Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Elke dinsdag en vrijdag tussen
  17.00 en 22.00 uur
 • Met bevestiging per e-mail en sms
 • Proefpakket voor € 19,99
  en € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 42,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten

Bestellen zonder internet?
Bel 0294-230307

Maaltijden bezorgen aan huis

Maaltijden bezorgen aan huis, dat doen we inmiddels meer dan 15 jaar. Onze ambachtelijke maaltijden kunt u gemakkelijk in onze webwinkel bestellen en die bezorgen wij dan bij u aan huis met onze maaltijdservice. We bezorgen in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Bezorging van onze maaltijden kan op dinsdag en vrijdag tussen 17.00 uur en 22.00 uur. U kunt de maaltijden van kantenklaarmaaltijden.nl op deze twee momenten in de week bij u thuis laten bezorgen. U kunt zelf kiezen welke dag voor u het beste uitkomt.

Omdat we diepvriesmaaltijden bezorgen, is het belangrijk dat u thuis bent om ze in ontvangst te nemen. Dan kunt u de maaltijden direct in de vriezer doen. Daarom bezorgen we onze maaltijden tussen 17.00 uur en 22.00 uur.

Bestellen tot 12.00 uur, één dag voor bezorging

U kunt bestellen tot uiterlijk 12.00 uur op de dag voorafgaand aan de bezorgdag. Voor bezorging op dinsdag kunt u tot uiterlijk maandag 12.00 uur bestellen. Voor bezorging op vrijdag kunt u tot uiterlijk donderdag 12.00 uur bestellen in onze webwinkel.

Maar u kunt natuurlijk ook eerder uw bestelling doen. U kunt dan zelf aangeven of u op dinsdag of op vrijdag thuis bezorgd wil krijgen. U kunt deze keuze aangeven in het afrekenscherm van onze webwinkel. Dat scherm komt automatisch naar voren als u uw gegevens invult voordat u gaat afrekenen. Wij bezorgen onze maaltijden vervolgens bij u aan huis op de bezorgdag die u aangegeven heeft.

Geplande tijd maaltijdbezorging aan huis per sms en e-mail

Vooraf geven wij u door wat de verwachte bezorgtijd is van uw maaltijden bij u thuis. U ontvangt van ons een e-mail met de geplande bezorgtijd van de maaltijden op uw huisadres.

Wij geven op één uur nauwkeurig aan wanneer we de maaltijden bij u aan huis bezorgen. Zo weet u vooraf hoe laat onze bezorger bij u zal aanbellen om de maaltijden bij u af te geven. 

Deze e-mail ontvangt u vroeg in de ochtend op de bezorgdag. U weet dan precies wanneer wij de maaltijden aan huis komen bezorgen bij u.