Keuze menu

Type

Allergenen

Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Elke dinsdag en vrijdag tussen
  17.00 en 22.00 uur
 • Met bevestiging per e-mail en sms
 • Proefpakket voor € 19,99
  en € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 35,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten

Maaltijden

Wilt u kant en klaar maaltijden van hoge kwaliteit aan huis laten bezorgen? Dan bent u bij onze maaltijdservice aan het juiste adres. Wij bezorgen maaltijden in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. Het bestellen van de maaltijden is gemakkelijk. U kunt uw selectie kant en klaar maaltijden onder “Keuze menu” aangeven en dan verschijnen de kant en klaar maaltijden die u wilt bestellen. Al onze maaltijden kunt u gemakkelijk verwarmen in oven of magnetron.

We kiezen bewust voor kant en klaar maaltijden van hoge kwaliteit. Onze keuken heeft meer dan 45 jaar ervaring, werkt met uitstekende ingrediënten en kiest voor traditionele bereiding van de maaltijden. Onze koks doen zo veel mogelijk zelf, om de kwaliteit onder controle te houden. Direct na de bereiding worden de maaltijden in de shock-freezer teruggekoeld naar -/- 25 graden om smaak, vitamines en voedingsstoffen optimaal te behouden.


Toont 1 - 74 van de 74 items
 • € 6,23
  Nieuw

  Deze heerlijke mihoen goreng is verfijnd van smaak, lekker mild Oosters gekruid en goed gevuld met onder andere paprika, prei en taugé. De malse stukjes kip en de zoetzure saus van tomaten maken dit heerlijke Oosterse gerecht af! 

  € 6,23
 • € 7,41
  Nieuw

  Verrukkelijke spareribs, in eigen keuken gemarineerd! De heerlijk malse stukken geroosterd varkensvlees 'vallen zo van het bot'. Het barbeque-sausje past er mooi bij. Als groenten een lekkere mix van frisse doperwten en wortelschijfjes. Met daarbij gebakken aardappeltjes. Smullen!

  € 7,41
 • € 6,23
  Nieuw

  Onze heerlijke erwtensoep wordt volgens eigen recept bereid door onze koks. Op de traditionele manier met de spliterwten, aardappelen, ui en prei die deze winterse soep kenmerken. En natuurlijk is deze erwtensoep goed gevuld met smaakvolle stukjes zwoerd. Met in de soep ook nog eens een hele rookworst. Wat een lekkere winterse maaltijd!  

  € 6,23
 • € 6,54
  Nieuw

  Een heerlijk Indisch bordje. Met een mooie gele rijst. En met babi pangang in een smaakvolle tomatensaus. Daarbij twee Indische gehakballetjes in pindasaus. En een lekker Oosters gekruide kippenpoot. Met tot slot Indisch aangemaakte sperziebonen. Een compleet Indisch bordje! 

  € 6,54
 • € 6,54
  Nieuw

  Een smaakvolle licht gebakken zalmfilet, met daarop een toefje kruidenboter dat smelt in de oven. Als groenten mooie frisgroene broccoli. Met daarbij gebakken aardappelschijfjes oftwel 'aardappelwedges'. Een mooie en smaakvolle vismaaltijd.

  € 6,54
 • € 6,23
  Nieuw

  Deze verfijnde jachtschotel is door onze koks op traditionele wijze langzaam gegaard. Het is een heerlijke Hollandse stoofschotel van mals rundvlees. Met daarbij een licht aangemaakte rode kool. De smeuïge huisgemaakte aardappelpuree maakt deze maaltijd compleet. 

  € 6,23
 • € 6,23
  Nieuw

  Vier heerlijke pannenkoeken, allemaal lekker gevuld met een mooie appel-compote. De pannenkoeken zijn vol van smaak en aangenaam zoet door de vulling van appel met rozijn. Ideaal om in huis te hebben want u heeft 'in een handomdraai' vier heerlijke appelpannenkoeken op tafel!    

