Keuze menu

Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Elke dinsdag en vrijdag tussen
  17.00 en 22.00 uur
 • Met bevestiging per e-mail en sms
 • Proefpakket voor € 19,99
  en € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 35,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten

Proefpakket

Wilt u kennis maken met onze ambachtelijke kant en klaar maaltijden? Dan zijn onze proefpakketten ideaal. Speciaal ter kennismaking met onze maaltijden hebben we proefpakketten samengesteld met vier maaltijden. Elk pakket is extra aantrekkelijk geprijsd en u betaalt slechts 3,95 bezorgkosten. De proefpakketten kunt u alleen bij uw eerste bestelling van ons afnemen.

We hebben meerdere proefpakketten voor u beschikbaar. U kunt één proefpakket met vier maaltijden bestellen om thuis de maaltijden te beoordelen. U kunt ook bij uw eerste bestelling meerdere aantrekkelijk geprijsde proefpakketten bij ons bestellen. Naast de proefpakketten voor onze standaard maaltijden hebben we ook proefpakketten voor zoutarme en gemalen maaltijden in ons aanbod.


Toont 1 - 8 van de 8 items
 • € 19,99

  Vier heerlijke Hollandse maaltijden in één proefpakket. Afwisselend samengesteld met kip, rund en met varkensvlees. Maaltijden met Hollandse groenten en gekookte aardappelen of aardappelpuree. Met tot slot een lekkere stamppot. Een heerlijk proefpakket!

  € 19,99
 • € 19,99

  Vier heerlijke buitenlandse maaltijden in één proefpakket. Een Italiaanse pasta, een Indonesische nasi met kipsaté, een Surinaamse bami en een Oosterse babi ketjap met gado gado. Ambachtelijk bereid in onze keuken.

  € 19,99
 • € 19,99

  Vier verschillende vegetarische maaltijden in één proefpakket. Een stamppot zuurkool met vegetarische braadworst, een vegetarische chili 'con carne', een vegetarische bami goreng met ei en nasi goreng met vegetarische saté. 

  € 19,99
 • € 19,99

  Vier ambachtelijke maaltijden met kip en rundvlees in één proefpakket. Een runderrollade, een kiprollade, een kipfilet en de heerlijke Hollandse hachée. De puree wordt zelf gestampt. De rollades worden in eigen slagerij gekruid en "gevuld". Proef de kruimige aardappelen en de mooie droge witte rijst. Lekker en afwisselend. 

  € 19,99
 • € 19,99

  Vier populaire maaltijden in één proefpakket. Een verrukkelijke Indonesische nasi met kipsaté. Een Hollandse runderrollade met stoofpeertjes en gekookte aardappelen. Zalm in dillesaus met spinazie en kruimige aardappelen. En slavink met snijbonen en smeuïge aardappelpuree. Allemaal erg lekker! 

  € 19,99
 • € 19,99

  Vier heerlijke natriumarme Hollandse maaltijden in één proefpakket. U ontvangt vier verschillende zoutarme Hollandse maaltijden in dit aantrekkelijk geprijsde proefpakket. Een huisgemaakte hachée, een heerlijke zalmfilet, een ouderwets lekker speklapje en smaakvolle gehaktballetjes. Al onze zoutarme maaltijden zijn ambachtelijk bereid zonder toevoeging...

  € 19,99
 • € 19,99

  Vier populaire zoutarme maaltijden in één proefpakket. Een afwisseldende keuze van vier natriumarme maaltijden die u zelf thuis kunt proeven. Een Hollandse hachée, een verrukkelijke Indonesische nasi met kipsaté, een Hongaarse goulash en een heerlijk Hollands sukadelapje met sperziebonen. Al onze zoutarme maaltijden worden ambachtelijk bereid zonder...

  € 19,99
 • € 19,99

  Vier Hollandse gemalen maaltijden in één proefpakket. Een huisgemaakte hachée, een ouderwets lekker speklapje, een runderlapje met stoofpeertjes en tot slot smaakvolle gehaktballetjes. Al onze gemalen maaltijden worden met zorg bereid in onze ambachtelijke keuken. 

  € 19,99
Toont 1 - 8 van de 8 items