Geen producten
Keuze menu
Onze hachée is een heerlijke huisgemaakte runderstoofschotel met ouderwetse hachéekruiden en ui. De rode kool is met lichtgezoete appeltjes bereid. De gekookte aardappelen zijn kruimig. Een ouderwets lekkere Hollandse maaltijd.
Onze hutspot wordt in onze keuken bereid van zelfgestampte aardappelen, wortelen en ui. De klapstuk is uit eigen slagerij en wordt langzaam gegaard in eigen oven en daarna door onze koks in mooie plakken gesneden. De malse klapstuk heeft een mooie bijpassende jus. Een verrukkelijke Hollandse maaltijd.
Deze verfijnde jachtschotel is door onze koks op traditionele wijze langzaam gegaard. Het is een heerlijke Hollandse stoofschotel van mals rundvlees. Met daarbij een licht aangemaakte rode kool. De smeuïge huisgemaakte aardappelpuree maakt deze maaltijd compleet.
Onze huisgemaakte kalfsgehaktbal is lekker verfijnd gekruid. Met daarbij een mooie vleesjus. Als groente een licht aangemaakte prei à la crème. De smeuïge aardappelpuree is in eigen keuken bereid van gestampte aardappelen.
Een langzaam gegaard mals runderlapje met een mooie bijpassende jus. Smaakvol en op traditionele wijze bereid. Met stoofpeertjes uit de Betuwe en kruimige gekookte aardappelen die de maaltijd compleet maken. Een ouderwets lekkere Hollandse maaltijd.
De runderrollade is in eigen slagerij gekruid en bereid. Daarna door onze koks gebraden in de oven, gesneden in mooie malse plakjes en voorzien van een smaakvolle, bijbehorende jus. De witlof is aangemaakt met een mooie crème-roomsaus. De gekookte aardappels zijn lekker kruimig. Een mooie, ambachtelijk bereide, Hollandse maaltijd.
Deze maaltijd bevat een smaakvolle gebakken rundervink met bijpassende vleesjus. Met daarbij gekookte bloemkool met wat nootmuskaat, licht aangemaakt met een bechamelsausje. De krokant gebakken aardappelen maken deze lekkere Hollandse maaltijd compleet.
Een heerlijk sukadelapje, op traditionele manier langzaam gegaard in onze ambachtelijke keuken. De gekookte sperziebonen zijn licht gekruid. Daarbij mooie kruimige aardappelen. Een zeer smaakvolle Hollandse maaltijd.
Een rijkelijk gevuld Vlaams runderstoofpotje. Met heerlijke kruiden en een mooie scheut Belgisch bier. Langzaam gesudderd, tot het vlees in de stoofpot heerlijk mals is. Met daarbij mooie groene spruiten en kruimige aardappelen.
Een heerlijke varkenskarbonade, lekker gebakken en vol van smaak. Mooi gepresenteerd op een verrukkelijke boerengroenten-mix van onder meer champignons, sperziebonen, paprika en zilveruitjes. De heerlijke krieltjes maken deze prachtige maaltijd compleet.
Een heerlijk boomstammetje van varkensgehakt. Met daarbij een een lekkere volle jus. De witte bonen zijn mooi groot en voorzien van een heerlijk tomatensausje. Met daarbij tot slot kruimige gekookte aardappelen. Een echt lekkere Hollandse maaltijd.
Onze stevige erwtensoep wordt volgens eigen recept bereid door onze koks. Op de traditionele manier met de spliterwten, aardappelen, ui en prei die deze winterse soep kenmerken. En natuurlijk is deze erwtensoep goed gevuld met smaakvolle stukjes zwoerd. Met in de soep ook nog eens een hele rookworst. Wat een lekkere winterse maaltijd!
De gebakken speklapjes zijn lekker Hollands gekruid en voorzien van een heerlijke jus. De gekookte rode bietjes zijn licht aangemaakt en er zit een klein uitje door. De smeuïge aardappelpuree is gestampt van gekookte aardappelen. Een heerlijke Hollandse maaltijd.
