Keuze menu

Type

Allergenen

Overig

Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Elke dinsdag en vrijdag tussen
  17.00 en 22.00 uur
 • Met bevestiging per e-mail en sms
 • Proefpakket voor € 19,99
  en € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 42,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten

Bestellen zonder internet?
Bel 0294-230307

Dieetmaaltijden

Wilt u zoutarme maaltijden bestellen? Dat kan bij ons. We bieden een groot assortiment zoutloze maaltijden aan. Ook kunt u zoutarme soepen, zoutarme lunchgerechtjes en zoutarme tussendoortjes voor thuis bestellen. Aan onze natriumarme maaltijden wordt door onze keuken helemaal geen zout toegevoegd bij de bereiding van de maaltijden. U kiest de natriumarme maaltijd die u lekker vindt en wij bezorgen uw zoutarme maaltijden snel aan huis.

Ter kennismaking met onze maaltijden hebben we in onze maaltijdservice twee zoutarme proefpakketten. Elk pakket bevat vier zoutarme maaltijden en is extra aantrekkelijk geprijsd. Ook kunt u ook een maaltijdbox met 16 zoutarme maaltijden bestellen. Wilt u gemalen maaltijden bestellen voor thuis? Ook dat kan. U treft de gemalen maaltijden aan na de zoutarme maaltijden in het overzicht van onze dieetmaaltijden. Evenals ons proefpakket met gemalen maaltijden.


Toont 1 - 54 van de 54 items
 • € 7,78

  Een heerlijke natriumarme maaltijd. Het sukadelapje is op traditionele manier langzaam gegaard, zonder toevoeging van zout tijdens de bereiding. De gekookte sperziebonen zijn licht gekruid. Daarbij mooie kruimige aardappelen. Het is een heerlijke zoutarme Hollandse maaltijd. 

  € 7,78
 • € 7,78

  Deze natriumarme maaltijd van gebakken speklapjes met jus is ambachtelijk bereid door onze koks. Het is een zoutarme maaltijd waarbij er helemaal geen zout aan de maaltijd is toegevoegd. De gekookte rode bietjes zijn licht aangemaakt en er zit een klein uitje door. De smeuïge aardappelpuree is gestampt van gekookte aardappelen. 

  € 7,78
 • € 7,78

  Deze natriumarme maaltijd bestaat uit een heerlijke hachée, bereid met met ouderwetse hachéekruiden en ui maar zonder toevoeging van zout. De rode kool is met lichtzoete appeltjes bereid. De gekookte aardappelen zijn kruimig. Een heerlijke, ouderwets lekkere zoutarme Hollandse maaltijd.

  € 7,78
 • € 7,78

  Een verrukkelijke natriumarme oftewel zoutarme maaltijd met twee ouderwets lekkere gehaktballetjes, op 'oma's wijze' gekruid maar zonder toevoeging van zout. Met een licht aangemaakte, grofgesneden gekookte andijvie. De aardappelen zijn heerlijk kruimig. Een echt lekkere Oud Hollandse maaltijd.

  € 7,78
 • € 7,78

  Deze natriumarme oftwel zoutarme stamppot zuurkool wordt in onze keuken op tradionele manier bereid met zelfgestampte aardappels en heerlijke ingelegde zuurkool. De rookworst is naar eigen recept bereid en is sappig en smaakvol. Tijdens de bereiding is er geen zout toevoegd aan deze maaltijd.

  € 7,78
 • € 7,78

  Deze natriumarme oftwel zoutarme hutspot wordt in onze keuken bereid van zelfgestampte aardappelen en wortelen. De klapstuk is uit eigen slagerij. De klapstuk wordt langzaam gegaard in eigen oven en daarna door onze koks in mooie plakken gesneden. De smaakvolle en malse klapstuk heeft een heerlijke, bijpassende jus.

  € 7,78
 • € 8,10

  Deze heerlijke zoutarme maaltijd bestaat uit een mooie zalmfilet in witte wijn saus, met daarbij grof gesneden spinazie die licht aangemaakt is. De lekkere kruimige aardappelen maken deze zoutarme maaltijd compleet.