  € 6,23
 • € 6,54
  Nieuw

  Een heerlijke varkenskarbonade, lekker gebakken en vol van smaak. Mooi gepresenteerd op een verrukkelijke boerengroenten-mix van onder meer champignons, sperziebonen, paprika en zilveruitjes. De heerlijke krieltjes maken deze prachtige maaltijd compleet.

  € 6,54
 • € 6,23
  Nieuw

  Deze malse kipschnitzel is gepanneerd en daarna lekker gebakken. Bij de kipschnitzel fijne, lichtzoete worteltjes met peterselie. Met tot slot gebakken aardappelblokjes. Het is een aanrader, deze heerlijke maaltijd!

  € 6,23
 • € 6,23

  Een heerlijk sukadelapje, op traditionele manier langzaam gegaard in onze ambachtelijke keuken. De gekookte sperziebonen zijn licht gekruid. Daarbij mooie kruimige aardappelen. Een zeer smaakvolle Hollandse maaltijd. 

  € 6,23
 • € 6,23

  De gebakken speklapjes zijn lekker Hollands gekruid en voorzien van een heerlijke jus. De gekookte rode bietjes zijn licht aangemaakt en er zit een klein uitje door. De smeuïge aardappelpuree is gestampt van gekookte aardappelen. Een heerlijke Hollandse maaltijd.

  € 6,23
 • € 6,23

  Onze hachée is een heerlijke huisgemaakte runderstoofschotel met ouderwetse hachéekruiden en ui. De rode kool is met lichtzoete appeltjes bereid. De gekookte aardappelen zijn kruimig. Een heerlijke, ouderwets lekkere Hollandse maaltijd.

  € 6,23
 • € 6,23

  Een verrukkelijke maaltijd met twee ouderwets lekkere gehaktballetjes, op 'oma's wijze' gekruid en met een kleingeneden uitje er door. Met een licht aangemaakte, grofgesneden gekookte andijvie. De aardappelen zijn heerlijk kruimig. Een echt lekkere Oud Hollandse maaltijd.

  € 6,23
 • € 6,23

  Een heerlijke gebraden kiprollade, gekruid en "gevuld" in eigen slagerij. De gesneden kiprollade is heerlijk mals, de jus is smaakvol. Met een groentemix van worteltjes en doperwten (door onze keuken ook wel "tiroliënne" genoemd). En heerlijk smeuïge aardappelpuree, "ouderwets" zelfgestampt door onze koks.

  € 6,23
 • € 6,23

  Een prachtige slavink van de keurslager, traditioneel gebakken door onze koks en voorzien van een heerlijke jus. De gekookte snijbonen zijn lichtgekruid, zonder sausje. De aardappelpuree is lekker smeuïg en wordt in onze keuken ouderwets gestampt van gekookte aardappelen. Een echt lekkere Hollandse maaltijd. 

  € 6,23
 • € 6,23

  Een gebakken kipfilet die lekker sappig is, met een mooie bijpassende jus. De spinazie is vrij grof gesneden en maar een beetje aangemaakt. De puurheid van de spinazie is verrukkelijk. De gekookte aardappelen zijn kruimig.

  € 6,23
 • € 6,23

  Een langzaam gegaard mals runderlapje met een mooie bijpassende jus. Smaakvol en op traditionele wijze bereid. Heerlijke stoofpeertjes uit eigen keuken en kruimige gekookte aardappelen die de maaltijd compleet maken. Een ouderwets lekkere Hollandse maaltijd.

  € 6,23
 • € 6,23

  Het varkenslapje is in eigen slagerij gesneden en gekruid en daarna met smaak gebakken door onze koks. Grootmoeders groentemix bevat onder andere doperwtjes en worteltjes, champignons, zilveruitjes en gebakken spekjes. Een frisse groentemix met varkensvlees, die onze keuken 'grand-mère' noemt. Met kruimige gekookte aardappelen. Een ouderwets lekkere...

  € 6,23
 • € 6,23

  Een heerlijke gebakken verse worst met een lekkere bijpassende jus. Met kleine bloemkoolstronkjes waar een bèchamelsausje over is gegaan. En lekker smeuïge aardappelpuree, gestampt door de koks in onze keuken.

