Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Elke dinsdag en vrijdag tussen
  17.00 en 22.00 uur
 • Met bevestiging per e-mail en sms
 • Proefpakket voor € 19,99
  en € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 42,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten

Bestellen zonder internet?
Bel 0294-230307

Maaltijdbox

Wilt u een maaltijdbox kant en klaar maaltijden bestellen? U kunt kiezen uit meerdere maaltijdboxen. Elke maaltijdbox is samengesteld rondom een aantrekkelijk thema. We hebben we bijvoorbeeld een maaltijdbox met Hollandse maaltijden en een met vis- en vegetarische maaltijden. Elke maaltijdbox bevat 16 kant en klaar maaltijden van hoge kwaliteit. Elke maaltijdbox is afwisselend samengesteld met allemaal verschillende maaltijden.

Wilt u voor het eerst een maaltijdbox bij ons bestellen? Kijk dan ook eens naar onze proefpakketten met vier maaltijden. Ze zijn aantrekkelijk geprijsd en ze zijn er speciaal ter kennismaking met onze heerlijke kant en klare maaltijden. Bestelt u onze maaltijden vaker? Kies dan eens voor een maaltijdbox. Wel zo makkelijk. En welke maaltijdbox u ook bestelt, de bezorging van uw maaltijdbox met 16 kant en klaar maaltijden is altijd gratis!


Toont 1 - 9 van de 9 items
 • € 99,99

  Deze maaltijdbox bevat 16 verschillende Hollandse maaltijden. Heerlijke stamppotten en Hollandse aardappel-vlees-en-groenten maaltijden. Maaltijden met kip, rund of varken. Maar ook met vis, waaronder zalm en kabeljauw. Een zeer gevarieerd pakket vol met lekkere Hollandse maaltijden. Heel gemakkelijk om in huis te hebben. Een ideale maaltijdservice aan huis.

  € 99,99
 • € 99,99

  Deze maaltijdbox bevat 16 verschillende Hollandse maaltijden met vlees. Het zijn maaltijden met kip, rundvlees en varkensvlees. Dit pakket bevat geen vismaaltijden of vegetarische maaltijden. Het is een zeer gevarieerd pakket vol met lekkere Hollandse maaltijden en heerlijke stamppotten. Heel gemakkelijk om in huis te hebben. Een ideale maaltijdservice...

  € 99,99
 • € 99,99

  Deze maaltijdbox bevat 16 verschillende buitenlandse maaltijden. Lekker afwisselend samengesteld met onder andere Indonesische maaltijden, Italiaanse pasta's en Surinaamse gerechten. De maaltijden zijn bereid met kip, rund, lam of met varkensvlees. Proef de smaak van al die prachtige landen terug in deze heerlijke gerechten. Ideaal om in huis te hebben en...

  € 99,99
 • € 99,99

  Deze maaltijdbox bevat 8 maaltijden met rundvlees en 8 maaltijden met kip. Het zijn 16 verschillende maaltijden, zowel Hollands als buitenlands. Lekker gevarieerd en ideaal om in huis te hebben. Een ideale maaltijdservice aan huis.

  € 99,99
 • € 99,99

  Deze maaltijdbox bevat 16 vegetarische maaltijden en vismaaltijden. In de samenstelling zijn zowel Hollandse maaltijden als buitenlandse maaltijden opgenomen. Een aantrekkelijk maaltijdpakket voor iedereen die graag vegetarische maaltijden afwisselt visgerechten. Elke dag heerlijk; een ideale maaltijdservice voor thuis.

  € 99,99
 • € 99,99

  Deze maaltijdbox bevat 16 populaire maaltijden. Zeer gevarieerd samengesteld uit de lekkerste stamppotten, Italiaanse pasta's, Indische gerechten en 'Hollandse pot maaltijden'. Afwisselend bereid met rund, kip, varken of vis. Heerlijke maaltijden, om elke dag zelf uit te kunnen kiezen. Een ideale maaltijdservice aan huis.

  € 99,99
 • € 118,25

  Deze maaltijdbox bevat 16 zoutarme maaltijden. Het zijn allemaal verschillende Hollandse maaltijden, met rundvlees, varkensvlees, kip en met vis. Aan een zoutarme maaltijd wordt tijdens bij de bereiding ervan in onze keuken helemaal geen zout toegevoegd. De bezorging van dit maaltijdpakket met 16 natriumarme maaltijden is gratis.

  € 118,25
 • € 118,25

  Deze maaltijdbox bevat 16 zoutarme Hollandse vleesmaaltijden. Het zijn allemaal verschillende maaltijden met rundvlees, varkensvlees en kip. Aan een zoutarme maaltijd wordt tijdens bij de bereiding ervan in onze keuken helemaal geen zout toegevoegd. De bezorging van dit maaltijdpakket met 16 natriumarme maaltijden is gratis.

  € 118,25
 • € 118,25

  Deze maaltijdbox bevat 16 populaire zoutarme maaltijden. Het zijn Hollandse zoutarme maaltijden en buitenlandse zoutarme maaltijden. Een aantrekkelijke mix van maaltijden met rundvlees, varkensvlees, kip en vis. Aan een zoutarme maaltijd wordt tijdens bij de bereiding ervan in onze keuken helemaal geen zout toegevoegd. De bezorging is gratis.

  € 118,25
Toont 1 - 9 van de 9 items