Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Wilt u koolhydraatarme maaltijden bestellen die passen in een een koolhydraatarm dieet? Bekijk dan ons grote aanbod aan kant en klare koolhydraatarme maaltijdcomponenten!

Het is ideaal. U stelt zelf uw koolhydraatarme maaltijd samen uit koolhydraatarme maaltijdcomponenten. Zo eet u alleen wat u lekker vindt én waar weinig koolhydraten in zitten. Omdat u géén complete maaltijden bestelt, maar losse porties, stelt u zelf uw ideale koolhydraatarme eten samen. In ons grote assortiment kant en klare maaltijdcomponenten bestelt u alleen de gerechten waar weinig koolhydraten in zitten. Bestel gerust een extra portie groente en sla de aardappelen over!

Koolhydraatarm eten zoals u wilt.

Bestel het koolhydraatarme eten dat u lekker vindt, bijvoorbeeld worteltjes. U bestelt dan een portie worteltjes, want elk maaltijdcomponent is apart te bestellen.

Elke portie is apart verpakt per portie van 170 gram. Onze maaltijdcomponenten kunt u minimaal een half jaar bewaren in uw vriezer. En elk maaltijdcomponent is makkelijk en snel te verwarmen in de magntron of in de oven. Dat kan gewoon in de verpakking, direct vanuit de vriezer.

Makkelijk en snel te verwarmen en lang houdbaar in de vriezer. Zo heeft u altijd koolhydraatarm eten in huis en bepaalt u tot kort voor het eten óf u gaat eten en wat u dan wilt gaan eten. Dat is lekker!

Koolhydraatarme maaltijdcomponeten voor een koolydraatarm dieet

Wilt u koolhydraatarme maaltijden bestellen voor een koolhydraatarm dieet? In onze maaltijdservice kunt u makkelijk koolhydraatarm eten bestellen. Wij bieden een groot assortiment koolhydraatarme gerechten. U bestelt de koolhydraatarme kant en klaar maaltijdcompoonenten die u lekker vindt en wij bezorgen uw maaltijden snel bij u thuis.  

Al onze maaltijden -ook de koolhydraatarme maaltijden- zijn ambachtelijk bereid. Het zijn heerlijke diepvriesmaaltijden van hoge kwaliteit. Onze maaltijden zijn makkelijk te verwarmen in magnetron of oven en lang houdbaar in uw vriezer. 

Hoeveel koolhydraten in uw eten?

Alle maaltijdcomponenten zijn voorzien van een etiket waarop ingrediënten en voedingswaarden zijn weergegeven. Onderdeel van deze informatie is de hoeveelheid koolhydraten in de maaltijd.

Voordat u een maaltijdcomponent gaat bestellen in onze maaltijdservice, kunt u eerst het etiket bekijken. Want op elke productpagina van elke maaltijdcomponent wordt het etiket afgebeeld. Zo kunt u vooraf beoordelen of het eten in uw koolhydraatarme dieet past.  

Wilt u wellicht samen met uw diëtist bepalen welke maaltijden passen binnen een dieet met voeding om af te vallen? Wilt u weten hoeveel Kcal de maaltijd bevat? Bekijk dan ook het etiket op de productpagina van de maaltijd op deze site.

Onze keuken heeft de voedingswaarden uitgerekend

De voedingswaarden op het etiket zijn uitgerekend door onze keuken.

De voedingwaarden zijn weergegeven per 100 gram onbereid product. Hier wordt ook aangegeven hoeveel koolhydraten er in het losse maaltijdcomponent zitten. 

Comineer naar hartewens met onze losse maaltijdcomponenten. Kies bijvoorbeeld twee keer een groente in plaats van een zetmeel component. Of kies voor twee keer een vlees-maaltijdcomponent met een groente. Prercies zoals u dat zelf lekker vindt. En u kunt precies uitrekenen hoeveel koolhydraten uw maaltijd bevat, voordat u bestelt.

Koolhydraatarm dieet

Een gemiddelde volwassen vrouw eet ongeveer 225 gram koolhydraten per dag. Dat is een normale hoeveelheid. De gezondheidsraad adviseert dat wie gezond wil eten, maximaal 40 tot 70% van zijn energie uit koolhydraten haalt. 

Het voedingscentrum geeft op haar site aan aan dat een koolhydraatarm dieet maximaal 50 tot 150 gram koolhydraten per dag levert. 

Op www.voedingscentrum.nl treft u meer informatie over koolhydraatarme maaltijden en koolhydraatarme diëten aan.