Keuze menu

Allergenen

Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Elke dinsdag en vrijdag tussen
  17.00 en 22.00 uur
 • Met bevestiging per e-mail en sms
 • Proefpakket voor € 19,99
  en € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 42,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten

Dieetmaaltijden

Wilt u zoutarme maaltijden bestellen? Dat kan bij ons. U treft een ruim assortiment zoutloze maaltijden aan. Verder bieden we zoutarme soepen. En u kunt zoutarme lunchgerechtjes oftewel zoutarme tussendoortjes bestellen. Aan onze natriumarme maaltijden wordt door onze keuken helemaal geen zout toegevoegd bij de bereiding van de maaltijden. U kiest de natriumarme maaltijd die u lekker vindt en wij bezorgen uw zoutarme maaltijden snel aan huis.

Ter kennismaking met onze maaltijden hebben we in onze maaltijdservice twee zoutarme proefpakketten. Elk pakket bevat vier zoutarme maaltijden en is extra aantrekkelijk geprijsd. Ook kunt u ook een maaltijdbox met zoutarme maaltijden bestellen. We hebben drie verschillende maaltijdboxen met steeds 16 natriumarme maaltijden. Zo kunt u gemakkelijk en snel onze ambachtelijke zoutarme maaltijden aan huis laten bezorgen.


Toont 1 - 72 van de 72 items
 • € 7,78

  Een heerlijke natriumarme maaltijd. Het sukadelapje is op traditionele manier langzaam gegaard, zonder toevoeging van zout tijdens de bereiding. De gekookte sperziebonen zijn licht gekruid. Daarbij mooie kruimige aardappelen. Het is een heerlijke zoutarme Hollandse maaltijd. 

  € 7,78
 • € 7,78

  Deze natriumarme maaltijd van gebakken speklapjes met jus is ambachtelijk bereid door onze koks. Het is een zoutarme maaltijd waarbij er helemaal geen zout aan de maaltijd is toegevoegd. De gekookte rode bietjes zijn licht aangemaakt en er zit een klein uitje door. De smeuïge aardappelpuree is gestampt van gekookte aardappelen. 

  € 7,78
 • € 7,78

  Deze natriumarme maaltijd bestaat uit een heerlijke hachée, bereid met met ouderwetse hachéekruiden en ui maar zonder toevoeging van zout. De rode kool is met lichtzoete appeltjes bereid. De gekookte aardappelen zijn kruimig. Een heerlijke, ouderwets lekkere zoutarme Hollandse maaltijd.

  € 7,78
 • € 7,78

  Deze natriumarme oftewel zoutarme maaltijd bestaat uit een heerlijke gebakken kipfilet die lekker sappig is, met een mooie bijpassende jus. De spinazie is vrij grof gesneden en maar een beetje aangemaakt. De puurheid van de spinazie is verrukkelijk. De gekookte aardappelen zijn kruimig. De zoutarme maaltijd is ambachtelijk bereid zonder toevoeging van zout.

  € 7,78
 • € 19,99

  Vier heerlijke natriumarme Hollandse maaltijden in één proefpakket. U ontvangt vier verschillende zoutarme Hollandse maaltijden in dit aantrekkelijk geprijsde proefpakket. Al onze zoutarme maaltijden zijn ambachtelijk bereid zonder toevoeging van zout. 

  € 19,99
 • € 19,99

  Vier populaire zoutarme maaltijden in één proefpakket. Een afwisseldende keuze van vier natriumarme maaltijden die u zelf thuis kunt proeven. Al onze zoutarme maaltijden worden ambachtelijk bereid zonder toevoeging van zout.

  € 19,99
 • € 7,78

  Een heerlijke natriumarme oftwel zoutarme Italiaanse pastamaaltijd. De gekookte macaroni is aangemaakt met een heerlijke romige saus, gevuld met ham en kaas. De frisgroene broccolli is licht gekruid en zonder saus. Er is aan deze natriumarme maaltijd tijdens de bereiding geen zout toegevoegd.

  € 7,78
 • € 7,78

  Een verrukkelijke natriumarme oftewel zoutarme maaltijd met twee ouderwets lekkere gehaktballetjes, op 'oma's wijze' gekruid maar zonder toevoeging van zout. Met een licht aangemaakte, grofgesneden gekookte andijvie. De aardappelen zijn heerlijk kruimig. Een echt lekkere Oud Hollandse maaltijd.