  € 6,23
 • € 6,23

  Een heerlijk kalkoenstooflapje in een lekker aangemaakte jachtsaus met onder andere kleine champignons. Met als goente licht aangemaakte witte kool met daarin spekjes -van varkensvlees-. En een heerlijke smeuïge zelfgestampte aardappelpuree. Een verrassend lekkere maaltijd.

  € 6,23
 • € 6,23

  De runderrollade is in eigen slagerij gekruid en bereid. Daarna door onze koks gebraden in de oven, gesneden in mooie malse plakjes en voorzien van smaakvolle, bijbehorende jus. De witlof is aangemaakt met een mooie crème-roomsaus. De gekookte aardappels zijn lekker kruimig. Een heerlijke, ambachtelijk bereide, Hollandse maaltijd.

  € 6,23
 • € 6,23

  Een rijkelijk gevuld Vlaams runderstoofpotje. Met heerlijke kruiden en een mooie scheut Belgisch bier. Langzaam gesudderd, tot het vlees in de stoofpot heerlijk mals is. Met daarbij heerlijke spruiten, mooi groen en lekker van smaak. De gekookte aardappels zijn kruimig. Een verrukkelijke maaltijd, op traditionele wijze bereid in onze keuken.

  € 6,23
 • € 6,23

  Een heerlijke stamppot boerenkool van zelfgestampte aardappelen, kleingesneden verse boerenkool en gebakken varkensspekjes. Met daarbij in eigen keuken traditioneel bereid Zeeuws spek, mooi dungesneden in aantrekkelijke plakken. Natuurlijk met een heerlijke jus erbij. Een heerlijke Hollandse wintermaaltijd, ambachtelijk bereid in onze keuken.

  € 6,23
 • € 6,23

  De heerlijke hutspot wordt in onze keuken bereid van zelfgestampte aardappelen en wortelen. De klapstuk is uit eigen slagerij. De klapstuk wordt langzaam gegaard in eigen oven en daarna door onze koks in mooie plakken gesneden. De smaakvolle en malse klapstuk heeft een heerlijke, bijpassende jus. Een verrukkelijke Hollandse maaltijd.

  € 6,23
 • € 6,23

  Stamppot zuurkool wordt in onze keuken op tradionele manier bereid met zelfgestampte aardappels en heerlijke ingelegde zuurkool. De rookworst is naar eigen recept bereid en is sappig en smaakvol. Een echt heerlijke, winterse Hollandse stamppot. 

  € 6,23
 • € 6,54

  Prachtige kabeljauwfilet, gestoofd in de heerlijke botersaus. De gekookte worteltjes zijn lichtgekruid met onder andere peterselie. Daarbij een lekkere smeuïge zelfgestampte aardappelpuree. Een heerlijke Hollandse vismaaltijd.

  € 6,54
 • € 6,54

  Een mooie scholfilet, gestoofd in de heerlijke zachte roomsaus. En een kleurige groentemix van doperwten en worteltjes, die onze keuken 'tiroliënne' noemt. Met daarbij mooie kleine gekookte krieltjes. Een heerlijke Hollandse vismaaltijd! 

  € 6,54
 • € 6,54

  Een heerlijke vismaaltijd, met een mooie zalmfilet in een romige dillesaus. De spinazie is licht aangemaakt en vrij grof gesneden. De gekookte aardappelen zijn kruimig. Een aantrekkelijke Hollandse vismaaltijd. 

  € 6,54
 • € 6,54

  Een heerlijke buitenlandse maaltijd met gebakken tilapiafilet en heerlijke Indiase smaken. Een mooie gebakken tilapiafilet met een vegetarische Indiase curry van onder andere sperziebonen, aardappel en Indiase kruiden. Daarbij mooie witte rijst. Een verrukkelijke Oosterse maaltijd met vis. 

