Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Elke dinsdag en vrijdag tussen
  17.00 en 22.00 uur
 • Met bevestiging per e-mail en sms
 • Proefpakket voor € 19,99
  en € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 42,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten

Bestellen zonder internet?
Bel 0294-230307

Kipfilet, spinazie en gekookte aardappelen Bekijk groter

Gemalen kipfilet, spinazie en aardappelpuree

Een gebakken kipfilet die lekker sappig is, met een mooie bijpassende jus en vervolgens gemalen is. De spinazie is niet extra gemalen maar vrij grof gesneden en maar een beetje aangemaakt. De puurheid van de spinazie is verrukkelijk. De aardappelpuree is gestampt van gekookte aardappelen.

Meer details

€ 8,15 incl. btw

Samenstelling

Soort Kip
Land Hollandse maaltijd
Allergenen Gluten, Zwaveldioxide, Lactose melk
Type Dieetmaaltijden

Meer informatie

Ambachtelijk bereide gemalen maaltijd zonder slechte E-nummers.

Deze heerlijke gemalen maaltijd is bereid met uitstekende ingrediënten, zonder kunstmatige smaakversterkers. U treft geen slechte E-nummers aan in deze maaltijd. 

Ook deze gemalen maaltijd is ambachtelijk bereid in onze keuken. Onze keuken heeft meer dan 45 jaar ervaring in het bereiden van kwaliteitsmaaltijden. 

In onze keuken is een heldere keuze voor kwaliteit gemaakt en worden de maaltijden op traditionele wijze bereid. En dat proef je.

Verwarmen en bewaren van onze kant en klaar maaltijden.

Deze gemalen kant en klaar maaltijd is al bereid en hoeft alleen nog maar verwarmd te worden. Dat kan snel en eenvoudig gebeuren in de oven en de magnetron. Hiervoor treft u alle informatie aan op de pagina 'maaltijden verwarmen' op deze site.

Elke maaltijd is voorzien van een duidelijk etiket waarop u allerlei informatie aantreft over de maaltijd. Zo treft u onder andere de productiedatum aan. En ook is de tht-datum op het etiket vermeld, oftwel de "ten minste houdbaar tot-datum". Hieraan kunt u zien hoe lang uw maaltijd houdbaar is in uw vriezer. Na bezorging is uw maaltijd minimaal 6 maanden houdbaar. Over het bewaren van uw maaltijd treft u op de pagina 'maaltijden bewaren' meer informatie aan.

Vitamines en voedingsstoffen in onze maaltijden.

Onze vriesverse maaltijden kennen een uitstekend behoud van vitamines en voedingsstoffen. De maaltijden worden razend snel teruggevroren en daarmee worden vitamines, voedingsstoffen en structuur in de maaltijden 'vastgezet'. Daarmee wordt de lange houdbaarheid van onze maaltijden gerealiseerd. 

De volgende voedingswaarden gelden voor 'Kipfilet, spinazie en gekookte aardappelen'. De waarden zijn weergegeven per 100 gram en gelden voor onbereid product. Het weergegeven referentie-percentage is gerelateerd aan de referentie-inname per dag per volwassene van 8400 kJ en/of 2000kcal. Energie: 314 kJ ( 4% ref.), 77 kcal (4% ref.). Vet: 2,27 gram, waarvan verzadigd 0,83 gram. Koolhydraten: 7,92 gram, waarvan suikers 0,7 gram. Eiwitten: 5,77 gram. Zout: 0,97 gram. Voedingsvezels: 1,25 gram.