  € 7,78
 • € 7,78

  Deze natriumarme oftwel zoutarme stamppot zuurkool wordt in onze keuken op tradionele manier bereid met zelfgestampte aardappels en heerlijke ingelegde zuurkool. De rookworst is naar eigen recept bereid en is sappig en smaakvol. Tijdens de bereiding is er geen zout toevoegd aan deze maaltijd.

  € 7,78
 • € 7,78

  Deze natriumarme oftwel zoutarme hutspot wordt in onze keuken bereid van zelfgestampte aardappelen en wortelen. De klapstuk is uit eigen slagerij. De klapstuk wordt langzaam gegaard in eigen oven en daarna door onze koks in mooie plakken gesneden. De smaakvolle en malse klapstuk heeft een heerlijke, bijpassende jus. Tijdens de bereiding van deze maaltijd...

  € 7,78
 • € 8,10

  Deze heerlijke natriumarme oftwel zoutarme maaltijd biedt een mooie zalmfilet die heerlijk gaart in de romige witte wijn saus. De spinazie is licht aangemaakt en vrij grof gesneden. De gekookte aardappelen zijn kruimig. Er is geen zout toegevoegd aan deze maaltijd tijdens de bereding ervan.

  € 8,10
 • € 7,78

  Een heerlijke zoutarme Hongaarse goulash. Een lekker gekruid stoofpotje van mals rundvlees en groenten. Op Hongaarse manier bereid, met traditonele goulashkruiden en paprika maar zonder toevoeging van zout. Met frisgroene doperwten en heerlijke witte rijst.

  € 7,78
 • € 7,78

  De natriumarme nasi goreng is mild Indonesisch gekruid zonder toevoeging van zout door onze koks. De nasi is goed gevuld met Oosterse groenten en stukjes ei. De saté is bereid van kippendijvlees en is heerlijk mals. De kipsaté zonder stokjes is met een heerlijke pindasaus overgoten. Een verrukkelijke zoutarme Indonesische maaltijd.

  € 7,78
 • € 7,78

  Een heerlijke natriumarme maaltijd die bestaat uit een gebakken verse worst met een lekkere bijpassende jus en kleine bloemkoolstronkjes waar een bèchamelsausje over is gegaan. Met daarbij kruimige gekookte aardappelen.

  € 7,78
 • € 7,78

  Een heerlijke zoutarme maaltijd. Een prachtige slavink van de keurslager, traditioneel gebakken door onze koks en voorzien van een heerlijke jus. De gekookte snijbonen zijn lichtgekruid, zonder sausje. De aardappelpuree is lekker smeuïg en wordt in onze keuken ouderwets gestampt van gekookte aardappelen. Een echt lekkere zoutarme Hollandse maaltijd. 

  € 7,78
 • € 7,78

  Een heerlijke zoutarme Hollandse maaltijd. Het varkenslapje is in eigen slagerij gesneden en gekruid en daarna met smaak gebakken door onze koks. Grootmoeders groentemix bevat onder andere doperwtjes en worteltjes, champignons, zilveruitjes en gebakken spekjes. Een frisse groentemix met varkensvlees, die onze keuken 'grand-mère' noemt. Met kruimige...

  € 7,78
 • € 7,78

  Een mooie zoutarme maaltijd. De runderrollade is in eigen slagerij gekruid en bereid. Daarna door onze koks gebraden in de oven, gesneden in mooie malse plakjes en voorzien van smaakvolle, bijbehorende jus. De witlof is kleingesneden en licht aangemaakt. De gekookte aardappels zijn lekker kruimig. Een ambachtelijk bereide Hollandse zoutarme maaltijd.

  € 7,78
 • € 7,78

  Een heerlijke zoutarme maaltijd. Met gebraden kiprollade, gekruid en "gevuld" in eigen slagerij. De gesneden kiprollade is heerlijk mals, de jus is smaakvol. Met een groentemix van worteltjes en doperwten (door onze keuken ook wel "tiroliënne" genoemd). En heerlijk smeuïge aardappelpuree, "ouderwets" zelfgestampt door onze koks.