Een heerlijke stamppot andijvie van zelfgestampte aardappelen, fijngesneden verse andijvie en gebakken varkensspekjes. Met daarbij een gebakken speklapje met een ruime hoeveelheid heerlijke jus. Een heerlijke Hollandse stamppot, ambachtelijk bereid in onze keuken.
De varkensfricandeau uit eigen slagerij is in eigen oven langzaam gegaard en vervolgens gesneden tot mooie plakken door onze koks. Onze grand-mére garnituur bevat onder andere worteltjes, champignons en doperwtjes maar ook een zilveruitje en gebakken spekjes. De smeuïge aardappelpuree maakt de maaltijd compleet. Een ouderwets lekkere Hollandse maaltijd.
Onze varkensschnitzel is in eigen slagerij gesneden, gekruid en gepanneerd. Om de gepanneerde gebakken schnitzel krokant te houden, is er geen jus bij het vlees gedaan. Met mooie sperziebonen en gebakken aardappeltjes erbij. Lekkere verwennerij!
Een heerlijke gebakken verse worst met een lekkere bijpassende jus. Met kleine bloemkoolroosjes waar een bèchamelsausje over is gegaan. En lekker smeuïge aardappelpuree, zelf gestampt van echte aardappelen door de koks in onze keuken.
Een heerlijke Hollandse bal gehakt van runder- en varkensgehakt, met een lekkere rijke jus. Met fijne tuinboontjes waar een klein crèmesausje over is gegaan. En lekker smeuïge aardappelpuree, echt ouderwets gestampt door de koks in onze keuken.
Een verrukkelijke maaltijd met een ouderwets lekkere gehaktbal, op 'oma's wijze' gekruid en met een kleingeneden uitje er door. Met licht aangemaakte, grofgesneden gekookte andijvie. De aardappelen zijn heerlijk kruimig. Een echt lekkere Oud Hollandse maaltijd.
Een prachtige slavink van runder- en varkensvlees, traditioneel gebakken door onze koks en voorzien van een heerlijke jus. De gekookte snijbonen zijn lichtgekruid, zonder sausje. De aardappelpuree is lekker smeuïg en wordt in onze keuken ouderwets gestampt van gekookte aardappelen. Een echt lekkere Hollandse maaltijd.
Een stevige stamppot boerenkool van zelfgestampte aardappelen, fijngesneden boerenkool en gebakken spekjes. De gehaktbal is van rund- en varkensvlees en is huisgemaakt door onze koks. Met daarbij natuurlijk een heerlijke jus. Een heerlijke Hollandse wintermaaltijd, ambachtelijk bereid in onze keuken.
Stamppot zuurkool wordt in onze keuken op tradionele manier bereid met zelfgestampte aardappels en heerlijke ingelegde zuurkool. De rookworst is naar eigen recept bereid en is sappig en smaakvol. Een echt heerlijke, winterse Hollandse stamppot.
Onze kip cordon bleu is licht gepanneerd en goed gevuld met kaas en kalkoenham. Om de gebakken cordon bleu lekker krokant te houden, zit er geen jus bij het vlees. De bloemkool is voorzien van een lekker kerriesausje. De gekookte krieltjes completeren deze voortreffelijke Hollandse maaltijd.
Een gebakken kipfilet die lekker sappig is, met een mooie bijpassende jus. De spinazie is vrij grof gesneden en slechts een beetje aangemaakt. De puurheid van de spinazie is verrukkelijk. De gekookte aardappelen zijn kruimig.
Onze huisgemaakte kippenragout is een smaakvolle, goed gevulde ragout. De kippenragout is traditioneel bereid met zelfgetrokken kippenbouillon als basis. Bij de ragout mooie ronde Parijse worteltjes en een heerlijke witte rijst.