  € 8,10
 • € 7,78

  De natriumarme nasi goreng is mild Indonesisch gekruid zonder toevoeging van zout door onze koks. De nasi is goed gevuld met Oosterse groenten en stukjes ei. De saté is bereid van kippendijvlees en is heerlijk mals. De kipsaté zonder stokjes is met een heerlijke pindasaus overgoten. Een verrukkelijke zoutarme Indonesische maaltijd.

  € 7,78
 • € 7,78

  Een heerlijke zoutarme maaltijd. Een prachtige slavink van de keurslager, traditioneel gebakken door onze koks en voorzien van een heerlijke jus. De gekookte snijbonen zijn lichtgekruid, zonder sausje. De aardappelpuree is lekker smeuïg en wordt in onze keuken ouderwets gestampt van gekookte aardappelen. Een echt lekkere zoutarme Hollandse maaltijd. 

  € 7,78
 • € 7,78

  Een heerlijke zoutarme maaltijd. Met gebraden kiprollade, gekruid en "gevuld" in eigen slagerij. De gesneden kiprollade is heerlijk mals, de jus is smaakvol. Met een groentemix van worteltjes en doperwten (door onze keuken ook wel "tiroliënne" genoemd). En heerlijk smeuïge aardappelpuree, "ouderwets" zelfgestampt door onze koks.

  € 7,78
 • € 7,78

  Een heerlijke zoutarme maaltijd. De bami goreng met stukjes ei is geurig en mild Oosters gekruid. De ajam pangang is de kipvariant van de bekende "babi pangang". Het is een lekker Indonesisch gerecht met gebakken kip in een kruidige Oosterse saus van onder andere knoflook, ketjap en tomatenpuree. Een heerlijke, smaakvolle Indonesische maaltijd.

  € 7,78
 • € 8,10

  Een heerlijke zoutarme Hollandse vismaaltijd. Een mooie scholfilet, gestoofd in de heerlijke botersaus. En een kleurige groentemix van doperwten en worteltjes, die onze keuken 'tiroliënne' noemt. Met daarbij mooie kleine gekookte krieltjes.

  € 8,10
 • € 7,78

  Een verrukkelijke zoutarme maaltijd. Met twee ouderwets lekkere gehaktballetjes, op 'oma's wijze' gekruid en met een kleingeneden uitje er door maar zonder toegevoegd zout. Met een licht aangemaakte gestoofde spitskool. De aardappelen zijn heerlijk kruimig. Een hele lekkere Hollandse natriumarme maaltijd.

  € 7,78
 • € 7,78

  Een heerlijke zoutarme maaltijd. De varkensfricandeau uit eigen slagerij is in eigen oven langzaam gegaard en vervolgens gesneden tot mooie plakken door onze koks. De varkensfricandeau is voorzien van een mooie hoeveelheid jus. Met daarbij gekookte sperziebonen en kruimige gekookte aardappelen. Een ouderwets lekkere Hollandse natriumarme maaltijd.

  € 7,78
 • € 7,78

  Een heerlijke zoutarme maaltijd. Met een langzaam gegaard mals runderlapje met een mooie bijpassende jus. Smaakvol en op traditionele wijze bereid. Heerlijke stoofpeertjes uit eigen keuken en kruimige gekookte aardappelen die de maaltijd compleet maken. Een ouderwets lekkere Hollandse natriumarme maaltijd.

  € 7,78
 • € 7,78

  Een heerlijke natriumarme kip cordon bleu, licht gepanneerd en gevuld met kaas en ham. De cordon bleu is gebakken en er zit een mooie jus bij. De bloemkool is voorzien van een lekker kerriesausje. De heerlijke gekookte krieltjes completeren deze voortreffelijke Hollandse maaltijd. Aan deze zoutarme maatijd wordt tijdens de bereiding helemaal geen zout...