  € 7,78
 • € 8,10

  Een heerlijke zoutarme maaltijd. Prachtige kabeljauwfilet, gestoofd in de heerlijke botersaus. De gekookte worteltjes zijn lichtgekruid met onder andere peterselie. Daarbij een lekkere smeuïge zelfgestampte aardappelpuree. Een heerlijke zoutarme Hollandse vismaaltijd.

  € 8,10
 • € 7,78

  Een heerlijke zoutarme maaltijd. De bami goreng met stukjes ei is geurig en mild Oosters gekruid. De ajam pangang is de kipvariant van de bekende "babi pangang". Het is een lekker Indonesisch gerecht met gebakken kip in een kruidige Oosterse saus van onder andere knoflook, ketjap en tomatenpuree. Een heerlijke, smaakvolle Indonesische maaltijd.

  € 7,78
 • € 8,10

  Een heerlijke zoutarme Hollandse vismaaltijd. Een mooie scholfilet, gestoofd in de heerlijke botersaus. En een kleurige groentemix van doperwten en worteltjes, die onze keuken 'tiroliënne' noemt. Met daarbij mooie kleine gekookte krieltjes.

  € 8,10
 • € 7,78

  Een heerlijk zoutarme maaltijd. Het boomstammetje is van varkens- en rundergehakt, met daarbij een heerlijke jus. De witte bonen zijn mooi groot en voorzien van een heerlijk tomatensausje. De aardappelpuree is lekker smeuïg en wordt in onze keuken ouderwets gestampt van gekookte aardappelen. Een echt lekkere Hollandse maaltijd. 

  € 7,78
 • € 7,78

  Een verrukkelijke zoutarme maaltijd. Met twee ouderwets lekkere gehaktballetjes, op 'oma's wijze' gekruid en met een kleingeneden uitje er door maar zonder toegevoegd zout. Met een licht aangemaakte gestoofde spitskool. De aardappelen zijn heerlijk kruimig. Een hele lekkere Hollandse natriumarme maaltijd.

  € 7,78
 • € 7,78

  Een heerlijke zoutarme maaltijd. Een smaakvol gerecht met malse stukjes kip in een romige kerrie-saus. Rijkelijk gevuld met onder andere kleine champignons. Met frisgroene doperwten. En daarbij een heerlijke witte rijst. Een verrukkelijke zoutarme maaltijd.

  € 7,78
 • € 7,78

  Een heerlijke zoutarme maaltijd. De varkensfricandeau uit eigen slagerij is in eigen oven langzaam gegaard en vervolgens gesneden tot mooie plakken door onze koks. De varkensfricandeau is voorzien van een mooie hoeveelheid jus. Met daarbij gekookte sperziebonen en kruimige gekookte aardappelen. Een ouderwets lekkere Hollandse natriumarme maaltijd.

  € 7,78
 • € 7,78

  Een heerlijke zoutarme stamppot andijvie van zelfgestampte aardappelen, kleingesneden verse andijvie en gebakken varkensspekjes. Met daarbij een gebakken speklapje met een ruime hoeveelheid heerlijke jus. Een heerlijke Hollandse stamppot, ambachtelijk bereid in onze keuken. Aan onze natriumarme maaltijden wordt helemaal geen zout toegevoegd tijdens de...

  € 7,78
 • € 7,78

  Een heerlijke zoutarme maaltijd. Met een langzaam gegaard mals runderlapje met een mooie bijpassende jus. Smaakvol en op traditionele wijze bereid. Heerlijke stoofpeertjes uit eigen keuken en kruimige gekookte aardappelen die de maaltijd compleet maken. Een ouderwets lekkere Hollandse natriumarme maaltijd.

  € 7,78
 • € 7,78

  Een heerlijke zoutarme maaltijd. Een rijkelijk gevuld runderstoofpotje, lekker gekruid zonder toevoeging van zout door onze koks. Lekker langzaam gesudderd tot het vlees in de stoofpot heerlijk mals is. Met daarbij heerlijke spruiten, mooi groen en lekker van smaak. De gekookte aardappels zijn kruimig. Een verrukkelijke zoutarme maaltijd!

