Keuze menu

Allergenen

Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Elke dinsdag en vrijdag tussen
  17.00 en 22.00 uur
 • Met bevestiging per e-mail en sms
 • Proefpakket voor € 19,99
  en € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 35,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten

Dieetmaaltijden

Wilt u zoutarme maaltijden bestellen? Dat kan bij ons. Aan onze natriumarme maaltijden wordt door onze keuken helemaal geen zout toegevoegd bij de bereiding van de maaltijden. Wilt u gemalen maaltijden bestellen? Ook dat kan in onze maaltijdservice. Ook onze gemalen maaltijden worden ambachtelijk bereid in onze keuken. Vegetarische maaltijden vindt u bij standaard maaltijden. 

Ter kennismaking met onze maaltijden hebben we in onze maaltijdservice twee zoutarme proefpakketten samengesteld. Elk pakket bevat vier zoutarme maaltijden en is extra aantrekkelijk geprijsd. Daarnaast is er één proefpakket met gemalen maaltijden samengesteld. ook deze is extra aantrekkelijk geprijsd. Proefpakketten kunnen alleen besteld worden bij de eerste bestelling van onze maaltijden.


Toont 1 - 45 van de 45 items
 • € 6,49

  Een heerlijke natriumarme maaltijd. Het sukadelapje is op traditionele manier langzaam gegaard, zonder toevoeging van zout tijdens de bereiding. De gekookte sperziebonen zijn licht gekruid. Daarbij mooie kruimige aardappelen. Het is een heerlijke zoutarme Hollandse maaltijd. 

  € 6,49
 • € 6,49

  Deze natriumarme maaltijd van gebakken speklapjes met jus is ambachtelijk bereid door onze koks. Het is een zoutarme maaltijd waarbij er helemaal geen zout aan de maaltijd is toegevoegd. De gekookte rode bietjes zijn licht aangemaakt en er zit een klein uitje door. De smeuïge aardappelpuree is gestampt van gekookte aardappelen. 

  € 6,49
 • € 6,49

  Deze natriumarme maaltijd bestaat uit een heerlijke hachée, bereid met met ouderwetse hachéekruiden en ui maar zonder toevoeging van zout. De rode kool is met lichtzoete appeltjes bereid. De gekookte aardappelen zijn kruimig. Een heerlijke, ouderwets lekkere zoutarme Hollandse maaltijd.

  € 6,49
 • € 6,49

  Deze natriumarme oftewel zoutarme maaltijd bestaat uit een heerlijke gebakken kipfilet die lekker sappig is, met een mooie bijpassende jus. De spinazie is vrij grof gesneden en maar een beetje aangemaakt. De puurheid van de spinazie is verrukkelijk. De gekookte aardappelen zijn kruimig. De zoutarme maaltijd is ambachtelijk bereid zonder toevoeging van zout.

  € 6,49
 • € 6,49

  Een heerlijke natriumarme oftwel zoutarme Italiaanse pastamaaltijd. De gekookte macaroni is aangemaakt met een heerlijke romige saus, gevuld met ham en kaas. De frisgroene broccolli is licht gekruid en zonder saus. Er is aan deze natriumarme maaltijd tijdens de bereiding geen zout toegevoegd.

  € 6,49
 • € 6,49

  Een verrukkelijke natriumarme oftewel zoutarme maaltijd met twee ouderwets lekkere gehaktballetjes, op 'oma's wijze' gekruid maar zonder toevoeging van zout. Met een licht aangemaakte, grofgesneden gekookte andijvie. De aardappelen zijn heerlijk kruimig. Een echt lekkere Oud Hollandse maaltijd.

  € 6,49
 • € 7,21

  Deze natriumarme oftwel zoutarme stamppot zuurkool wordt in onze keuken op tradionele manier bereid met zelfgestampte aardappels en heerlijke ingelegde zuurkool. De rookworst is naar eigen recept bereid en is sappig en smaakvol. Tijdens de bereiding is er geen zout toevoegd aan deze maaltijd.

