Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Ambachtelijke maaltijden

Met uw keuze voor onze maaltijden kiest u voor ambachtelijk bereide diepvriesmaaltijden van hoge kwaliteit. Onze keuken werkt met uitstekende ingrediënten, bereidt de maaltijden op traditionele wijze en voegt zelf geen kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen toe. Alleen als dat in een fond of saus zit die gebruikt wordt tijdens de bereiding, zit het wel in de maaltijden en dan wordt het vermeld op het etiket. Hierdoor treft u dan ook weinig slechte E-nummers aan in onze maaltijden.

Heel makkelijk uw maaltijd thuis 

U kunt uw maaltijden gemakkelijk bestellen in onze webwinkel. Nadat uw winkelmandje gevuld is met de maaltijden, soepen en wellicht ook de zoete bijgerechten die u wilt bestellen, kunt u afrekenen. U kunt in onze webwinkel afrekenen met Ideal. U kunt zonder verplichtingen bestellen in onze webwinkel. U hoeft geen abonnement te nemen en u bent niet verplicht om vaker te bestellen.

We bezorgen uw maaltijden aan huis in de ochtend of in de avond

Wij bezorgen uw maaltijden aan huis. Dat doen wij in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. We bezorgen op dinsdag en op vrijdag.

U kunt kiezen voor bezorgen in de ochtend of bezorgen in de avond. U kunt er voor kiezen om uw maaltijden thuis te laten bezorgen tussen 9 en 11 uur in de ochtend. Maar u kunt uw maaltijden ook aan huis laten bezorgen tussen 18.00 en 20.00 uur in de avond.  

De avond voordat de maaltijden bij u aan huis bezorgd worden krijgt u per mail een bevestiging toegestuurd. In die mail staat de geplande bezorgtijd. Bovendien kunt u in die mail doorklikken naar "track and trace". Dan kunt u uw bestelling volgen en weet u dus vooraf hoe laat de besteller uw maaltijden zal bezorgen.

Over kantenklaarmaaltijden.nl

Kantenklaarmaaltijden.nl is onderdeel van Uw Huistraiteur B.V. Sinds 2002 bezorgen wij kwaliteitsmaaltijden in heel Nederland bij zorginstellingen, bedrijven en particulieren thuis. Speciaal voor particulieren die maaltijden aan huis bezorgd willen hebben is onze webwinkel kantenklaarmaaltijden.nl beschikbaar.

Onze gegevens

 • Kantenklaarmaaltijden is onderdeel van Uw Huistraiteur B.V.
 • Wij zijn gevestigd aan de Rijksstraatweg 42, 3631 AD in Nieuwersluis (gemeente Stichtse Vecht).
 • Wij zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel van Utrecht onder nummer 30177666.
 • Wij zijn geregistreerd bij de belastingen onder BTW-nummer NL818052065B01.

Mocht u meer informatie willen ontvangen, verzoeken wij u om contact met onze klantenservice op te nemen. We helpen u graag.