  € 7,78
 • € 7,78

  Het malse varkenslapje is in eigen keuken gesneden en gekruid en daarna met smaak gebakken door onze eigen koks. Aan deze natriumarme maaltijd wordt helemaal geen zout toegevoegd door onze koks. De capucijners zijn licht aangemaakt met hun eigen vocht, met spekjes en ui er door heen. Tot slot bevat de maaltijd onze heerlijke kruimige gekookte aardappelen....

  € 7,78
 • € 8,10

  Een heerlijke natriumarme spaghetti, goed gevuld met spinazie en stukjes zalm en lekker aangemaakt met een smaakvol roomsausje. Bij de bereiding van deze zoutarme maaltijd wordt helemaal geen zout toegevoegd door onze koks. Met bij de spaghetti kleurige zomergroenten. Een eigentijdse Italiaanse pasta, rijk van smaak.

  € 8,10
 • € 7,78

  Een heerlijke natriumarme kip cordon bleu, licht gepanneerd en gevuld met kaas en ham. De cordon bleu is gebakken en er zit een mooie jus bij. De bloemkool is voorzien van een lekker kerriesausje. De heerlijke gekookte krieltjes completeren deze voortreffelijke Hollandse maaltijd. Aan deze zoutarme maatijd wordt tijdens de bereiding helemaal geen zout...

  € 7,78
 • € 7,78

  Ons natriumarme gegrild gehakt van rund- en varkensvlees wordt in onze eigen keuken gekruid. Dan wordt er gehaktbrood van gemaakt dat traditioneel wordt gegaard en gegrild. De smeuïge aardappelpuree is bereid van echte aardappelen. De fleurige groentenmix van zomergroenten completeert de zoutarme maaltijd. Er wordt aan deze natriumarme maaltijd helemaal...

  € 7,78
 • € 7,78

  Een langzaam gegaard mals runderlapje met een mooie bijpassende jus. Smaakvol en op traditionele wijze bereid. Lekkere witlof, klein gesneden en voorzien van een heerlijke kaasaus. Met daarbij kruimige gekookte aardappelen die de maaltijd compleet maken. Tijdens de bereding van deze zoutarme maaltijd wordt helemaal geen zout toegevoegd door onze koks. Een...

  € 7,78
 • € 7,78

  De varkensfricandeau uit eigen slagerij is in eigen oven gegaard en daarna gesneden tot mooie plakken door onze koks. Bij de varkensfricandeau zit een mooie hoeveelheid jus. Met daarbij grof gesneden spinazie, lichtjes met room aangemaakt. En tot slot kruimige gekookte aardappelen. Aan deze zoutarme maaltijd is door onze koks helemaal geen zout...

  € 7,78
 • € 7,78

  Een heerlijke stamppot spinazie van zelfgestampte aardappelen, kort gekookte gesneden spinazie en lekker gekruid rundergehakt in de stamppot. Met daarbij een mooie gebakken slavink en natuurlijk een heerlijke jus. Aan deze natriumarme maaltijd is helemaal geen zout toegevoegd door onze koks. Een lekkere Hollandse zoutarme stamppot, ambachtelijk bereid in...

  € 7,78
 • € 7,78

  Een frisse natriumarme zomerstamppot van zelfgestampte aardappelen, klein geneden ijsbergsla en krokant gebakken spekjes. Met daarbij gebakken gehaktballetjes in een smaakvolle tomatensaus. Een originele zoutarme zomerstamppot, ambachtelijk bereid in onze keuken. Aan deze zoutarme maaltijd is door onze koks helemaal geen zout toegevoegd.

  € 7,78
 • € 7,78

  Een heerlijke zoutarme Italiaanse maaltijd, van gekrulde pasta met tonijn. Goed gevuld met tonijn, stukjes paprika en sperzieboontjes, ui en courgette. Lekker aangemaakt met een tomatensausje. Bij de pasta lekkere, frisse doperwten. Een originele en natriumarme Italiaanse pasta, heerlijk van smaak. Aan deze zoutarme maaltijd is helemaal geen zout...

  € 7,78
 • € 7,78
  Nieuw

  Een mooie vegetarische natriumarme maaltijd met een smaakvolle omelet in een heerlijke botersaus; verfijnd en verrassend lekker. Daarbij heerlijke spinazie à la créme, die een beetje grof gesneden is. Met tot slot lekkere Hollandse gekookte aardappelen. Aan onze natriumarme maaltijden wordt helemaal geen zout toegevoegd door onze keuken.