  € 7,21
 • € 7,21

  Deze natriumarme oftwel zoutarme hutspot wordt in onze keuken bereid van zelfgestampte aardappelen en wortelen. De klapstuk is uit eigen slagerij. De klapstuk wordt langzaam gegaard in eigen oven en daarna door onze koks in mooie plakken gesneden. De smaakvolle en malse klapstuk heeft een heerlijke, bijpassende jus. Tijdens de bereiding van deze maaltijd...

  € 7,21
 • € 6,65

  Deze heerlijke natriumarme oftwel zoutarme maaltijd biedt een mooie zalmfilet die heerlijk gaart in de romige dillesaus. De spinazie is licht aangemaakt en vrij grof gesneden. De gekookte aardappelen zijn kruimig. Er is geen zout toegevoegd aan deze maaltijd tijdens de bereding ervan.

  € 6,65
 • € 6,49

  Een heerlijke zoutarme Hongaarse goulash. Een lekker gekruid stoofpotje van mals rundvlees en groenten. Op Hongaarse manier bereid, met traditonele goulashkruiden en paprika maar zonder toevoeging van zout. Met frisgroene doperwten en heerlijke witte rijst.

  € 6,49
 • € 19,99

  Vier heerlijke natriumarme Hollandse maaltijden in één proefpakket. U ontvangt vier verschillende zoutarme Hollandse maaltijden in dit aantrekkelijk geprijsde proefpakket. Een huisgemaakte hachée, een heerlijke zalmfilet, een ouderwets lekker speklapje en smaakvolle gehaktballetjes. Al onze zoutarme maaltijden zijn ambachtelijk bereid zonder toevoeging...

  € 19,99
 • € 7,21

  De natriumarme nasi goreng is mild Indonesisch gekruid zonder toevoeging van zout door onze koks. De nasi is goed gevuld met Oosterse groenten en stukjes ei. De saté is bereid van kippendijvlees en is heerlijk mals. De kipsaté zonder stokjes is met een heerlijke pindasaus overgoten. Een verrukkelijke zoutarme Indonesische maaltijd.

  € 7,21
 • € 19,99

  Vier populaire zoutarme maaltijden in één proefpakket. Een afwisseldende keuze van vier natriumarme maaltijden die u zelf thuis kunt proeven. Een Hollandse hachée, een verrukkelijke Indonesische nasi met kipsaté, een Hongaarse goulash en een heerlijk Hollands sukadelapje met sperziebonen. Al onze zoutarme maaltijden worden ambachtelijk bereid zonder...

  € 19,99
 • € 6,49

  Deze gemalen maaltijd bestaat uit een heerlijk sukadelapje, op traditionele manier langzaam gegaard in onze ambachtelijke keuken. Met daarbij gekookte sperziebonen, die licht gekruid zijn. En tot slot een smeuïge aardappelpuree. Een zeer smaakvolle gemalen Hollandse maaltijd. 

  € 6,49
 • € 6,49

  De gebakken speklapjes zijn lekker Hollands gekruid en voorzien van een heerlijke jus en vervolgens gemalen. De gemalen gekookte rode bietjes zijn licht aangemaakt en er zit een klein uitje door. De smeuïge aardappelpuree is gestampt van gekookte aardappelen. Een heerlijke gemalen Hollandse maaltijd.

  € 6,49
 • € 6,49

  Onze hachée is een heerlijke huisgemaakte runderstoofschotel met ouderwetse hachéekruiden en ui. Vervolgens is deze heerlijke hachée gemalen. De gemalen rode kool is met lichtzoete appeltjes bereid. De aardappelpuree is gestampt van gekookte aardappelen. Een ouderwets lekkere gemalen Hollandse maaltijd.

  € 6,49
 • € 6,49

  Een gemalen maaltijd met twee ouderwets lekkere gehaktballetjes, op 'oma's wijze' gekruid en met een kleingeneden uitje er door en vervolgens gemalen. Met een licht aangemaakte gemalen gekookte andijvie. De aardappelpuree is van gestampte aardappelen. Een lekkere Oud Hollandse gemalen maaltijd.

