Geen producten
Keuze menu
De gebakken speklapjes zijn lekker Hollands gekruid en voorzien van een heerlijke jus. De gekookte rode bietjes zijn licht aangemaakt en er zit een klein uitje door. De smeuïge aardappelpuree is gestampt van gekookte aardappelen. Een heerlijke Hollandse maaltijd.
Onze hachée is een heerlijke huisgemaakte runderstoofschotel met ouderwetse hachéekruiden en ui. De rode kool is met lichtgezoete appeltjes bereid. De gekookte aardappelen zijn kruimig. Een ouderwets lekkere Hollandse maaltijd.
Een heerlijke gebraden kiprollade, gekruid en gesneden in eigen keuken. De kiprollade is heerlijk mals, de jus is smaakvol. Met een groentemix van worteltjes en doperwten (door onze keuken ook wel "tiroliënne" genoemd). En heerlijk smeuïge aardappelpuree, "ouderwets" zelfgestampt door onze koks.
Een prachtige slavink van runder- en varkensvlees, traditioneel gebakken door onze koks en voorzien van een heerlijke jus. De gekookte snijbonen zijn lichtgekruid, zonder sausje. De aardappelpuree is lekker smeuïg en wordt in onze keuken ouderwets gestampt van gekookte aardappelen. Een echt lekkere Hollandse maaltijd.
Een gebakken kipfilet die lekker sappig is, met een mooie bijpassende jus. De spinazie is vrij grof gesneden en slechts een beetje aangemaakt. De puurheid van de spinazie is verrukkelijk. De gekookte aardappelen zijn kruimig.
Een langzaam gegaard mals runderlapje met een mooie bijpassende jus. Smaakvol en op traditionele wijze bereid. Met stoofpeertjes uit de Betuwe en kruimige gekookte aardappelen die de maaltijd compleet maken. Een ouderwets lekkere Hollandse maaltijd.
Een heerlijke gebakken verse worst met een lekkere bijpassende jus. Met kleine bloemkoolroosjes waar een bèchamelsausje over is gegaan. En lekker smeuïge aardappelpuree, zelf gestampt van echte aardappelen door de koks in onze keuken.
De runderrollade is in eigen slagerij gekruid en bereid. Daarna door onze koks gebraden in de oven, gesneden in mooie malse plakjes en voorzien van een smaakvolle, bijbehorende jus. De witlof is aangemaakt met een mooie crème-roomsaus. De gekookte aardappels zijn lekker kruimig. Een mooie, ambachtelijk bereide, Hollandse maaltijd.
Een rijkelijk gevuld Vlaams runderstoofpotje. Met heerlijke kruiden en een mooie scheut Belgisch bier. Langzaam gesudderd, tot het vlees in de stoofpot heerlijk mals is. Met daarbij mooie groene spruiten en kruimige aardappelen.
Onze hutspot wordt in onze keuken bereid van zelfgestampte aardappelen, wortelen en ui. De klapstuk is uit eigen slagerij en wordt langzaam gegaard in eigen oven en daarna door onze koks in mooie plakken gesneden. De malse klapstuk heeft een mooie bijpassende jus. Een verrukkelijke Hollandse maaltijd.
Prachtige kabeljauwfilet, gestoofd in een mooie botersaus. De gekookte worteltjes zijn licht gekruid met onder andere peterselie. Daarbij een lekkere smeuïge zelfgestampte aardappelpuree. Een heerlijke Hollandse vismaaltijd.
Een mooie scholfilet, gestoofd in een heerlijke zachte roomsaus. En een kleurige groentemix van doperwten en worteltjes, die onze keuken 'tiroliënne' noemt. Met daarbij mooie kleine gekookte krieltjes. Een heerlijke Hollandse vismaaltijd!
Een heerlijke vismaaltijd, met een mooie zalmfilet in een romige dillesaus. De spinazie is licht aangemaakt en vrij grof gesneden. De gekookte aardappelen zijn kruimig. Een aantrekkelijke Hollandse vismaaltijd.
De bami goreng met stukjes ei is geurig en mild Oosters gekruid. De ajam pangang is de kipvariant van de bekende "babi pangang". Het is een lekker Indonesisch gerecht met gebakken kip in een kruidige Oosterse saus van onder andere knoflook, ketjap en tomatenpuree. Een heerlijke, smaakvolle Indonesische maaltijd.
