Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Welkom bij onze klantenservice.

Wilt u meer weten over onze maaltijden?

Heeft u vragen over bestellen of onze bezorgmogelijkheden?

Neem contact met ons op en we helpen u graag.

 • Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0294-230307. Wij zijn bereikbaar op welke werkdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.
 • Wij zijn per e-mail bereikbaar via info@kantenklaarmaaltijden.nl.
 • U kunt ons post sturen naar ons vestingsadres; Rijksstraatweg 42, 3631 AD in Nieuwersluis.

Bezorginformatie:

Onze betrouwbare partner Postnl verzorgt de bezorging van de maaltijden van Kantenklaarmaaltijden.nl. U kunt onze maaltijden in heel Nederland thuis laten bezorgen, met uitzondering van de Waddeneilanden.

We bezorgen onze vriesverse maaltijden op minus 15 graden Celcius of kouder. Onze diepvriesmaaltijden zijn na bezorging bij u thuis minimaal 6 maanden houdbaar in uw vriezer. Van belang is dat u de maaltijden direct na bezorging in uw vriezer doet en daar bewaart.

U kiest uw bezorgmoment in de ochtend of in de avond:

U kunt uw maaltijden thuis laten bezorgen op de door u gewenste dag en tijd. Dat kan op dinsdag tussen 9.00 en 11.00 uur of tussen 18.00 en 20.00 uur. U kunt ook er voor kiezen om uw maaltijden thuis te laten bezorgen op vrijdag tussen 9.00 en 11.00 uur of 18.00 en 20.00 uur.

We bezorgen in een tijdvak van slechts twee uur:

Bij Kantenklaarmaaltijden.nl bezorgen we uw maaltijden in een tijdvak van slechts twee uur. U hoeft dus nooit lang te wachten of lang thuis te blijven. Bovendien weet u hierdoor dat we bijvoorbeeld nooit heel erg laat op de avond zullen bezorgen.

Het is belangrijk dat u thuis bent op de afgesproken bezorgtijd:

Het is erg belangrijk dat u thuis bent in het door u gekozen tijdvak van 2 uur. U moet de bel goed kunnen horen. 

Onze bezorger heeft de opdracht om de maaltijden aan u over te dragen. Als u niet reageert of de deur niet opent, zal onze bezorger een poging doen om uw maaltijden bij buren af te leveren en daarna weer mee retour nemen als dat niet lukt. Onze bezorger mag uw maaltijden niet ergens onbeheerd achterlaten, hij zal uw maaltijden dan weer retour nemen.

Als een bezorging niet goed is gegaan, verzoeken wij u om ons zo snel mogelijk te bellen op nummer 0294-230307. Wij zullen dan met Postnl contact opnemen. Wij zullen trachten de bezorging alsnog te regelen.

Omdat elke bezorger van Postnl een GPS-locatie bepaler bij zich heeft, kan Post.nl precies aangeven of en hoe laat de bezorger bij u aan de deur heeft gestaan.

Retourinformatie:

Producten die u via onze webwinkel koopt, hebben buiten de vriezer slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Informatie over bezorgkosten:

De bezorgkosten die wij rekenen zijn als volgt:

 • Bij bestellingen vanaf 50 Euro rekenen wij 3,95 Euro bezorgkosten.
 • Bij bestellingen vanaf 85 Euro rekenen wij géén bezorgkosten
 • Vanuit serviceoverwegingen kunt u ook voor minder dan 50 Euro bij ons bestellen. Mocht u dat willen, dan kunt u dus één maaltijd of één soepje bij ons bestellen. De bezorgkosten de wij dan moeten rekenen zijn dan 15,00 Euro om de kosten te kunnen dekken. Wij adviseren u dan ook om voor meer dan 50 euro bij ons te bestellen.
 • Ter kennismaking kunt u een proefpakket bestellen dat bestaat uit vier maaltijden en slechts 25 euro kost inclusief bezorgkosten.

Informatie over proefpakket:

Ter kennismaking kunt u een proefpakket bestellen. Een proefpakket bevat vier verschillende maaltijden. Zo kunt u enkele maaltijden thuis bezorgd krijgen en onze maaltijden proeven.

We hebben overigens meerdere proefpakketten samengesteld. In elke proefpakket zitten vier andere maaltijden. Zo kunt u het proefpakket kiezen dat aansluit bij uw wensen.

Mocht u ter kennismaking liever meer dan één proefpakket willen bestellen, dan kan dat. Dan kunt u bij uw eerste bestelling er ook voor kiezen om meerdere proefpakketten te bestellen.

Mocht u ter kennismaking naast een proefpakket ook soepjes, bijgerechten of andere maaltijden willen bestellen, dan kan dat. U betaalt dan, bij deze eerste bestelling die gecombineerd wordt met een proefpakket, geen bezorgkosten.

Het is per huisadres maar één keer mogelijk om één of meerdere proefpakketten te bestellen bij uw eerste bestelling bij Kantenklaarmaaltijden.nl.