Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.
Sukadelap, sperziebonen, gekookte aardappelen Bekijk groter

Gemalen sukadelapje, gemalen sperziebonen en aardappelpuree

Deze gemalen maaltijd bestaat uit een heerlijk sukadelapje, op traditionele manier langzaam gegaard in onze ambachtelijke keuken. Met daarbij gekookte sperziebonen, die licht gekruid zijn. En tot slot een smeuïge aardappelpuree. Een zeer smaakvolle gemalen Hollandse maaltijd. 

Meer details

€ 8,65 incl. btw

Samenstelling

Soort Rundvlees
Land Hollandse maaltijd
Allergenen Gluten, Lactose melk, Selderij, Soja, Zwaveldioxide
Type Dieetmaaltijden

Meer informatie

Een ambachtelijk bereide gemalen maaltijd, zonder slechte E-nummers.

Deze maaltijd is ambachtelijk bereid in de keuken van Uw Huistraiteur. Zowel het vlees als de groenten zijn gemalen. De aardappelpuree is dat natuurlijk ook. Ook onze gemalen maaltijden worden met uitstekende ingrediënten bereid. Uw maaltijd bevat geen kunstmatige smaakversterkers en u treft dan ook geen slechte E-nummers aan in deze kant en klaar maaltijd. Onze keuken heeft meer dan 45 jaar ervaring met vriesverse maaltijden van hoge kwaliteit. En dat proef je.

Verwarmen en bewaren van onze kant en klaar maaltijden.

Deze gemalen kant en klaar maaltijd is al bereid en hoeft alleen nog maar verwarmd te worden. Dat kan snel en eenvoudig gebeuren in de oven en de magnetron. Hiervoor treft u alle informatie aan op de pagina 'maaltijden verwarmen' op deze site.

Elke maaltijd is voorzien van een duidelijk etiket waarop u allerlei informatie aantreft over de maaltijd. Zo treft u onder andere de productiedatum aan. En ook is de tht-datum op het etiket vermeld, oftwel de "ten minste houdbaar tot-datum". Hieraan kunt u zien hoe lang uw maaltijd houdbaar is in uw vriezer. Na bezorging is uw maaltijd minimaal 6 maanden houdbaar. Over het bewaren van uw maaltijd treft u op de pagina 'maaltijden bewaren' meer informatie aan.

Vitamines en voedingsstoffen in onze maaltijden.

Onze vriesverse maaltijden kennen een uitstekend behoud van vitamines en voedingsstoffen. De maaltijden worden razend snel teruggevroren en daarmee worden vitamines, voedingsstoffen en structuur in de maaltijden 'vastgezet'. Daarmee wordt de lange houdbaarheid van onze maaltijden gerealiseerd. 

De volgende voedingswaarden gelden voor 'Gemalen sukadelapje, sperziebonen en gekookte aardappelen'. De waarden zijn weergeven per 100 gram en gelden voor onbereid product. Het weergegeven referentie-percentage is gerelateerd aan de referentie-inname per dag per volwassene van 8400 kJ en/of 2000 kcal. Energie: 300 kJ (4% ref.), 72 kcal (4% ref.). Vet: 1,65 gram, waarvan verzadigd 0,53 gram. Koolhydraten: 8,66 gram, waarvan suikers 0,8 gram. Eiwitten: 4,53 gram. Zout: 0,98 gram. Voedingsvezels: 2,08 gram.