  € 7,78
 • € 7,78

  Een smaakvolle Hollandse natriumarme maaltijd, bestaande uit door onze koks gekruid en gebakken rundergehakt en een heerlijke jus. Met daarbij gesneden gekookte prei, licht aangemaakt. De kruimige gekookte aardappelen completeren de maaltijd. Aan deze maaltijd is door onze koks helemaal geen zout toegevoegd.

  € 7,78
 • € 118,25

  Dit maaltijdpakket bevat een heerlijke selectie van 16 populaire zoutarme maaltijden. Het bevat Hollandse zoutarme maaltijden en buitenlandse zoutarme maaltijden. Een aantrekkelijke mix van maaltijden met rundvlees, varkensvlees, kip en vis. Aan een zoutarme maaltijd wordt tijdens bij de bereiding ervan in onze keuken helemaal geen zout toegevoegd. De...

  € 118,25
 • € 118,25

  Dit aantrekkelijke maaltijdpakket bevat 16 verschillende zoutarme maaltijden. Het zijn allemaal verschillende Hollandse maaltijden, met rundvlees, varkensvlees, kip en met vis. Aan een zoutarme maaltijd wordt tijdens bij de bereiding ervan in onze keuken helemaal geen zout toegevoegd. De bezorging van dit maaltijdpakket met 16 natriumarme maaltijden is...

  € 118,25
 • € 118,25

  Dit aantrekkelijke maaltijdpakket bevat 16 verschillende zoutarme Hollandse vleesmaaltijden. Het zijn allemaal verschillende maaltijden met rundvlees, varkensvlees en kip. Aan een zoutarme maaltijd wordt tijdens bij de bereiding ervan in onze keuken helemaal geen zout toegevoegd. De bezorging van dit maaltijdpakket met 16 natriumarme maaltijden is gratis.

  € 118,25
 • € 2,27

  Een heerlijke zoutarme aspergesoep, romig en mild van smaak. Goed gevuld met stukjes asperge. Een lekkere vegetarische natriumarme soep waaraan tijdens de bereiding helemaal geen zout is toegevoegd.

  € 2,27
 • € 2,27

  Heerlijke zoutarme vegetarische soep van aardappelen. Romig en mild van smaak, goed gevuld met prei. Een lekkere, gebonden natriumarme soep waaraan tijdens de bereding door onze koks helemaal geen zout is toegevoegd.

  € 2,27
 • € 2,27

  Een heerlijke zoutarme Oosterse kippensoep, rijkelijk gevuld met bami en dungesneden groenten. Aan onze natriumarme soepen wordt door onze koks tijdens de bereiding helemaal geen zout toegevoegd. 

  € 2,27
 • € 2,27

  Een heerlijk zoutarme runderbouillon, lekker krachtig en smaakvol. Aan onze natriumarme soep wordt tijdens de bereding helemaal geen zout toegevoegd door onze koks.

  € 2,27
 • € 2,27

  Een heerlijke natriumarmearme bouillonsoep, lekker krachtig van smaak. Goed gevuld met onder andere stukjes ei en Parijse champignons. Aan onze zoutarme soep wordt helemaal geen zout toegevoegd in onze keuken. 

  € 2,27
 • € 2,27

  Een heerlijke romige zoutarme champignonsoep, goed gevuld met stukjes champignons. Een smaakvolle vegetarische champignonroomsoep. Aan onze natriumarme soepen wordt helemaal geen zout toegevoegd door onze koks.

  € 2,27
 • € 2,27

  Een heerlijke krachtige en smaakvolle zoutarme soep, goed gevuld met rundvlees, paprika, prei en tomaat. Een lekker stevige Hongaarse soep. Aan onze natriumarme soepen wordt helemaal geen zout toegevoegd.

  € 2,27
 • € 2,27

  Een heerlijke zoutarme groentebouillon, krachtig van smaak en vegetarisch. Aan deze natriumarme soep wordt door onze koks tijdens de berereiding helemaal geen zout toegevoegd.

  € 2,27
 • € 2,27

  Een heerlijke, krachtige natriumarme groentesoep. Goed gevuld met verschillende groentes waaronder wortel, prei en selderij. Met lekkere rundvleesballetjes in de soep. Aan onze zoutarme soep wordt helemaal geen zout toegevoegd door onze koks.

