Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Ambachtelijke maaltijden

Met uw keuze voor onze maaltijden kiest u voor ambachtelijk bereide maaltijden. De keuken werkt met uitstekende ingrediënten en gebruikt geen kunstmatige smaakversterkers. U treft geen slechte E-nummers aan in onze maaltijden.

Gemakkelijk bestellen

U kunt uw maaltijden gemakkelijk bestellen in onze webwinkel. Nadat uw winkelmandje gevuld is met de maaltijden, soepen en wellicht ook de zoete bijgerechten die u wilt bestellen, kunt u afrekenen. U kunt in onze webwinkel afrekenen met Ideal of met Paypal. U kunt zonder verplichtingen bestellen in onze webwinkel. U hoeft geen abonnement te nemen en u bent niet verplicht om vaker te bestellen.

Bezorgen aan huis

Wij bezorgen uw maaltijden bij u aan huis. Dat doen wij in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. We bezorgen op dinsdag en op vrijdag. U kunt zelf kiezen wanneer u de maaltijden bezorgd wil hebben. De maaltijden worden tussen 17.00 en 22.00 uur bezorgd.

U krijgt een bevestiging toegestuurd van de bezorging. U krijgt zowel een e-mail en u kunt het verloop van de bezorging volgen via "track and trace". U ontvangt de mail met de geplande bezorgtijd op de ochtend van bezorging. U weet dus vooraf hoe laat de besteller uw maaltijden zal bezorgen.

Over kantenklaarmaaltijden.nl

Kantenklaarmaaltijden.nl is onderdeel van Uw Huistraiteur B.V. Sinds 2002 bezorgen wij kwaliteitsmaaltijden in heel Nederland bij zorginstellingen, bedrijven en particulieren thuis. Speciaal voor particulieren die maaltijden aan huis bezorgd willen hebben is onze webwinkel kantenklaarmaaltijden.nl beschikbaar.

Onze gegevens

 • Kantenklaarmaaltijden is onderdeel van Uw Huistraiteur B.V.
 • Wij zijn gevestigd aan de Rijksstraatweg 42, 3631 AD in Nieuwersluis (gemeente Stichtse Vecht).
 • Wij zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel van Utrecht onder nummer 30177666.
 • Wij zijn geregistreerd bij de belastingen onder BTW-nummer NL818052065B01.

Mocht u meer informatie willen ontvangen, verzoeken wij u om contact met onze klantenservice op te nemen. We helpen u graag.