  € 6,49
 • € 6,49

  Een heerlijke gebraden kiprollade, gekruid en "gevuld" in eigen slagerij. De gesneden kiprollade is heerlijk mals, de jus is smaakvol. Na deze bereidng is de kiprollade gemalen. Met een gemalen groentemix van worteltjes en doperwten (door onze keuken ook wel "tiroliënne" genoemd). En heerlijk smeuïge aardappelpuree, "ouderwets" zelfgestampt door onze koks.

  € 6,49
 • € 6,49

  Een prachtige slavink van de keurslager, traditioneel gebakken door onze koks en voorzien van een heerlijke jus en vervolgens gemalen. De gemalen gekookte snijbonen zijn lichtgekruid, zonder sausje. De aardappelpuree is lekker smeuïg en wordt in onze keuken ouderwets gestampt van gekookte aardappelen. Een echt lekkere Hollandse gemalen maaltijd. 

  € 6,49
 • € 6,49

  Een gebakken kipfilet die lekker sappig is, met een mooie bijpassende jus en vervolgens gemalen is. De spinazie is niet extra gemalen maar vrij grof gesneden en maar een beetje aangemaakt. De puurheid van de spinazie is verrukkelijk. De aardappelpuree is gestampt van gekookte aardappelen.

  € 6,49
 • € 6,49

  Een langzaam gegaard mals runderlapje met een mooie bijpassende jus. Smaakvol en op traditionele wijze bereid en vervolgens gemalen. De heerlijke stoofpeertjes uit eigen keuken zijn niet gemalen. Met daarbij de smeuïge aardappelpuree, gestampt van kruimige gekookte aardappelen. Een ouderwets lekkere gemalen Hollandse maaltijd.

  € 6,49
 • € 6,49

  Het varkenslapje is in eigen slagerij gesneden en gekruid en daarna met smaak gebakken door onze koks en vervolgens gemalen. De gemalen grootmoeders groentemix bevat doperwtjes en worteltjes, champignons, zilveruitjes en gebakken spekjes. Een frisse groentemix die onze keuken 'grand-mère' noemt. Met smeuïge aardappelpuree. Een ouderwets lekkere Hollandse...

  € 6,49
 • € 6,49

  Een heerlijke gebakken verse worst met een lekkere bijpassende jus die vervolgens gemalen is. Met gemalen bloemkool in een bèchamelsausje. En lekker smeuïge aardappelpuree, gestampt door de koks in onze keuken. Een ouderwets lekkere Hollandse gemalen maaltijd.

  € 6,49
 • € 7,21

  De stamppot zuurkool wordt in onze keuken op tradionele manier bereid met zelfgestampte aardappels en heerlijke ingelegde zuurkool. Vervolgens is de stamppot zuurkool extra gemalen. De gemalen rookworst is naar eigen recept bereid en is sappig en smaakvol. Een echt heerlijke gemalen Hollandse stamppot. 

  € 7,21
 • € 7,21

  De klapstuk is uit eigen slagerij. De klapstuk wordt langzaam gegaard in eigen oven. De smaakvolle en malse klapstuk heeft een heerlijke, bijpassende jus. De klapstuk met de jus wordt daarna in onze keuken gemalen. De heerlijke hutspot wordt in onze keuken bereid van zelfgestampte aardappelen en wortelen en is niet extra gemalen. Een verrukkelijke...

  € 7,21
 • € 19,99

  Vier Hollandse gemalen maaltijden in één proefpakket. Een huisgemaakte hachée, een ouderwets lekker speklapje, een runderlapje met stoofpeertjes en tot slot smaakvolle gehaktballetjes. Al onze gemalen maaltijden worden met zorg bereid in onze ambachtelijke keuken. 

