Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Wij bezorgen uw maaltijden thuis

Maaltijden bezorgen aan huis, dat doen we inmiddels meer dan 15 jaar. Onze ambachtelijke maaltijden kunt u gemakkelijk in onze webwinkel bestellen. Vervolgens bezorgen we uw maaltijd thuis in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

In onze maaltijdservice aan huis bepaalt u de bezorgdag en de bezorgtijd. We bezorgen uw maaltijden thuis op dinsdag of op vrijdag. Op deze dagen bezorgen we in de ochtend tussen 9.00 en 11.00 uur of in de avond tussen 18.00 en 20.00 uur. 

We bezorgen in een tijdvak van twee uur. Zo wacht u nooit lang op uw maaltijden. We bezorgen uw maaltijden aan huis op normale tijden. Zo hoeft u nooit laat op de avond uw deur open te doen. 

Bestellen tot 12.00 uur, één dag voor bezorging

U kunt bestellen tot uiterlijk 12.00 uur op de dag voorafgaand aan de bezorgdag. Voor bezorging op dinsdag kunt u tot uiterlijk maandag 12.00 uur bestellen. Voor bezorging op vrijdag kunt u tot uiterlijk donderdag 12.00 uur bestellen in onze webwinkel.

Maar u kunt natuurlijk ook eerder uw bestelling doen. U kunt dan zelf aangeven op welke datum u de maaltijden aan huis bezorgd wil krijgen. Dat scherm komt automatisch naar voren als u uw gegevens invult voordat u gaat afrekenen. Wij bezorgen onze maaltijden vervolgens bij u aan huis op de bezorgdag (dinsdag of vrijdag) en bezorgtijd (9/11 uur of 18/20 uur) die u aangegeven heeft.

Postnl bezorgt uw maaltijden thuis

In onze maaltijdservice werken we samen met Postnl. Een zeer betrouwbare organisatie, vertrouwd met nette bezorging van uw maaltijden thuis in heel Nederland.

U ontvangt van Postnl al op de avond vóór de bezorgdag een e-mail met informatie over de bezorging van de maaltijden thuis bij u. In deze mail zit eveneens de link naar de 'track and trace' van de bezorging van uw maaltijden thuis.

Zo weet u vooraf precies hoe laat de bezorger van Postnl bij u zal aanbellen om de maaltijden thuis bij u af te geven. 

We bezorgen uw maaltijden diepgevroren thuis.

Uw maaltijden worden diepgevroren bezorgd bij u thuis. Dat verzorgen we als volgt.

In onze vriesmagazijn worden uw maaltijden in een kartonnen doos gedaan door onze medewerkers. In deze doos doen wij wegwerp icepacks om uw maaltijden extra koud te houden.

Dan gaat uw maaltijddoos in een grote koelbox van Postnl, samen met diepgevroren koelelementen. Postnl vervoert deze koude koelbox tot aan uw voordeur. Pas bij uw voordeur haalt de bezorger van Postnl uw maaltijddoos uit de koelbox. De koelbox met bevroren koelelementen gaat direct retour met Postnl. U ontvangt alleen de doos met uw maaltijden thuis.