  € 7,78
 • € 7,78

  De varkensfricandeau uit eigen slagerij is in eigen oven gegaard en daarna gesneden tot mooie plakken door onze koks. Bij de varkensfricandeau zit een mooie hoeveelheid jus. Met daarbij grof gesneden spinazie, lichtjes met room aangemaakt. En tot slot kruimige gekookte aardappelen. Aan deze zoutarme maaltijd is door onze koks helemaal geen zout...

  € 7,78
 • € 7,78

  Een heerlijke stamppot spinazie van zelfgestampte aardappelen, kort gekookte gesneden spinazie en lekker gekruid rundergehakt in de stamppot. Met daarbij een mooie gebakken slavink en natuurlijk een heerlijke jus. Aan deze natriumarme maaltijd is helemaal geen zout toegevoegd door onze koks. Een lekkere Hollandse zoutarme stamppot, ambachtelijk bereid in...

  € 7,78
 • € 7,78

  Een frisse natriumarme zomerstamppot van zelfgestampte aardappelen, klein geneden ijsbergsla en krokant gebakken spekjes. Met daarbij gebakken gehaktballetjes in jus. Een originele zoutarme zomerstamppot, ambachtelijk bereid in onze keuken. Aan deze zoutarme maaltijd is door onze koks helemaal geen zout toegevoegd.

  € 7,78
 • € 7,78

  Een heerlijk zoutarme maaltijd. De slavink is van varkensvlees, met daarbij een heerlijke jus. De witte bonen zijn mooi groot en voorzien van een heerlijk tomatensausje. De aardappelpuree is lekker smeuïg en wordt in onze keuken ouderwets gestampt van gekookte aardappelen. Een echt lekkere Hollandse maaltijd. 

  € 7,78
 • € 7,78

  Een heerlijke natriumarme maaltijd. Het sukadelapje is op traditionele manier langzaam gegaard, zonder toevoeging van zout tijdens de bereiding. De gekookte spitskool is licht aangemaakt. Daarbij mooie kruimige aardappelen. Het is een heerlijke zoutarme Hollandse maaltijd. 

  € 7,78
 • € 7,78

  Deze natriumarme maaltijd met huisgemaakte kiprollade met jus is ambachtelijk bereid door onze koks. Het is een zoutarme maaltijd waarbij er helemaal geen zout aan de maaltijd is toegevoegd. De gekookte rode bietjes zijn licht aangemaakt en er zit een klein uitje door. De smeuïge aardappelpuree is gestampt van gekookte aardappelen. 

  € 7,78
 • € 7,78

  Een heerlijke zoutarme stamppot andijvie van zelfgestampte aardappelen, kleingesneden verse andijvie en gebakken varkensspekjes. Met daarbij een mooie plakken malse varkensrollade met een ruime hoeveelheid heerlijke jus. Een heerlijke Hollandse stamppot, ambachtelijk bereid in onze keuken. Aan onze natriumarme maaltijden wordt helemaal geen zout...

  € 7,78
 • € 118,25

  Deze maaltijdbox bevat 16 populaire zoutarme maaltijden. Het zijn Hollandse zoutarme maaltijden en buitenlandse zoutarme maaltijden. Een aantrekkelijke mix van maaltijden met rundvlees, varkensvlees, kip en vis. Aan een zoutarme maaltijd wordt tijdens bij de bereiding ervan in onze keuken helemaal geen zout toegevoegd. De bezorging is gratis.

  € 118,25
 • € 118,25

  Deze maaltijdbox bevat 16 zoutarme maaltijden. Het zijn allemaal verschillende Hollandse maaltijden, met rundvlees, varkensvlees, kip en met vis. Aan een zoutarme maaltijd wordt tijdens bij de bereiding ervan in onze keuken helemaal geen zout toegevoegd. De bezorging van dit maaltijdpakket met 16 natriumarme maaltijden is gratis.

  € 118,25
 • € 118,25

  Deze maaltijdbox bevat 16 zoutarme Hollandse vleesmaaltijden. Het zijn allemaal verschillende maaltijden met rundvlees, varkensvlees en kip. Aan een zoutarme maaltijd wordt tijdens bij de bereiding ervan in onze keuken helemaal geen zout toegevoegd. De bezorging van dit maaltijdpakket met 16 natriumarme maaltijden is gratis.

