Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Maaltijden bewaren

U kunt onze maaltijden bewaren in uw vriezer. Omdat onze maaltijden direct na de bereiding versneld teruggevroren zijn in de shockfreezer in onze keuken, zijn ze lang houdbaar. Zo kunnen wij ambachtelijk bereide diepvriesmaaltijden van hoge kwaliteit bieden die u thuis lang kunt bewaren.

De verpakking van de maaltijd is 22,5 cm lang, 18 cm breed en 5 cm hoog. Wilt u weten hoeveel maaltijden in uw vriezer passen? Overweeg dan eens om een proefpakket bij ons te bestellen. Een proefpakket bevat vier maaltijden. U kunt dan allereerst de kwaliteit van onze maaltijden beoordelen. Maar daarnaast kunt u ook met deze maaltijden kijken hoe het past in uw vriezer. 

De houdbaarheid staat vermeld op het etiket.

Hoe lang u uw maaltijd kunt bewaren? Dat ziet u op het etiket van de maaltijd. Op elk etiket staat de 'tht-datum', dat betekent de 'ten minste houdbaar tot' datum. Het geeft aan tot wanneer u uw diepvriesmaaltijd in de vriezer kunt bewaren. 

Wellicht goed om te weten; u kunt de bewaarde maaltijden direct vanuit de vriezer verwarmen. U hoeft uw maaltijd dus niet eerder uit de vriezer te halen. Zo blijft u flexibel tot het laatste moment. Daardoor hoeft u nooit een maaltijd weg te gooien als de dag opeens anders loopt, want de maaltijd blijft gewoon in de vriezer. En u kunt tot kort voor het eten bepalen waar u trek in heeft.

Houdbaarheid in de koeling kort voor 't verwarmen.

Mocht u de maaltijden al eerder uit de vriezer willen halen en uw maaltijd in de koeling "op temperatuur" willen laten komen voor dat u de maaltijden gaat verwarmen, dan kan dat ook.  

Wij adviseren u de maaltijd binnen 24 uur te nuttigen nadat de maaltijd uit de vriezer is gehaald.

Op elk etiket van uw diepvriesmaaltijden staat de 'ten minste houdbaar tot' datum vermeld, maar die is bestemd voor het bewaren van deze diepvriesmaaltijd in de vriezer. De houdbaarheid van de maaltijd in de koeling moet u derhalve zelf in de gaten houden.