De nasi goreng is mild Indonesisch gekruid en goed gevuld met Oosterse groenten en stukjes ei. De saté is bereid van kippendijvlees en is heerlijk mals. De kipsaté zonder stokjes is met een heerlijke pindasaus overgoten. Een verrukkelijke Indonesische maaltijd.
De macaroni Bolognese met Italiaanse groenten is een heerlijke Italiaanse pasta. De macaroni Bolognese is bereid met een saus van tomaten en is rijkelijk gevuld met rundergehakt. De Italiaanse groentemix bevat onder andere doperwtjes, worteltjes en stukjes sperzieboon.
Een heerlijke pastamaaltijd. De gekookte macaroni is aangemaakt met een heerlijke romige saus, gevuld met ham en kaas. De frisgroene broccolli is licht gekruid en zonder saus. Een echt lekkere Italiaanse pasta.
Deze heerlijke chili con carne is bereid met Mexicaans gekruide chili-bonen en is rijkelijk gevuld met groenten en gekruid rundergehakt. Met daarbij witte rijst en maïs. Een heerlijke smaakvolle Mexicaanse maaltijd.
Een goed gevulde en lekker gekruide stoofpot met malse stukjes kip, groenten en bruine bonen. Daarbij een heerlijke witte rijst. Een lekkere stevige maaltijd.
Heerlijk dunne bami, lekker Surinaams gekruid en mooi gevuld met stukjes malse kip. Met Surinaams gekruide kousenband. En daarbij heerlijke, krokant gebakken kip-drumsticks! Een zeer aantrekkelijke Surinaamse maaltijd.
Onze rendang is authentiek Indonesisch, lekker pittig met een vleugje kokos. De mooie stukken rundvlees in het stoofpotje zijn langzaam gegaard en heerlijk mals. De pittige sambalboontjes passen er perfect bij. Met daarnaast een mooie witte rijst. Houdt u van een authentieke rendang en van 'pedis', dan is dit een aanrader!
Een Indonesische maaltijd met stukjes gebakken kip in een pikant gekruide Indonesische saus. Daarbij een traditioneel Indonesisch groentegerecht van zachtgekookte groenten in een Oosterse saus van kokosmelk en kruiden. En tot slot de prachtig gekleurde gele rijst. Een verrukkelijk Indonesisch gerecht.
Een verrukkelijke maaltijd met Indonesisch gekruid gebraden varkensvlees in een saus van ketjap en Oosterse kruiden. Daarbij gado gado, een traditioneel Indonesisch groentegerecht van verschillende gestoofde groenten en een milde pindasaus. Met witte rijst. Een heerlijke Indonesische maaltijd!
Een heerlijke Surinaams gekruide nasi goreng, goed gevuld met groenten, ei en met stukjes gebakken varkensvlees. Met krokant gebakken Javaans gekruide kip-drumsticks. Een kruidige Oosterse maaltijd.
Een authentiek Hongaars gerecht. Een smaakvol gekruid stoofpotje van mals gesudderd rundvlees en groenten. Op Hongaarse manier bereid, met traditonele goulashkruiden en paprika. Met frisgroene doperwten en heerlijke witte rijst. Een erg lekkere wereldmaaltijd.
Een heerlijk gerecht met malse stukjes kip in een rijkelijk gevulde en lekker romige kerrie-saus. Met frisgroene doperwten. En daarbij een heerlijke witte rijst. Een verrukkelijke, smaakvolle maaltijd.
Deze vegetarische nasi goreng is gevuld met Oosterse groenten en met stukjes ei. De vegetarische saté is zonder stokjes en wordt met een heerlijke pindasaus overgoten. Een prachtige, vegetarische Indonesische maaltijd.
Onze kip cordon bleu is licht gepanneerd en goed gevuld met kaas en kalkoenham. De cordon bleu is gebakken en er zit een mooie jus bij. De bloemkool is voorzien van een lekker kerriesausje. De gekookte krieltjes completeren deze voortreffelijke Hollandse maaltijd.
Een heerlijk romig vispotje, rijk gevuld met onder andere Noorse garnalen, witvis, mosselen en zalmsnippers. Aangemaakt met room en witte wijn en lekker gevuld met fleurige wortel, rode paprika, prei en champignons. Met daarbij een lekkere groentenmix van doperwten en worteltjes en smeuïge aardappelpuree. Een heerlijke vismaaltijd!