  € 6,54
 • € 6,23

  De bami goreng met stukjes ei is geurig en mild Oosters gekruid. De ajam pangang is de kipvariant van de bekende "babi pangang". Het is een lekker Indonesisch gerecht met gebakken kip in een kruidige Oosterse saus van onder andere knoflook, ketjap en tomatenpuree. Een heerlijke, smaakvolle Indonesische maaltijd.

  € 6,23
 • € 6,23

  De nasi goreng is mild Indonesisch gekruid en goed gevuld met Oosterse groenten en stukjes ei. De saté is bereid van kippendijvlees en is heerlijk mals. De kipsaté zonder stokjes is met een heerlijke pindasaus overgoten. Een verrukkelijke Indonesische maaltijd.

  € 6,23
 • € 6,23

  De macaroni Bolognese met Italiaanse groenten is een heerlijke Italiaanse pasta. De macaroni Bolognese is bereid met een saus van tomaten en is rijkelijk gevuld met rundergehakt. De Italiaanse groentemix bevat onder andere doperwtjes, worteltjes en stukjes sperzieboontjes.

  € 6,23
 • € 6,23

  Een heerlijke pastamaaltijd. De gekookte macaroni is aangemaakt met een heerlijke romige saus, gevuld met ham en kaas. De frisgroene broccolli is licht gekruid en zonder saus. Een echt lekkere Italiaanse pasta.

  € 6,23
 • € 6,23

  Deze heerlijke chili con carne is bereid van Mexicaans gekruide chili-bonen en is rijkelijk gevuld met groenten en gekruik rund/varkensgehakt. Met daarbij witte rijst en maïs. Een heerlijke smaakvolle Mexicaanse maaltijd.

  € 6,23
 • € 6,23

  Een goed gevulde en lekker gekruide stoofpot met malse stukjes kip, groenten en bruine bonen. Daarbij een heerlijke witte rijst. Een lekker stevige maaltijd.

  € 6,23
 • € 6,23

  Een heerlijke rijk gevulde Surinaamse maaltijd met gebakken kippendijvlees, gekookte aardappel en kouseband in een origineel Surinaams gekruide saus. Met daarbij mooie witte rijst. Een prachtige maaltijd naar origineel Surinaams recept.  

  € 6,23
 • € 6,23

  Surinaamse bami met dungesneden gegrild varkensvlees en sperziebonen.

  € 6,23
 • € 6,23

  Heerlijk dunne bami, lekker Surinaams gekruid en mooi gevuld met stukjes malse kip. Met Surinaams gekruide sperziebonen. En daarbij heerlijke, krokant gebakken kip-drumsticks! Een zeer aantrekkelijke Surinaamse maaltijd.

  € 6,23
 • € 6,23

  De rendang is een verrukkelijk Indonesich gekruid runderstoofpotje, vol met Oosterse smaken maar niet te pikant gekruid. De groente is licht aangemaakte Chinese kool. Met daarbij de mooie witte rijst. Een zeer aantrekkelijke Indonesische maaltijd!  

  € 6,23
 • € 6,23

  Een heerlijke Indonesische maaltijd met stukjes gebakken kip in een pikant gekruide Indonesische saus. Daarbij een traditioneel Indonesisch groentegerecht van zachtgekookte groenten en Oosterse saus met kruiden en kokosmelk. En tot slot de prachtig gekleurde gele rijst. Een verrukkelijk Indonesisch gerecht.

  € 6,23
 • € 6,23

  Een verrukkelijke maaltijd met Indonesisch gekruid gebraden varkensvlees in een saus van ketjap en Oosterse kruiden. Daarbij gado gado, een traditioneel Indonesisch groentegerecht van verschillende gestoofde groenten en een milde pindasaus. Met witte rijst. Een heerlijke Indonesische maaltijd!  

  € 6,23
 • € 6,23

  Een heerlijke Surinaams gekruide nasi goreng, goed gevuld met groenten, ei en met stukjes gebakken varkensvlees. Met krokant gebakken Javaans gekruide kip-drumsticks. Een kruidige Oosterse maaltijd.