Een heerlijke gebraden kiprollade, gekruid en gesneden in eigen keuken. De kiprollade is heerlijk mals, de jus is smaakvol. Met een groentemix van worteltjes en doperwten (door onze keuken ook wel "tiroliënne" genoemd). En heerlijk smeuïge aardappelpuree, "ouderwets" zelfgestampt door onze koks.
Deze malse kipschnitzel is gepanneerd en daarna lekker gebakken. Om de gepanneerde schnitzel knapperig te houden, is er geen jus toegevoegd bij het vlees. Bij de kipschnitzel fijne, lichtzoete worteltjes met peterselie. Met tot slot gebakken aardappelblokjes. Het is een aanrader, deze heerlijke maaltijd!
Prachtige kabeljauwfilet, gestoofd in een mooie botersaus. De gekookte worteltjes zijn licht gekruid met onder andere peterselie. Daarbij een lekkere smeuïge zelfgestampte aardappelpuree. Een heerlijke Hollandse vismaaltijd.
Onze kibbeling is van kabeljauw bereid en wordt in eigen keuken gekruid en gebakken. Een toefje kruidenboter smelt over de kibbeling heen in de oven. Met daarbij lekkere ronde Parijse worteltjes en gebakken aardappeltjes. Verwarm de maaltijd het liefst in de oven! Wilt u KROKANTE kibbeling en gebakken aardappeltjes, verwijder dan de folie voordat u de...
Een heerlijk romig vispotje, rijk gevuld met onder andere Noorse garnalen, witvis, mosselen en zalmsnippers. Aangemaakt met room en witte wijn en lekker gevuld met fleurige wortel, rode paprika, prei en champignons. Met daarbij een lekkere groentenmix van doperwten en worteltjes en smeuïge aardappelpuree. Een heerlijke vismaaltijd!
Een mooie scholfilet, gestoofd in een heerlijke zachte roomsaus. En een kleurige groentemix van doperwten en worteltjes, die onze keuken 'tiroliënne' noemt. Met daarbij mooie kleine gekookte krieltjes. Een heerlijke Hollandse vismaaltijd!
Een heerlijke vismaaltijd, met een mooie zalmfilet in een romige dillesaus. De spinazie is licht aangemaakt en vrij grof gesneden. De gekookte aardappelen zijn kruimig. Een aantrekkelijke Hollandse vismaaltijd.
Onze vegan balletjes zijn rijkelijk voorzien van vega jus. Met daarbij gekookte bloemkool met een bechamelsausje met nootnuskaat. De kruimige gekookte aardappelen maken deze Hollandse vegetarische maaltijd compleet.
Een mooie vegetarische maaltijd met een smaakvolle dubbelgevouwen omelet in een heerlijke botersaus; verfijnd en verrassend lekker. Daarbij heerlijke spinazie à la crème en lekkere Hollandse gekookte aardappelen.
Onze bospaddenstoelenragout is heerlijk romig en vol van smaak. De ragoût is goed gevuld met de mooie gemengde paddenstoelen. Naast de ragoût frisgroene doperwten en heerlijke zilvervliesrijst, die hier buitengewoon goed bij passen. Een verrassend lekkere vegetarische maaltijd. Het gewicht van deze vega maaltijd is 530 gram.
Onze vegan groentenburger is bereid van alleen maar plantaardige ingrediënten. Bij de burger een lekker zoete worteltjes. De krokant gebakken aardappeltjes maken deze smaakvolle vegan maaltijd helemaal af. Deze vegan kantenklaar maaltijd weegt 530 gram.
Een mooie vegetarische maaltijd met een smaakvolle dubbelgevouwen omelet in een heerlijke botersaus; verfijnd en verrassend lekker. Daarbij heerlijke sperziebonen en lekkere gebakken aardappeltjes. Deze vegetarische kantenklare diepvriesmaaltijd weegt 530 gram.