  € 19,99
 • € 6,49

  Een heerlijke natriumarme maaltijd die bestaat uit een gebakken verse worst met een lekkere bijpassende jus en kleine bloemkoolstronkjes waar een bèchamelsausje over is gegaan. Met daarbij kruimige gekookte aardappelen.

  € 6,49
 • € 6,49

  Een heerlijke zoutarme maaltijd. Een prachtige slavink van de keurslager, traditioneel gebakken door onze koks en voorzien van een heerlijke jus. De gekookte snijbonen zijn lichtgekruid, zonder sausje. De aardappelpuree is lekker smeuïg en wordt in onze keuken ouderwets gestampt van gekookte aardappelen. Een echt lekkere zoutarme Hollandse maaltijd. 

  € 6,49
 • € 6,49

  Een heerlijke zoutarme Hollandse maaltijd. Het varkenslapje is in eigen slagerij gesneden en gekruid en daarna met smaak gebakken door onze koks. Grootmoeders groentemix bevat onder andere doperwtjes en worteltjes, champignons, zilveruitjes en gebakken spekjes. Een frisse groentemix met varkensvlees, die onze keuken 'grand-mère' noemt. Met kruimige...

  € 6,49
 • € 6,49

  Een mooie zoutarme maaltijd. De runderrollade is in eigen slagerij gekruid en bereid. Daarna door onze koks gebraden in de oven, gesneden in mooie malse plakjes en voorzien van smaakvolle, bijbehorende jus. De witlof is kleingesneden en licht aangemaakt. De gekookte aardappels zijn lekker kruimig. Een ambachtelijk bereide Hollandse zoutarme maaltijd.

  € 6,49
 • € 6,49

  Een heerlijke zoutarme maaltijd. Met gebraden kiprollade, gekruid en "gevuld" in eigen slagerij. De gesneden kiprollade is heerlijk mals, de jus is smaakvol. Met een groentemix van worteltjes en doperwten (door onze keuken ook wel "tiroliënne" genoemd). En heerlijk smeuïge aardappelpuree, "ouderwets" zelfgestampt door onze koks.

  € 6,49
 • € 6,65

  Een heerlijke zoutarme maaltijd. Prachtige kabeljauwfilet, gestoofd in de heerlijke botersaus. De gekookte worteltjes zijn lichtgekruid met onder andere peterselie. Daarbij een lekkere smeuïge zelfgestampte aardappelpuree. Een heerlijke zoutarme Hollandse vismaaltijd.

  € 6,65
 • € 6,65

  Een heerlijke zoutarme Hollandse vismaaltijd. Een mooie scholfilet, gestoofd in de heerlijke botersaus. En een kleurige groentemix van doperwten en worteltjes, die onze keuken 'tiroliënne' noemt. Met daarbij mooie kleine gekookte krieltjes.

  € 6,65
 • € 7,21

  Een heerlijke zoutarme maaltijd. De bami goreng met stukjes ei is geurig en mild Oosters gekruid. De ajam pangang is de kipvariant van de bekende "babi pangang". Het is een lekker Indonesisch gerecht met gebakken kip in een kruidige Oosterse saus van onder andere knoflook, ketjap en tomatenpuree. Een heerlijke, smaakvolle Indonesische maaltijd.

  € 7,21
 • € 6,49

  Een heerlijke en originele zoutarme maaltijd. Een goed gevulde en lekker gekruide stoofpot met malse stukjes kip, groenten en bruine bonen. Daarbij een heerlijke witte rijst. Een lekker stevige zoutarme maaltijd.

  € 6,49
 • € 6,49

  Een heerlijke zoutarme maaltijd. Een smaakvol gerecht met malse stukjes kip in een romige kerrie-saus. Rijkelijk gevuld met onder andere kleine champignons. Met frisgroene doperwten. En daarbij een heerlijke witte rijst. Een verrukkelijke zoutarme maaltijd.