  € 2,27
 • € 2,27

  Een krachtige zoutarme rundvleessoep, helder van kleur en gevuld met stukjes prei. aan deze natriumarme soep is helemaal geen zout toegevoegd tijdens de bereiding door onze koks.

  € 2,27
 • € 2,27

  Heerlijke zoutarme Italiaanse tomatensoep met mozzarella. Een lekker romige en krachtige soep op basis van rundvlees. Aan deze natriumarme soep is helemaal geen zout toegevoegd door onze koks.

  € 2,27
 • € 2,27

  Heerlijke stevige zoutarme tomatensoep, met groenten waaronder prei, wortel, tuinerwten en bloemkool. Lekker goed gevuld met soepballetjes van rundvlees. Aan onze natriumarme soepen wordt helemaal geen zout toegevoegd.

  € 2,27
 • € 2,27

  Stevige, goed gevulde natriumarme soep op basis van tomaten. Een vegetarische soep met onder andere selderij, tomaat, doperwten, courgette en paprika. Er wordt helemaal geen zout toegevoegd door onze koks aan onze zoutarme soepen.

  € 2,27
 • € 2,27

  Een heerlijke zoutarme crèmesoep met kerrie, goed gevuld met stukjes kip. Een romige en milde kerriesoep. Aan deze natriumarme soep is helemaal geen zout toegevoegd door onze koks.

  € 2,27
 • € 2,27

  Een zoutarme gebonden uiensoep, heerlijk goed gevuld met Hollandse uien. De uiensoep is op basis van rundvlees. Aan deze natriumarme uiensoep wordt geen zout toegevoegd door onze koks tijdens de bereiding ervan. 

  € 2,27
 • € 2,27

  Heerlijk krachtige zoutarme rundvlees soep, rijkelijk gevuld met vermicelli en soepballetjes van rundvlees. Aan onze zoutarme soepen wordt geen zout toegevoegd door onze koks bij de bereiding ervan.

  € 2,27
 • € 3,40

  Een stevige natriumarme bruine bonensoep. Goed gevuld met bruine bonen en rookspek, met wortel, prei, ui en bleekselderij. Een heerlijk zoutarme soep van varkens- en rundvlees, waaraan geen zout is toegevoegd door onze koks. Ook uitstekend geschikt als maaltijdsoep. Bestel er dan wellicht meer dan één...

  € 3,40
 • € 3,40

  Een stevige zoutarme erwtensoep, traditioneel bereid naar oud Hollands recept. Goed gevuld met spliterwten en verder onder andere prei, wortel, bleekselderij, ui en spekjes. Een heerlijke natriumarme soep van varkens- en rundvlees waaraan door onze koks geen zout is toegevoegd tijdens de bereding ervan. Ook uitstekend geschikt als maaltijdsoep. Bestel er...

  € 3,40
 • € 3,53

  Met onze natriumarme runderrollade maakt u in een handomdraai een zoutarm 'broodje warm vlees'. Onze natriumarme runderrollade is kant en klaar, gesneden in mooie plakken en voorzien van zoutarme jus. Even verwarmen, op een broodje doen en u heeft een heerlijk zoutarm lunchgerecht, een tussendoortje zonder zout of 'n gezonde snack zonder zout. Dit gerecht...

  € 3,53
 • € 3,53

  Met onze natriumarme 'oma's gehaktballetjes' heeft u zó een zoutarm 'broodje bal' als lunchgerecht. Onze balletjes van rund- en varkensgehakt zijn helemaal zonder zout bereid en er zit zoutarme jus bij. Verwarm de zoutarme balletjes, doe ze op een bolletje en uw zoutarme lunchgerecht of gezond tussendoortje zonder zout is klaar. Dit gerecht bevat 80 gram...

  € 3,53
 • € 3,53

  Een zoutarme boerenomelet van scharrelei met spekjes, paprika, wortel en doperwten. Onze natriumarme boerenomelet is kant en klaar en hoeft alleen maar verwarmd te worden. Doe de zoutarme omelet op een boterham en u heeft een gezond zoutarm tussendoortje, een gezonde snack zonder zout. Dit gerecht bevat 80 gram omelet en 100 gram botersaus. Aan dit...