  € 6,23
 • € 6,23

  Een authentiek Hongaars gerecht. Een heerlijk gekruid stoofpotje van mals gesudderd rundvlees en groenten. Op Hongaarse manier bereid, met traditonele goulashkruiden en paprika. Met frisgroene doperwten en heerlijke witte rijst. Een erg lekkere wereldmaaltijd.

  € 6,23
 • € 6,23

  Een heerlijk mild Indiaas gerecht. Heerlijke malse stukjes kip met zachtgegaarde groenten en gekookte aardappelen in een milde saus op basis van yoghurt. Daarbij Indiaas gekruide haricots verts. En heerlijke safraanrijst. Een verrassend lekker Oosters gerecht.

  € 6,23
 • € 6,23

  Een heerlijk gerecht met malse stukjes kip in een romige kerrie-saus. Rijkelijk gevuld met onder andere kleine champignons. Met frisgroene doperwten. En daarbij een heerlijke witte rijst. Een verrukkelijke, smaakvolle maaltijd.

  € 6,23
 • € 6,54

  Een heerlijke Oosterse curry van gesudderd lamsvlees, lekker flink gekruid naar Indiaas recept. Met gestoomde aubergine. En daarbij heerlijk geurende basmatirijst. Een stevig gekruide Oosterse maaltijd.

  € 6,54
 • € 6,23

  Een vegetarische Hollandse stamppot, bereid van zelfgestampte aardappels en heerlijke ingelegde zuurkool. De vetetarische braadworst komt van de Vegetarische Slager. Met daarbij vegetarische jus. Een heerlijke vegetarische Hollandse wintermaaltijd. 

  € 6,23
 • € 6,23

  Deze vegetarische nasi goreng is gevuld met Oosterse groenten en met stukjes ei. De vegetarische saté is zonder stokjes en wordt met een heerlijke pindasaus overgoten. Een prachtige, vegetarische Indonesische maaltijd.

  € 6,23
 • € 6,23

  Deze vegetarische bami goreng is rijkelijk gevuld met Oosterse groenten en stukjes ei. De vegetarische 'babi-pangang' is de variant zonder vlees van de bekende 'babi pangang'. Met een lekker kruidige Oosterse saus van onder andere knoflook, ketjap en tomatenpuree. Een heerlijke vegetarische Indonesische maaltijd.

  € 6,23
 • € 6,23

  Deze chili 'cin carne' is een heerlijke vegetarische, Mexicaans gekruide chili-bonenschotel, rijkelijk gevuld met groenten waaronder prei, ui en paprika. Daarbij mooie witte rijst met maïs. Een heerlijke vegetarische versie van deze bekende Mexicaanse maaltijd.

  € 6,23
 • € 6,23

  Een heerlijke vegetarische curry, romig en mild van smaak. Met fis-groene doperwten en geurige witte rijst.

  € 6,23
 • € 6,23

  Pasta courgette is een heerlijke vegetarische pastaschotel. De pasta is 'penne' met een heerlijk romige saus, gevuld met onder andere courgette en gekruid met knoflook. Daarbij heerlijke groente; mooie gekookte 'suiker'peultjes die ook wel bekend zijn als sugarsnaps. Een heerlijke vegetarische maaltijd.

  € 6,23
 • € 6,23

  Een heerlijke bal gehakt met een lekkere bijpassende jus. Met heerlijke tuinboontjes waar een klein crèmesausje over is gegaan. En lekker smeuïge aardappelpuree, ouderwets gestampt door de koks in onze keuken.

  € 6,23
 • € 6,23

  Een heerlijk boomstammetje van varkens- en rundergehakt, met daarbij een heerlijke jus. De witte bonen zijn mooi groot en voorzien van een heerlijk tomatensausje. De aardappelpuree is lekker smeuïg en wordt in onze keuken ouderwets gestampt van gekookte aardappelen. Een echt lekkere Hollandse maaltijd. 