  € 118,25
 • € 3,53

  Met onze natriumarme runderrollade maakt u in een handomdraai een zoutarm 'broodje warm vlees'. Onze natriumarme runderrollade is kant en klaar, gesneden in mooie plakken en voorzien van zoutarme jus. Even verwarmen, op een broodje doen en u heeft een heerlijk zoutarm lunchgerecht, een tussendoortje zonder zout of 'n gezonde snack zonder zout. Dit gerecht...

  € 3,53
 • € 3,53

  Met onze natriumarme 'oma's gehaktballetjes' heeft u zó een zoutarm 'broodje bal' als lunchgerecht. Onze balletjes van rund- en varkensgehakt zijn helemaal zonder zout bereid en er zit zoutarme jus bij. Verwarm de zoutarme balletjes, doe ze op een bolletje en uw zoutarme lunchgerecht of gezond tussendoortje zonder zout is klaar. Dit gerecht bevat 80 gram...

  € 3,53
 • € 3,53

  Met onze heerlijke natriumarme varkensfricandeau realiseert u gemakkelijk een verrassend lekker zoutarm 'broodje warm vlees'. Onze zoutarme varkensfricandeau is kant en klaar en gesneden in mooie plakken. Even verwarmen en op een broodje leggen en uw gezonde snack zonder zout, uw zoutarme gezonde tussendoortje of lunchgerecht is klaar. Dit gerecht bevat...

  € 3,53
 • € 3,53

  Onze natriumarme 'gehaktballetjes in Italiaanse tomatensaus' zijn van rund- en varkensvlees en zijn Italiaans gekruid zonder toeving van zout. Ook het authentieke tomatensausje is zonder zout bereid. De vier zoutarme balletjes met saus zijn heerlijk als zoutarm lunchgerecht of als gezond zoutarm tussendoortje. Dit gerecht bevat 80 gram vlees en 100 gram jus.

  € 3,53
 • € 3,53

  Met onze heerlijke natriumarme rookworst heeft u zó een smakelijk zoutarm 'broodje warme worst' klaar. Onze natriumarme rookworst is bereid naar eigen recept zonder zout, is kant en klaar en er zit zoutarme jus bij. Even verwarmen en op een broodje doen en uw zoutarme lunchgerecht of zoutarme tussendoortje is klaar! Dit lunchgerecht bevat 80 gram vlees en...

  € 3,53
 • € 3,53

  Met onze heerlijke natriumarme verse worst heeft u zó een smakelijk zoutarm 'broodje warme worst' klaar. Onze lekker natriumarme verse worst is van varkensvlees, is kant en klaar en voorzien van een mooie zoutarme jus. Even verwarmen en op een broodje doen en uw smakelijke zoutarme lunchgerecht of lekkere zoutarme tussendoortje is klaar! Dit lunchgerecht...

  € 3,53
 • € 3,53

  Met onze huisgemaakte natriumarme kipburger heeft u zó een een zoutarm 'broodje kipburger' klaar. Uw zoutarme kipburger is kant en klaar en er zit zoutarme jus bij. Even verwarmen en op een broodje doen en uw zoutarme lunchgerecht of gezonde tussendoortje zonder zout is klaar. Ook ideaal als zoutarme snack bij een makkelijke maaltijd. Dit gerecht bevat 80...

  € 3,53
 • € 7,78

  De stamppot zuurkool wordt in onze keuken op tradionele manier bereid met zelfgestampte aardappels en heerlijke ingelegde zuurkool. De stamppot zuurkool is niet extra gemalen, maar bevat geen spekjes. De gemalen rookworst is naar eigen recept bereid en is sappig en smaakvol. Een echt heerlijke gemalen Hollandse stamppot. 

