Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Informatie over klachten.

Mocht u niet tevreden zijn over onze maaltijden of dienstverlening, verzoeken wij u om hierover contact met ons op te nemen.

U kunt op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bellen naar onze klantenservice, nummer 0294-230307. U kunt ook een mail sturen naar info@kantenklaarmaaltijden.nl. Wij nemen direct contact met u op.

Wilt u uw klacht ook buiten onze organisatie melden dan kunt u de onafhankelijke Stichting WebKeurWinkel inschakelen. Kantenklaarmaaltijden.nl heeft zich bij deze onafhankelijke organisatie aangesloten, die kan bemiddelen als dat gewenst is.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU eveneens mogelijk om klachten aan te melden bij het ODR platform van de Europese Unie. Dit ODR platform is te vinden op hhttp://ec.europa.eu/odr.