Webwinkelkeur

klantbeoordeling

9,3/10

  • Ed Hulstein : “Ik heb over de maaltijden absoluut geen op of aanmerkingen want die zijn prima. De eerste paar keren dat ik bestelde kreeg ik het in een normaal doosje uit een diepvriesautootje ? Geleverd. De laatste twee keer komt het in een ecocoolbox en dat is een verschrikking. Ben een half uur bezig met uit elkaar halen en versnijden voor in de papierbak die in één keer bijna vol is. Ik ben ook voornemens dat als dit nu de normale manier van leveren wordt dit mijn laatste bestelling was.”
  • Henny: “(h)eerlijke maaltijden”
  • Mina van der Werf: “Ik vind het belangrijk dat mijn moeder (72 jaar) lekkere en gezonde maaltijden eet elke dag. Daarom ben ik zo blij met jullie service, er is zo veel keus en het is snel bereid! Wij bestellen zelf ook af een toe een maaltijd en het is tot nu toe nooit tegen gevallen. Ga zo door!”
  • Zita van der Heyden : “Ik had het proefpakket koolhydraatarm besteld, dat was alles behalve koolhydraatarm, bevatte veel onnodige toevoegingen (behalve aardappelen in alle maaltijden: zetmeel, paneermeel, tarwebloem, gemodificeerd aardappelzetmeel, dextrose, SUIKER, gebrande suiker, bietsuiker, suikerstroop. maltodextrine, glucosestroop, gemodificeerd maiszetmeel als onnodige toevoeging, daarnaast nog voedingszuur, kleurstof, emulgatoren, antioxidant en diverse stabilatoren - dat past toch niet in een natuurlijke manier van koken? Daarnaast had het proefpakket bij drie van de vier maaltijden puree - wat sowieso niet past bij koolhydraatarm, maar als je het weglaat is de maaltijd te klein - en twee van de vier maaltijden hadden worteltjes met erwtjes als groente. Weinig gevarieerd dus. Bovendien heb ik op uw site gezocht naar meer ‘koolhydraatarme’ mogelijkheden, maar behalve iets met asperges heb ik inderdaad niets kunnen vinden. Ik ben ontevreden, het was beslist geen goede ervaring en zal niet meer bestellen. ”
  • Jaap van der Veen: “Goede maaltijden uit een grote keuze, en voor mij al jarenlang een groot genoegen. En ... die 9,3, dik verdiend hoor. ”
  • Hans: “Heerlijke maaltijden en snelle levering!”
lees meer ervaringen >