Het malse varkenslapje is in eigen keuken gesneden en gekruid en daarna met smaak gebakken door onze koks. Het varkenslapje heeft hierdoor een heerlijke jus. De capucijners zijn licht aangemaakt met hun eigen vocht, met spekjes en ui er door heen. Tot slot bevat de maaltijd onze heerlijke kruimige gekookte aardappelen. Een echte Hollandse maaltijd!
Een heerlijke spaghetti, goed gevuld met spinazie en stukjes zalm. Lekker aangemaakt met een smaakvol roomsausje. Verder bij de spaghetti heerlijke kleurige gekookte zomergroenten. Een eigentijdse Italiaanse pasta, vol van smaak.
Deze heerlijke mihoen goreng is verfijnd van smaak, lekker mild Oosters gekruid en goed gevuld met onder andere paprika, prei en taugé. De malse stukjes kip en de zoetzure saus van tomaten maken dit heerlijke Oosterse gerecht af!
Verrukkelijke spareribs, in eigen keuken gemarineerd! De heerlijk malse stukken geroosterd varkensvlees 'vallen zo van het bot'. Het barbeque-sausje past er mooi bij. Als groenten een lekkere mix van frisse doperwten en wortelschijfjes. Met daarbij gebakken aardappeltjes. Smullen!
Een heerlijk Indisch bordje. Met een mooie gele rijst. En met babi pangang in een smaakvolle tomatensaus. Daarbij twee Indische gehakballetjes in pindasaus. En een lekker Oosters gekruide kippenpoot. Met tot slot Indische sambalboontjes. Een compleet Indisch bordje!
Een smaakvolle licht gebakken zalmfilet, met daarop een toefje kruidenboter dat smelt in de oven. Als groenten mooie frisgroene broccoli. Met daarbij gebakken aardappelschijfjes oftwel 'aardappelwedges'. Een mooie en smaakvolle vismaaltijd.
Deze verfijnde jachtschotel is door onze koks op traditionele wijze langzaam gegaard. Het is een heerlijke Hollandse stoofschotel van mals rundvlees. Met daarbij een licht aangemaakte rode kool. De smeuïge huisgemaakte aardappelpuree maakt deze maaltijd compleet.
Een heerlijke varkenskarbonade, lekker gebakken en vol van smaak. Mooi gepresenteerd op een verrukkelijke boerengroenten-mix van onder meer champignons, sperziebonen, paprika en zilveruitjes. De heerlijke krieltjes maken deze prachtige maaltijd compleet.
Deze malse kipschnitzel is gepanneerd en daarna lekker gebakken. Bij de kipschnitzel fijne, lichtzoete worteltjes met peterselie. Met tot slot gebakken aardappelblokjes. Het is een aanrader, deze heerlijke maaltijd!
Een klassieker in de Italiaanse keuken! Onze penne all'arrabbiata is een heerlijk pastagerecht op basis van een vegetarische tomatensaus. De saus is flink pittig, 'arrabbiata' betekent namelijk 'boos' in het Italiaans. Deze maaltijd dankt haar naam dan ook aan het pepertje! De groente bij de pasta is broccoli.
Onze Pasta alla melanza is een heerlijk gerecht voor iedereen die van origineel Italiaans eten houdt. Melanzane betekent aubergine. En dat is het belangrijkste ingrediënt in deze vegetarische pasta. Met mooie mozzarella en een heerlijke tomatensaus. Zo lekker kan een vegetarische Italiaanse pasta zijn!
Onze bospaddenstoelenragout is heerlijk romig en vol van smaak. De ragoût is goed gevuld met de mooie gemengde paddenstoelen. Naast de ragoût frisgroene doperwten en heerlijke zilvervliesrijst, die hier buitengewoon goed bij passen. Een verrassend lekkere vegetarische maaltijd.
Een mooie vegetarische maaltijd met een smaakvolle dubbelgevouwen omelet in een heerlijke botersaus; verfijnd en verrassend lekker. Daarbij heerlijke spinazie à la crème, die een beetje grof gesneden is. Met tot slot lekkere Hollandse gekookte aardappelen.
Onze stevige erwtensoep wordt volgens eigen recept bereid door onze koks. Op de traditionele manier met de spliterwten, aardappelen, ui en prei die deze winterse soep kenmerken. En natuurlijk is deze erwtensoep goed gevuld met smaakvolle stukjes zwoerd. Met in de soep ook nog eens een hele rookworst. Wat een lekkere winterse maaltijd!