  € 6,49
 • € 99,75

  Dit aantrekkelijke maaltijdpakket bevat 16 verschillende zoutarme maaltijden. Het zijn allemaal verschillende Hollandse maaltijden, met rundvlees, varkensvlees, kip en met vis. Aan een zoutarme maaltijd wordt tijdens bij de bereiding ervan in onze keuken helemaal geen zout toegevoegd. De bezorging van dit maaltijdpakket met 16 natriumarme maaltijden is...

  € 99,75
 • € 6,49

  Een heerlijk zoutarme maaltijd. Het boomstammetje is van varkens- en rundergehakt, met daarbij een heerlijke jus. De witte bonen zijn mooi groot en voorzien van een heerlijk tomatensausje. De aardappelpuree is lekker smeuïg en wordt in onze keuken ouderwets gestampt van gekookte aardappelen. Een echt lekkere Hollandse maaltijd. 

  € 6,49
 • € 6,49

  Een verrukkelijke zoutarme maaltijd. Met twee ouderwets lekkere gehaktballetjes, op 'oma's wijze' gekruid en met een kleingeneden uitje er door maar zonder toegevoegd zout. Met een licht aangemaakte gestoofde spitskool. De aardappelen zijn heerlijk kruimig. Een hele lekkere Hollandse natriumarme maaltijd.

  € 6,49
 • € 6,49

  Een heerlijke zoutarme maaltijd. De varkensfricandeau uit eigen slagerij is in eigen oven langzaam gegaard en vervolgens gesneden tot mooie plakken door onze koks. De varkensfricandeau is voorzien van een mooie hoeveelheid jus. Met daarbij gekookte sperziebonen en kruimige gekookte aardappelen. Een ouderwets lekkere Hollandse natriumarme maaltijd.

  € 6,49
 • € 7,21

  Een heerlijke zoutarme stamppot andijvie van zelfgestampte aardappelen, kleingesneden verse andijvie en gebakken varkensspekjes. Met daarbij een gebakken speklapje met een ruime hoeveelheid heerlijke jus. Een heerlijke Hollandse stamppot, ambachtelijk bereid in onze keuken. Aan onze natriumarme maaltijden wordt helemaal geen zout toegevoegd tijdens de...

  € 7,21
 • € 6,49

  Een heerlijke zoutarme maaltijd. Met een langzaam gegaard mals runderlapje met een mooie bijpassende jus. Smaakvol en op traditionele wijze bereid. Heerlijke stoofpeertjes uit eigen keuken en kruimige gekookte aardappelen die de maaltijd compleet maken. Een ouderwets lekkere Hollandse natriumarme maaltijd.

  € 6,49
 • € 99,75

  Dit maaltijdpakket bevat een heerlijke selectie van 16 populaire zoutarme maaltijden. Het bevat Hollandse zoutarme maaltijden en buitenlandse zoutarme maaltijden. Een aantrekkelijke mix van maaltijden met rundvlees, varkensvlees, kip en vis. Aan een zoutarme maaltijd wordt tijdens bij de bereiding ervan in onze keuken helemaal geen zout toegevoegd. De...

  € 99,75
 • € 99,75

  Dit aantrekkelijke maaltijdpakket bevat 16 verschillende zoutarme Hollandse vleesmaaltijden. Het zijn allemaal verschillende maaltijden met rundvlees, varkensvlees en kip. Aan een zoutarme maaltijd wordt tijdens bij de bereiding ervan in onze keuken helemaal geen zout toegevoegd. De bezorging van dit maaltijdpakket met 16 natriumarme maaltijden is gratis.

  € 99,75
 • € 6,49

  Een heerlijke zoutarme maaltijd. Een rijkelijk gevuld runderstoofpotje, lekker gekruid zonder toevoeging van zout door onze koks. Lekker langzaam gesudderd tot het vlees in de stoofpot heerlijk mals is. Met daarbij heerlijke spruiten, mooi groen en lekker van smaak. De gekookte aardappels zijn kruimig. Een verrukkelijke zoutarme maaltijd!

  € 6,49
Toont 1 - 45 van de 45 items