Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Elke dinsdag en vrijdag tussen
  17.00 en 22.00 uur
 • Met bevestiging per e-mail en sms
 • Proefpakket voor € 19,99
  en € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 42,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten

Bestellen zonder internet?
Bel 0294-230307

Maaltijdpakket

Met onze maaltijdpakketten wordt het heel eenvoudig om lekkere maaltijden te bestellen en thuis te laten bezorgen. In onze maaltijdservice bieden we meerdere maaltijdpakketten aan, met allemaal verschillende maaltijden. Zo kiest u precies het pakket dat past bij uw wensen. Met 16 kant en klaar maaltijden in uw pakket is de bezorging van de maaltijden altijd gratis.

Overweegt u om voor de eerste keer maaltijden bij ons te bestellen? Kijk dan ook eens naar onze proefpakketten die er speciaal zijn om tegen een aantrekkelijk prijs kennis te maken met onze maaltijden. Zo kunt u thuis de kwaliteit van de maaltijden proeven. Bestelt u vaker bij ons? Dan zijn onze maaltijdpakketten van 16 maaltijden met gratis bezorging een goede optie!


Toont 1 - 9 van de 9 items
 • € 99,99

  Deze maaltijdbox bevat 16 verschillende Hollandse maaltijden. Heerlijke stamppotten en Hollandse aardappel-vlees-en-groenten maaltijden. Maaltijden met kip, rund of varken. Maar ook met vis, waaronder zalm en kabeljauw. Een zeer gevarieerd pakket vol met lekkere Hollandse maaltijden. Heel gemakkelijk om in huis te hebben. Een ideale maaltijdservice aan huis.

  € 99,99
 • € 99,99

  Deze maaltijdbox bevat 16 verschillende buitenlandse maaltijden. Lekker afwisselend samengesteld met onder andere Indonesische maaltijden, Italiaanse pasta's en Surinaamse gerechten. De maaltijden zijn bereid met kip, rund, lam of met varkensvlees. Proef de smaak van al die prachtige landen terug in deze heerlijke gerechten. Ideaal om in huis te hebben en...

  € 99,99
 • € 99,99

  Deze maaltijdbox bevat 8 maaltijden met rundvlees en 8 maaltijden met kip. Het zijn 16 verschillende maaltijden, zowel Hollands als buitenlands. Lekker gevarieerd en ideaal om in huis te hebben. Een ideale maaltijdservice aan huis.

  € 99,99
 • € 99,99

  Deze maaltijdbox bevat 16 vegetarische maaltijden en vismaaltijden. In de samenstelling zijn zowel Hollandse maaltijden als buitenlandse maaltijden opgenomen. Een aantrekkelijk maaltijdpakket voor iedereen die graag vegetarische maaltijden afwisselt visgerechten. Elke dag heerlijk; een ideale maaltijdservice voor thuis.

  € 99,99
 • € 99,99

  Deze maaltijdbox bevat 16 populaire maaltijden. Zeer gevarieerd samengesteld uit de lekkerste stamppotten, Italiaanse pasta's, Indische gerechten en 'Hollandse pot maaltijden'. Afwisselend bereid met rund, kip, varken of vis. Heerlijke maaltijden, om elke dag zelf uit te kunnen kiezen. Een ideale maaltijdservice aan huis.

  € 99,99
 • € 99,99

  Deze maaltijdbox bevat 16 verschillende Hollandse maaltijden met vlees. Het zijn maaltijden met kip, rundvlees en varkensvlees. Dit pakket bevat geen vismaaltijden of vegetarische maaltijden. Het is een zeer gevarieerd pakket vol met lekkere Hollandse maaltijden en heerlijke stamppotten. Heel gemakkelijk om in huis te hebben. Een ideale maaltijdservice...

  € 99,99
 • € 118,25

  Deze maaltijdbox bevat 16 zoutarme maaltijden. Het zijn allemaal verschillende Hollandse maaltijden, met rundvlees, varkensvlees, kip en met vis. Aan een zoutarme maaltijd wordt tijdens bij de bereiding ervan in onze keuken helemaal geen zout toegevoegd. De bezorging van dit maaltijdpakket met 16 natriumarme maaltijden is gratis.

  € 118,25
 • € 118,25

  Deze maaltijdbox bevat 16 populaire zoutarme maaltijden. Het zijn Hollandse zoutarme maaltijden en buitenlandse zoutarme maaltijden. Een aantrekkelijke mix van maaltijden met rundvlees, varkensvlees, kip en vis. Aan een zoutarme maaltijd wordt tijdens bij de bereiding ervan in onze keuken helemaal geen zout toegevoegd. De bezorging is gratis.

  € 118,25
 • € 118,25

  Deze maaltijdbox bevat 16 zoutarme Hollandse vleesmaaltijden. Het zijn allemaal verschillende maaltijden met rundvlees, varkensvlees en kip. Aan een zoutarme maaltijd wordt tijdens bij de bereiding ervan in onze keuken helemaal geen zout toegevoegd. De bezorging van dit maaltijdpakket met 16 natriumarme maaltijden is gratis.

  € 118,25
Toont 1 - 9 van de 9 items