  € 6,23
 • € 6,23

  Een origineel Griekse recept van een mooi gebakken kipcarbonade met een lekker volle en krachtige saus op basis van tomaten. De spinazie is grof gesneden met daarin stukjes feta. De gekookte aardappelen zijn kruimig.

  € 6,23
 • € 6,23

  Een verrukkelijke maaltijd met twee ouderwets lekkere gehaktballetjes, op 'oma's wijze' gekruid en met een kleingeneden uitje er door. Met een licht aangemaakte gestoofde spitskool. De aardappelen zijn heerlijk kruimig. Een hele lekkere Hollandse maaltijd.

  € 6,23
 • € 6,23

  Een heerlijke stamppot andijvie van zelfgestampte aardappelen, kleingesneden verse andijvie en gebakken varkensspekjes. Met daarbij een gebakken speklapje met een ruime hoeveelheid heerlijke jus. Een heerlijke Hollandse stamppot, ambachtelijk bereid in onze keuken.

  € 6,23
 • € 6,23

  De varkensfricandeau uit eigen slagerij is in eigen oven langzaam gegaard en vervolgens gesneden tot mooie plakken door onze koks. De varkensfricandeau is voorzien van een mooie hoeveelheid jus. Met daarbij gekookte sperziebonen en kruimige gekookte aardappelen. Een ouderwets lekkere Hollandse maaltijd.

  € 6,23
 • € 6,23

  Ons huisgemaakte gegrild gehakt is van rund- en varkensvlees. Het gehakt wordt in onze keuken gekruid en dan wordt er gehaktbrood van gemaakt. Dat wordt op traditionele manier in de oven gegaard en gegrild. Bij het gegrild gehakt zit een ruime hoeveelheid jus. De vrolijk gekleurde Mexicaanse groentenmix bevat o.a. maïs, paprika en bonen. De aardappelpuree...

  € 6,23
 • € 6,23

  Onze Jambalaya is een verrassende en lekker pittig gekruide rijstschotel. De rijstschotel is rijkelijk gevuld met stukjes kip en varkensvlees, waaronder ham en chorizo. Met daarbij heerlijke pittige sperziebonen. Een spannende Jambalaya rijstschotel, gebaseerd op de Creoolse en Cajunse keuken uit Louisiana in de Verenigde staten. Een mooie ambachtelijke...

  € 6,23
 • € 6,23

  Onze kip cordon bleu is licht gepanneerd en goed gevuld met kaas en ham. De cordon bleu is gebakken en er zit een mooie jus bij. De bloemkool is voorzien van een lekker kerriesausje. De heerlijke gekookte krieltjes completeren deze voortreffelijke Hollandse maaltijd. Een heerlijke Hollandse kant en klare maaltijd.

  € 6,23
 • € 6,23

  De nasi goreng is mild Indonesisch gekruid en goed gevuld met Oosterse groenten, stukjes ei en reepjes ham.  De Indische kipburger is huisgemaakt. De kipburger is bereid van kippendijvlees en lekker Indisch gekruid. Natuurlijk is de kipburger overgoten met een heerlijke pindasaus. Een verrassend lekkere Indonesische maaltijd.

  € 6,23
 • € 6,54

  Twee heerlijke stukjes schelvislfilet, gestoofd in een zachte botersaus. Met daarbij lekkere frisse gekookte broccoli. De smeuïge aardappelpuree is in onze keuken gestampt van echte aardappelen. Een heerlijke Hollandse vismaaltijd! 

  € 6,54
 • € 6,54

  Een heerlijk romig vispotje, rijk gevuld met onder andere Noorse garnalen, witvis, mosselen en zalmsnippers. Aangemaakt met room en witte wijn en lekker gevuld met fleurige wortel, rode paprika, prei en champignons. Met daarbij gekookte sperzieboontjes en blanke macaroni die licht aangemaakt is. Een heerlijke vismaaltijd! 

  € 6,54
 • € 5,69

  Twee heerlijke ovenwraps gevuld met een saus van pikante kip en een groentenmix van prei, selderij en paprika. Met daarbij heerlijk geurende witte rijst met een mooie losse korrel. De wraps en de rijst zijn kant en klaar en u kunt ze verwarmen in de oven of in de magnetron. De portiegrootte van deze maaltijd is 480 gram.