  € 7,78
 • € 7,78

  Onze hachée is een heerlijke huisgemaakte runderstoofschotel met ouderwetse hachéekruiden en ui. Vervolgens is deze heerlijke hachée gemalen. De gemalen rode kool is met lichtzoete appeltjes bereid en is eveneens gemalen. De aardappelpuree is gestampt van gekookte aardappelen. Een ouderwets lekkere gemalen Hollandse maaltijd.

  € 7,78
 • € 7,78

  Een heerlijke gebraden kiprollade, gekruid en "gevuld" in eigen slagerij. De gesneden kiprollade is heerlijk mals, de jus is smaakvol. Na deze bereidng is de kiprollade gemalen. Met een gemalen groentemix van worteltjes en doperwten (door onze keuken ook wel "tiroliënne" genoemd). En heerlijk smeuïge aardappelpuree, "ouderwets" zelfgestampt door onze koks.

  € 7,78
 • € 7,78

  Een prachtige slavink van de keurslager, traditioneel gebakken door onze koks en voorzien van een heerlijke jus en vervolgens gemalen. De gemalen gekookte snijbonen zijn lichtgekruid, zonder sausje. De aardappelpuree is lekker smeuïg en wordt in onze keuken ouderwets gestampt van gekookte aardappelen. Een echt lekkere Hollandse gemalen maaltijd. 

  € 7,78
 • € 7,78

  Een langzaam gegaard mals runderlapje met een mooie bijpassende jus. Smaakvol en op traditionele wijze bereid en vervolgens gemalen. De heerlijke stoofpeertjes uit eigen keuken zijn niet gemalen. Met daarbij de smeuïge aardappelpuree, gestampt van kruimige gekookte aardappelen. Een ouderwets lekkere gemalen Hollandse maaltijd.

  € 7,78
 • € 7,78

  De gebakken speklapjes zijn lekker Hollands gekruid en voorzien van een heerlijke jus en vervolgens gemalen. De gemalen gekookte rode bietjes zijn licht aangemaakt en er zit een klein uitje door. De smeuïge aardappelpuree is gestampt van gekookte aardappelen. Een heerlijke gemalen Hollandse maaltijd.

  € 7,78
 • € 7,78

  Het varkenslapje is in eigen slagerij gesneden en gekruid en daarna met smaak gebakken door onze koks en vervolgens gemalen. De gemalen grootmoeders groentemix bevat doperwtjes en worteltjes, champignons, zilveruitjes en gebakken spekjes. Een frisse groentemix die onze keuken 'grand-mère' noemt. Met smeuïge aardappelpuree. Een ouderwets lekkere Hollandse...

  € 7,78
 • € 7,78

  De klapstuk is uit eigen slagerij. De klapstuk wordt langzaam gegaard in eigen oven. De smaakvolle en malse klapstuk heeft een heerlijke, bijpassende jus. De klapstuk met de jus wordt daarna in onze keuken gemalen. De heerlijke hutspot wordt in onze keuken bereid van zelfgestampte aardappelen en wortelen en is niet extra gemalen. Een verrukkelijke...

  € 7,78
 • € 7,78

  Deze gemalen maaltijd bestaat uit een heerlijk sukadelapje, op traditionele manier langzaam gegaard in onze ambachtelijke keuken. Met daarbij gekookte sperziebonen, die licht gekruid zijn. En tot slot een smeuïge aardappelpuree. Een zeer smaakvolle gemalen Hollandse maaltijd. 

  € 7,78
 • € 7,78

  Een gebakken kipfilet die lekker sappig is, met een mooie bijpassende jus en vervolgens gemalen is. De spinazie is niet extra gemalen maar vrij grof gesneden en maar een beetje aangemaakt. De puurheid van de spinazie is verrukkelijk. De aardappelpuree is gestampt van gekookte aardappelen.

  € 7,78
 • € 7,78

  Een gemalen maaltijd met twee ouderwets lekkere gehaktballetjes, op 'oma's wijze' gekruid en met een kleingeneden uitje er door en vervolgens gemalen. Met een licht aangemaakte gemalen gekookte andijvie. De aardappelpuree is van gestampte aardappelen. Een lekkere Oud Hollandse gemalen maaltijd.

