Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Welkom bij onze klantenservice.

Wilt u meer weten over onze maaltijden?

Heeft u vragen over bestellen of onze bezorgmogelijkheden?

Neem contact met ons op en we helpen u graag. 

 • Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0294-230307. Wij zijn bereikbaar op welke werkdag van 9.00 uur tot 18.00 uur.
 • Wij zijn per e-mail bereikbaar via info@kantenklaarmaaltijden.nl
 • U kunt ons post sturen naar ons vestingsadres; Rijksstraatweg 42, 3631 AD in Nieuwersluis.

Bezorginformatie:

Kantenklaarmaaltijden.nl bezorgt vriesverse maaltijden, soepen en bijgerechten bij u thuis. Dat doen wij in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

We bezorgen onze vriesverse maaltijden op minus 15 graden Celcius of kouder. Onze diepvriesmaaltijden zijn na bezorging bij u thuis minimaal 6 maanden houdbaar in uw vriezer. Van belang is dat u de maaltijden direct na bezorging in uw vriezer doet en daar bewaart.

Retourinformatie:

Producten die u via onze webwinkel koopt, hebben buiten de vriezer slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Informatie over bezorgkosten:

De bezorgkosten die wij rekenen zijn als volgt:

 • Bij bestellingen vanaf 42 Euro rekenen wij 3,95 Euro bezorgkosten.
 • Bij bestellingen vanaf 85 Euro rekenen wij géén bezorgkosten  
 • Vanuit serviceoverwegingen kunt u ook voor minder dan 42 Euro bij ons bestellen. Mocht u dat willen, dan kunt u dus één maaltijd of één soepje bij ons bestellen. De bezorgkosten de wij dan moeten rekenen zijn dan 15,00 Euro om de kosten te kunnen dekken. 
 • Ter kennismaking kunt u een proefpakket bestellen dat bestaat uit vier maaltijden en 19,99 Euro kost. Bestelt u een proefpakket dan bedragen de bezorgkosten 3,95 Euro.

Informatie over proefpakket:

Ter kennismaking kunt u een proefpakket bestellen. Een proefpakket bevat vier verschillende maaltijden. Zo kunt u enkele maaltijden thuis bezorgd krijgen en onze maaltijden proeven.

We hebben overigens meerdere proefpakketten samengesteld. In elke proefpakket zitten vier andere maaltijden. Zo kunt u het proefpakket kiezen dat aansluit bij uw wensen. 

De proefpakketen zijn extra aantrekkelijk geprijsd. Een proefpakket met vier maaltijden kost 19,99 euro. De bezorgkosten bedragen 3,95 per bestelling als u één proefpakket bestelt.

Mocht u ter kennismaking liever meer dan één proefpakket willen bestellen, dan kan dat. Dan kunt u bij uw eerste bestelling er ook voor kiezen om meerdere proefpakketten te bestellen. Uw orderbedrag is dan meer dan 42 Euro en de bezorgkosten blijven 3,95 voor uw bestelling. Bestelt u voor meer dan 85 Euro, dan rekenen wij geen bezorgkosten.

Mocht u ter kennismaking naast een proefpakket ook soepjes, bijgerechten of andere maaltijden willen bestellen, dan kan dat. Houdt u er dan graag rekening mee dat uw bestelling dan meer dan 42 Euro moet bedragen om de bezorgkosten 3,95 te laten zijn. Vanaf een orderbedrag van 85 Euro rekenen wij geen bezorgkosten.

Het is per huisadres maar één keer mogelijk om één of meerdere proefpakketten te bestellen.