  € 5,69
 • € 5,69

  Deze heerlijke maaltijd bestaat uit twee goed gevulde ovenwraps met daarbij heerlijk geurende witte rijst. De wraps zijn gevuld met shoarma van varkensvlees en een saus met onder andere paprika en ui. De rijst heeft een mooie losse korrel. De ovenwraps en de rijst kunt u in de oven of in de magnetron verwarmen. De portiegrootte van deze maaltijd is 480 gram.

  € 5,69
 • € 5,69

  De twee heerlijke wraps hebben een Mexicaanse vulling van gekruid rundergehakt, kidneybonen, ui, maïs, paprika en tomaat. Met daarbij heerlijk geurende witte rijst met een mooie losse korrel. De wraps en de rijst zijn kant en klaar en gemakkelijk te verwarmen in de oven of de magnetron. De portiegrootte van deze maaltijd is 480 gram.

  € 5,69
 • € 6,23
  Nieuw

  Een heerlijke Italiaanse ovenschotel. Een goed gevulde en zeer smaakvolle lasagne met rundergehakt, Italiaans gekruide tomatensaus en natuurlijk de bekende bechamelsaus tussen de lasagnebladen. Met daarbij lekkere Italiaanse groenten.

  € 6,23
 • € 6,23

  Het malse varkenslapje is in eigen keuken gesneden en gekruid en daarna met smaak gebakken door onze koks. Het varkenslapje is voorzien van een heerlijke jus. De capucijners zijn licht aangemaakt met hun eigen vocht, met spekjes en ui er door heen. Tot slot bevat de maaltijd onze heerlijke kruimige gekookte aardappelen. Een echte Hollandse maaltijd!

  € 6,23
 • € 6,54

  Een heerlijke spaghetti, goed gevuld met spinazie en stukjes zalm. Lekker aangemaakt met een smaakvol roomsausje. Verder bij de spaghetti heerlijke kleurige gekookte zomergroenten. Een eigentijdse Italiaanse pasta, rijk van smaak. 

  € 6,54
 • € 6,23

  De twee tortilla-ovenwraps zijn gevuld met Mexicaans gekruid rundergehakt, kidneybonen en groenten zoals ui, paprika en tomaat. Ook de chili con carne bevat deze ingrediënten. De wraps en de chili con carne zijn kant en klaar en gemakkelijk te verwarmen in oven of magnetron. De portiegrootte van deze maaltijd is 480 gram.

  € 6,23
 • € 6,23

  Deze heerlijke maaltijd bestaat uit twee goed gevulde Mexicaanse ovenwraps met daarbij fleurige zomergroenten. De wraps bevatten een Mexicaans gekruide vulling met rundergehakt, kidneybonen en groenten waaronder ui, paprika en tomaat. Onze zomergroenten zijn een fleurige mix van verschillende groenten. Een smaakvolle Mexicaanse maaltijd. De portiegrootte...

  € 6,23
 • € 6,23

  Deze maaltijd bestaat uit twee heerlijke ovenwraps met een vulling van pikante kip en een groentenmix van onder meer prei, selderij en paprika. Met daarbij een fleurige mix van verschillende zomergroenten. De ovenwraps blijven meer krokant als u ze verwarmt in de oven, in de magnetron worden de wraps zachter. Precies wat u lekker vindt. De portiegrootte...

  € 6,23
 • € 6,23

  Deze heerlijke maaltijd bestaat uit twee gevulde Shoarma wraps met daarbij een fleurige mix van frisse zomergroenten. De wraps zijn gevuld met shoarma van varkensvlees en een saus met onder andere paprika en ui. De ovenwraps blijven meer krokant als u ze verwarmt in de oven, in de magnetron worden de wraps zachter. Precies wat u lekker vindt. De...

  € 6,23
  Alleen online
Toont 1 - 74 van de 74 items