  € 7,78
 • € 7,78

  Een heerlijke gebakken verse worst met een lekkere bijpassende jus die vervolgens gemalen is. Met gemalen bloemkool in een bèchamelsausje. En lekker smeuïge aardappelpuree, gestampt door de koks in onze keuken. Een ouderwets lekkere Hollandse gemalen maaltijd.

  € 7,78
 • € 7,78

  Deze natriumarme oftewel zoutarme maaltijd bestaat uit een heerlijke malse plakken kiprollade met een mooie bijpassende jus. De spinazie is vrij grof gesneden en maar een beetje aangemaakt. De puurheid van de spinazie is verrukkelijk. De gekookte aardappelen zijn kruimig. De zoutarme maaltijd is ambachtelijk bereid zonder toevoeging van zout.

  € 7,78
 • € 7,78

  Een heerlijke natriumarme oftwel zoutarme Italiaanse pastamaaltijd. De gekookte macaroni is aangemaakt met een heerlijke romige saus, gevuld met ham en kaas. Met daarbij doperwten en mais. Er is aan deze natriumarme maaltijd tijdens de bereiding geen zout toegevoegd.

  € 7,78
 • € 7,78

  Een heerlijke zoutarme maaltijd die bestaat uit een gebakken verse worst met een lekkere bijpassende jus en gekookte sperzieboontjes. Met daarbij kruimige gekookte aardappelen.

  € 7,78
 • € 7,78

  Een mooie zoutarme maaltijd. De runderrollade is in eigen slagerij gekruid en bereid. Daarna door onze koks gebraden in de oven, gesneden in mooie malse plakjes en voorzien van smaakvolle, bijbehorende jus. De spitskool is met een licht kerriesausje aangemaakt. De gekookte aardappels zijn lekker kruimig. Een ambachtelijk bereide Hollandse zoutarme maaltijd.

  € 7,78
 • € 8,10

  Een heerlijke zoutarme maaltijd. Prachtige kabeljauwfilet, gestoofd in de heerlijke mosterdsaus. De gekookte worteltjes zijn lichtgekruid met onder andere peterselie. Daarbij een lekkere smeuïge zelfgestampte aardappelpuree. Een heerlijke zoutarme Hollandse vismaaltijd.

  € 8,10
 • € 7,78

  Een heerlijke zoutarme stamppot van zelfgestampte aardappelen en kleingesneden verse snijbonen. Met daarbij een gebakken speklapje met een ruime hoeveelheid heerlijke jus. Een heerlijke Hollandse stamppot, ambachtelijk bereid in onze keuken. Aan onze natriumarme maaltijden wordt helemaal geen zout toegevoegd tijdens de bereiding ervan.

  € 7,78
 • € 7,78

  Een heerlijke zoutarme maaltijd. Een heerlijk mals sukadelapje, natuurlijk in eigen keuken gestoofd zonder toevoeging van zout door onze koks. Lekker langzaam gesudderd tot het vlees heerlijk mals is. Met daarbij heerlijke spruiten, mooi groen en lekker van smaak. De gekookte aardappels zijn kruimig. Een verrukkelijke zoutarme maaltijd!

  € 7,78
 • € 7,78

  Een frisse natriumarme prestamppot van zelfgestampte aardappelen. Met daarbij gebakken gehaktballetjes in eem lekkere tomatensaus. Een originele zoutarme zomerstamppot, ambachtelijk bereid in onze keuken. Aan deze zoutarme maaltijd is door onze koks helemaal geen zout toegevoegd.

  € 7,78
 • € 7,78

  Een smaakvolle Hollandse natriumarme maaltijd, bestaande uit door onze koks gekruid en in de oven gegrild gehakt en een heerlijke jus. Met daarbij gesneden gekookte andijvie, licht aangemaakt. De kruimige gekookte aardappelen completeren de maaltijd. Aan deze maaltijd is door onze koks helemaal geen zout toegevoegd.

  € 7,78
Toont 1 - 54 van de 54 items