Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Elke dinsdag en vrijdag tussen
  17.00 en 22.00 uur
 • Met bevestiging per e-mail en sms
 • Proefpakket voor € 19,99
  en € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 42,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten

Bestellen zonder internet?
Bel 0294-230307

Maaltijden bestellen zonder internet.

In onze maaltijdservice kunt u er ook voor kiezen om uw maaltijden te bestellen zonder internet. Zo kunt u de maaltijdbezorging voor thuis regelen zonder de computer te gebruiken.

In onze maaltijdservice hoeft u de maaltijden niet te bestellen in onze webwinkel. Als u liever niet via internet wilt bestellen, of als u niet wilt niet afrekenen via de computer, dan kunt u onze heerlijke maaltijden ook zonder internet bestellen.

Het is wel zo makkelijk! We regelen de maaltijdbezorging aan huis. En we regelen betaling van de maaltijden. Zonder dat u de computer hoeft te gebruiken.

Als u onze maaltijden wil bestellen zonder internet, bel ons dan op 0294-230307 of stuur ons een mail naar info@kantenklaarmaaltijden.nl. We noteren uw adresgegevens en sturen u vrijblijvend alle informatie thuis.  

U ontvangt dan allereerst onze maaltijdenbrochure. In deze brochure staan al onze maaltijden, met foto en omschrijving. Met deze maaltijdenbrochure kunt u precies de maaltijden kiezen die u wilt bestellen.

Ook sturen we een bestelformulier toe. Daarin kunt u aangeven welke maaltijden u wilt bestellen. Op dit bestelformulier geeft u ook de gewenste bezorgdag van de maaltijdbezorging bij u thuis aan.

Tot slot ontvangt u van ons ook een machtigingsformulier automatische incasso. Want als u niet via internet bestelt moeten we het betalen van de maaltijden ook buiten internet om regelen. Daarvoor is de automatische incasso.

Zo worden de kosten van de maaltijden afgeschreven zonder dat u iets hoeft te doen. We schrijven deze kosten van uw rekening af rond het moment van maaltijdbezorging bij u thuis. 

U bepaalt zelf van welke rekening de maaltijdkosten afgeschreven worden. U kunt de machtiging altijd weer intrekken.

Over de kosten van het bestellen van maaltijden zonder internet geldt het volgende.

U betaalt dezelde maaltijdprijzen als iedereen die zelf direct bestelt in onze webwinkel. 

U betaalt dezelfde bezorgkosten als iedereen die zelf direct bestelt in onze webwinkel. 

U betaalt 1,5 euro administratiekosten per bestelling die u plaatst via onze bestelservice zonder internet. Daarvoor verwerken wij uw bestelling en doen de automatische incasso.

De administratiekosten zijn de enige meerkosten in onze bestelservice zonder internet.

Wilt u maaltijden laten bezorgen zonder de computer? Bel ons gerust. Dat kan van maandag t/m vrijdag, van 09.00 tot 18.00 uur. 

Wilt u als persoonlijk begeleider maaltijden voor een cliënt bestellen? Bent u bewindvoerder en wilt u dat de betaling van de maaltijden via u loopt? Heeft uw zorginstelling interesse in onze intramurale maaltijdbezorging in aanleunwoningen of in de wijk? Of oriënteert uw Stichting Welzijn zich op maaltijdbezorging voor ouderen thuis? Bel ons vrijblijvend, we beantwoorden uw vragen graag.

Kantenklaarmaaltijden.nl
T: 02945-230307
E: info@kantenklaarmaaltijden.nl