Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Maaltijden bezorgen aan huis

Maaltijden bezorgen aan huis, dat doen we inmiddels meer dan 15 jaar. Onze ambachtelijke maaltijden kunt u gemakkelijk in onze webwinkel bestellen en die bezorgen wij dan bij u aan huis met onze maaltijdservice. We bezorgen in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Bezorging van onze maaltijden kan op dinsdag en vrijdag, tussen 9 en 11 uur of tussen 18 en 20 uur.  U kunt zelf kiezen welke dag en tijdstip voor u het beste uitkomt.

Omdat we diepvriesmaaltijden bezorgen, is het belangrijk dat u thuis bent om ze in ontvangst te nemen. Dan kunt u de maaltijden direct in de vriezer doen. 

Bestellen tot 12.00 uur, één dag voor bezorging

U kunt bestellen tot uiterlijk 12.00 uur op de dag voorafgaand aan de bezorgdag. Voor bezorging op dinsdag kunt u tot uiterlijk maandag 12.00 uur bestellen. Voor bezorging op vrijdag kunt u tot uiterlijk donderdag 12.00 uur bestellen in onze webwinkel.

Maar u kunt natuurlijk ook eerder uw bestelling doen. U kunt dan zelf aangeven op welke datum u de maaltijden aan huis bezorgd wil krijgen. U kunt dan ook kiezen tussen bezorgen tussen 9 en 11 of bezorgen tussen 18 en 20 uur. U kunt deze keuze aangeven in het afrekenscherm van onze webwinkel. Dat scherm komt automatisch naar voren als u uw gegevens invult voordat u gaat afrekenen. Wij bezorgen onze maaltijden vervolgens bij u aan huis op de bezorgdag (dinsdag of vrijdag) en bezorgtijd (9/11 uur of 18/20 uur) die u aangegeven heeft.

Geplande tijd maaltijdbezorging aan huis per e-mail

Vooraf geven wij u door wat de verwachte bezorgtijd is van uw maaltijden bij u thuis. U ontvangt van ons een e-mail met de geplande bezorgtijd van de maaltijden op uw huisadres.

Zo weet u vooraf hoe laat onze bezorger bij u zal aanbellen om de maaltijden bij u af te geven.