Het is een echte feestelijke maaltijd, deze heerlijke biefstukmaaltijd. De biefstukreepjes zijn kort gebakken door onze koks. De smaakvolle roomsaus is goed gevuld met klein gesneden champignons. Daarbij mooie frisgroene gekookte borccoli en lekker krokant gebakken aardappeltjes.
Onze lamsstoofschotel is een heerlijke, huisgemaakte stoofpot, rijkelijk gevuld met mooie stukken langzaam gegaard lamsvlees. De stoofpot heeft een subtiele lamssmaak en is op smaak gebracht met onder andere thijm en rozemariijn. Daarbij een fleurige mix van kleurrijke lentegroenten en de feestelijke aardappel-pastinaakpuree. Lekker en feestelijk.
Onze huisgemaakte kippenragout is een smaakvolle, goed gevulde ragout. De kippenragout is traditioneel bereid met zelfgetrokken kippenbouillon als basis. Bij de ragout mooie ronde Parijse worteltjes en een heerlijke witte rijst.
Oma's vegetarische balletjes zijn huisgemaakt in onze keuken. Ze zijn ouderwets lekker Hollands gekruid en ook het gesneden uitje zit er in. Rijkelijk voorzien van vegetarische jus. Met daarbij gekookte bloemkool met een bechamelsausje met nootnuskaat. De kruimige gekookte aardappelen maken deze Hollandse vegetarische maaltijd compleet.
Onze huisgemaakte groentenburger is heerlijk sappig en lekker gevuld met onder andere paprika, maïs en erwten. Bij de burger een fleurige mix van worteltjes en doperwten. De knapperige gebakken aardappeltjes maken deze smaakvolle vegetarische maaltijd helemaal af.
Onze varkensschnitzel is in eigen slagerij gesneden, gekruid en gepanneerd. Bij de gebakken schnitzel niet al te veel jus, zodat de panneerlaag van de schnitzel lekker blijft. Met mooie sperziebonen en gebakken aardappeltjes erbij. Lekkere verwennerij!
Een stevige stamppot boerenkool van zelfgestampte aardappelen, fijngesneden boerenkool en gebakken spekjes. De gehaktbal is van rund- en varkensvlees en is huisgemaakt door onze koks. Met daarbij natuurlijk een heerlijke jus. Een heerlijke Hollandse wintermaaltijd, ambachtelijk bereid in onze keuken.
Een rijkelijk gevulde, lekker winterse wildstofpot met onder andere malse stukjes hertenvlees. Met frisgroene spruitjes met gebakken spekjes. De smeuïge aardappel-knolselderijpuree maakt het mooie bordje 'af'. Een heerlijk, extra feestelijk wildgerecht!
Onze huisgemaakte kalfsgehaktbal is lekker verfijnd gekruid. Met daarbij een mooie vleesjus. Als groente een licht aangemaakte prei à la crème. De smeuïge aardappelpuree is in eigen keuken bereid van gestampte aardappelen.
Onze kibbeling is van kabeljauw bereid en wordt in eigen keuken gekruid en gebakken. Een toefje kruidenboter smelt over de kibbeling heen in de oven. Met daarbij lekkere ronde Parijse worteltjes en gebakken aardappeltjes. Verwarm de maaltijd het liefst in de oven! Wilt u KROKANTE kibbeling en gebakken aardappeltjes, verwijder dan de folie voordat u de...
Deze maaltijd bevat een smaakvolle gebakken rundervink met bijpassende vleesjus. Met daarbij gekookte bloemkool met wat nootmuskaat, licht aangemaakt met een bechamelsausje. De krokant gebakken aardappelen maken deze lekkere Hollandse maaltijd compleet.
Het is een echte feestelijke maaltijd, onze kalkoenfilet in sinaasappelsaus!De gesneden kalkoenfilet blijft lekker mals in deze heerlijke, ambachtelijk bereide sinaasappelsaus. Met mooie haricots verts en een smakelijke puree van aardappel en pastinaak.
Onze kalkoenfilet is in mooie plakken gesneden, met daarbij een heerlijke, fluweelzachte bospaddenstoelensaus. Bij deze lekker malse kalkoenfilet een feestelijke appel-cranberrycompote en lekker krokante aardappelwedges.
Onze hazenpeper is een echt feestelijke stoofschotel. Deze heerlijke stoofschotel is in eigen keuken gekruid en op traditionele wijze langzaam gegaard. Bij deze heerlijke hazeper een licht aangemaakte rode kool met appeltjes. En tot slot een smeuïge huisgemaakte aardappelpuree met peterselie.