Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Overwerkmaaltijden

Zoekt u overwerkmaaltijden voor uw bedrijf? Onze maaltijdservice bezorgt heerlijke overwerkmaaltijden bij kleine bedrijven en grote bedrijven. Dat doen we in in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. 

Onze overwerkmaaltijden zijn ambachtelijk bereide kant en klaar maaltijden van hoge kwaliteit. Wij bieden een uitgebreid assortiment maaltijden voor het personeel van uw bedrijf. 

Wij bezorgen onze overwerkmaaltijden diepgevroren en u kunt ze lang bewaren in de vriezer. Zo heeft u altijd overwerkmaaltijden in huis. Al onze overwerkmaaltijden zijn makkelijk en snel te verwarmen in de oven of magnetron.

Maaltijdservice met een groot assortiment overwerkmaaltijden

We bieden een groot assortiment overwerkmaaltijden voor uw medewerkers. Hollandse maaltijden zoals winterse stamppotten en ouderwets lekkere "Hollandse pot" gerechten. Buitenlandse maaltijden zoals Italiaanse pasta's, Indonesische maaltijden, moderne wraps en Wereldgerechten zoals Indiase Kip korma.

We hebben overwerkmaaltijden met kip, rund en met varkensvlees. Maar ook bieden we vegetarische maaltijden en vismaaltijden aan. Zo kunt u alle wensen voor wat betreft overwerkmaaltijden afdekken.

In onze maaltijdservice hebben we bewust gekozen voor ambachtelijke overwerkmaaltijden van hoge kwaliteit. Onze overwerkmaaltijden hebben een uitstekend behoud van vitamines en voedingsstoffen. Dat sluit aan bij bedrijven die een verantwoorde maaltijd op het werk willen aanbieden.

Voordeel van onze maaltijden is dat de maaltijden altijd aanwezig zijn en snel door medewerkers gepakt kunnen worden. Sommige bedrijven werken in ploegendienst en dan kunnen de medewerkers zelf de maaltijden uit de vriezer pakken en in de oven zetten. Andere bedrijven laten de medewerkers van de kantine of het personeelsrestaurant de maaltijden verwarmen.

Proefpakket overwerkmaaltijden

U kunt met ons bellen voor een oriënterende afspraak. U kunt ook eenvoudigweg zelf maaltijden in onze maaltijdservice bestellen om onze overwerkmaaltijden te proberen. U bepaalt daarna zelf of u nogmaals wilt bestellen.

Ter kennismaking met onze maaltijdservice kunt u een aantrekkelijk geprijsd proefpakket met vier verschillende maaltijden bestellen. Zo kunt u uw medewerkers onze maaltijden laten proeven om zelf de kwaliteit van onze overwerkmaaltijden ervaren. Probeer de proefpakketten voor maar €19,99 en €3,95 bezorgkosten.