eter is. De spinazie leek op draderige snijbiet, de zalm weinig smaak en de aardappelen te doorgekookt. Hopelijk zijn de volgende 7 beter. Wordt vervolgd”
  • G. Burger: “Omdat de kant-en-klaarmaaltijden uit de supermarkt vaak erg zout zijn had ik 2 proefpakketten met 4 natriumarme maaltijden besteld. Het bestellen ging zonder problemen, en de bezorging was precies op de aangekondigde tijd. Zeven verschillende maaltijden (er waren 2 dezelfde) die stuk voor stuk best lekker waren. Een paar minpuntjes: Datum van bereiding was bij sommige 3-4 maanden terug, dus van de vermelde 6 maanden houdbaarheid was al meer dan de helft om. Hoewel er op de website staat: "ambachtelijk bereid zonder kunstmatige smaakstoffen", trof ik bij de ingrediënten helaas toch conserveermiddelen, kleurstoffen én smaakversterkers aan. Voor mij redenen om iets anders te zoeken, maar voor wie dit alles niet erg vindt zijn de maaltijden zeker aan te raden. Makkelijk en lekker. ”
  • Miranda van Aartsen: “Ik hebben een proefpakket besteld voor mijn moeder, die ook een moeilijker eter is. Ze vind de maaltijden heerlijk, dus zojuist weer een nieuwe bestelling voor haar gedaan.”
  • ETK: “Ben heel tevreden over de maaltijden van kkm. De spruitjes smaken naar spruitjes; de witlof naar witlof enz. heerlijk. Ik geniet al tegen etenstijd en het idee: ik eet weer zoals ik gewend was toen ik zelf nog kookte. In de verpakking ziet het er al fris uit. Wordt keurig bezorgd. Op de tijd die je aangereikt krijgt. Is voldoende. Ook de buitenlandse maaltijden zijn naar smaak. Zeker indisch. Die smaak ken ik maar al te goed. Nu heb ik 1 negatief punt. De chili concarne moest ik weggooien omdat deze veel te pittig (pedis) was. Eet nu 3 maanden van kant en klaar maaltijden en blijf dat zeker doen.”
  • Renate van Iperen: “De gerechten van kantenklaarmaaltijden.nl vind ik erg lekker en gemakkelijk. Na een dag hard werken, hoef ik alleen maar een maaltijd uit de vriezer te halen en in de magnetron te verwarmen. Dat gaat super snel. Ik hoef geen boodschappen te doen, heb geen vuile vaat, maar wel een heerlijke en gezonde maaltijd op mijn bord! De bezorgservice werkt ook prima. Via een sms-je en een e-mail weet ik precies hoe laat ik de bezorger kan verwachten. Ik kan deze maaltijdservice dus aan iedereen aanraden. ”
lees meer ervaringen >