  € 3,53
 • € 3,53

  Met onze heerlijke natriumarme varkensfricandeau realiseert u gemakkelijk een verrassend lekker zoutarm 'broodje warm vlees'. Onze zoutarme varkensfricandeau is kant en klaar en gesneden in mooie plakken. Even verwarmen en op een broodje leggen en uw gezonde snack zonder zout, uw zoutarme gezonde tussendoortje of lunchgerecht is klaar. Dit gerecht bevat...

  € 3,53
 • € 3,53

  Een heerlijke natriumarme omelet van scharrelei. Onze zoutarme omelet is kant en klaar en hoeft alleen maar verwarmd te worden. Doe de zoutarme omelet op een boterham en u heeft een gezond zoutarm tussendoortje, een gezonde snack zonder zout, iets extra lekkers bij een makkelijke maaltijd in de avond of een extra mooi ontbijt. Dit gerecht bevat 80 gram...

  € 3,53
 • € 3,53

  Onze natriumarme 'gehaktballetjes in Italiaanse tomatensaus' zijn van rund- en varkensvlees en zijn Italiaans gekruid zonder toeving van zout. Ook het authentieke tomatensausje is zonder zout bereid. De vier zoutarme balletjes met saus zijn heerlijk als zoutarm lunchgerecht of als gezond zoutarm tussendoortje. Dit gerecht bevat 80 gram vlees en 100 gram jus.

  € 3,53
 • € 3,53

  Een heerlijke zoutarme omelet van scharrelei, met daar doorheen bacon en kaas. Onze natriumarme omelet is kant en klaar en hoeft alleen maar verwarmd te worden. Doe de natriumarme omelet op een boterham en u heeft een gezond tussendoortje zonder zout of een gezonde zoutarme snack. Dit gerecht bevat 80 gram omelet en 100 gram botersaus. Aan dit gerecht is...

  € 3,53
 • € 3,53

  Met onze heerlijke natriumarme rookworst heeft u zó een smakelijk zoutarm 'broodje warme worst' klaar. Onze natriumarme rookworst is bereid naar eigen recept zonder zout, is kant en klaar en er zit zoutarme jus bij. Even verwarmen en op een broodje doen en uw zoutarme lunchgerecht of zoutarme tussendoortje is klaar! Dit lunchgerecht bevat 80 gram vlees en...

  € 3,53
 • € 3,53

  Met onze heerlijke natriumarme verse worst heeft u zó een smakelijk zoutarm 'broodje warme worst' klaar. Onze lekker natriumarme verse worst is van varkensvlees, is kant en klaar en voorzien van een mooie zoutarme jus. Even verwarmen en op een broodje doen en uw smakelijke zoutarme lunchgerecht of lekkere zoutarme tussendoortje is klaar! Dit lunchgerecht...

  € 3,53
 • € 3,53

  Met onze huisgemaakte natriumarme kipburger heeft u zó een een zoutarm 'broodje kipburger' klaar. Uw zoutarme kipburger is kant en klaar en er zit zoutarme jus bij. Even verwarmen en op een broodje doen en uw zoutarme lunchgerecht of gezonde tussendoortje zonder zout is klaar. Ook ideaal als zoutarme snack bij een makkelijke maaltijd. Dit gerecht bevat 80...

  € 3,53
 • € 3,53

  Met onze natriumarme rundergehaktbal heeft u zó een heerlijk zoutarm 'broodje bal' klaar! Onze natriumarme rundergehaktbal is verfijnd gekruid zonder zout en er zit een lekkere zoutarme jus bij. Verwarm de zoutarme gehaktbal, doe 't op een bolletje en uw zoutarme lunchgerecht, gezonde tussendoortje zonder zout of zoutarme gezonde snack is klaar. Dit...

  € 3,53
 • € 3,53

  Met onze natriumarme hamburger maakt u in een handomdraai een smakelijk zoutarm 'broodje hamburger speciaal'. De natriumarme hamburger is van 100% rundvlees en is kant en klaar. Er zit een zoutarme garnituur van ui, tomaat en augurk bij. Even verwarmen, dan op een broodje doen en u uw zoutarme lunchgerecht of gezonde snack is klaar. Dit gerecht bevat 80...

  € 3,53
Toont 1 - 72 van de 72 items