Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.
Natriumarme bami goreng met ajam pangang Bekijk groter

Natriumarme bami goreng met kip in zoetzure saus

Een heerlijke zoutarme maaltijd. De bami goreng met stukjes ei is geurig en mild Oosters gekruid. De kip in zoet zure saus is een licht pittig Oosters gerecht. Een heerlijke, smaakvolle Indonesische maaltijd.

Meer details

€ 8,15 incl. btw

Samenstelling

Soort Kip, Varkensvlees
Land Buitenlandse maaltijd
Allergenen Ei, Weekdieren, Soja, Selderij, Schaaldieren, Lactose melk, Gluten
Type Dieetmaaltijden

Meer informatie

Deze heerlijke zoutarme maaltijd is bereid met uitstekende ingrediënten, zonder toevoeging van zout. Want in onze keuken wordt helemaal geen zout toegevoegd tijdens de bereiding van onze natriumarme kant en klaar maaltijden. Voor de natriumarme maaltijden gebruikt onze keuken bovendien natriumarme kruiden en ook de jus is natriumarm.

In onze keuken is een heldere keuze voor kwaliteit gemaakt. Alle maaltijden, dus ook onze zoutarme maaltijden, worden ambachtelijk bereid. Inmiddels heeft onze keuken meer dan 45 jaar ervaring in het bereiden van zoutarme kant en klaarmaaltijden van hoge kwaliteit. En dat proef je. 

Onze natriumarme maaltijden bestaan uit drie porties die samen een complete maaltijd vormen. Elke portie is apart verpakt en heeft een eigen etiket met veel informatie over het gerecht. Deze maaltijd bestaat uit een portie kip in zoetzure saus en twee porties bami goreng.

Op elk etiket treft u informatie aan over de productiedatum, de houdbaarheid en het gewicht van het zoutarme maaltijdcomponent. Maar ook staat er informatie op over de ingrediënten, allergenen en voedingswaarden vermeld op elk etiket van elk natriumarm maaltijdcomponent.

Onze zoutarme diepvriesmaaltijden zijn na bezorging nog minimaal 6 maanden houdbaar in de vriezer. Op elk etiket treft u de 'tht-datum' aan. Dat is de 'ten minste houdbaar tot-datum'. Zo kunt u precies zien tot wanneer uw zoutarme maaltijd houdbaar is thuis in uw vriezer.

Op elk etiket worden de ingrediënten van de zoutarme maaltijd weergegeven. Daarbij worden de allergenen dikgedrukt weergegeven in de opsomming van de ingrediënten van het zoutarme gerecht. Als er tarwe staat dan bevat het gerecht gluten. Als er melk staat dan bevat het zoutarme eten lactose.

Op elk etiket van elk zoutarm maaltijdcomponent worden de voedingswaarden aangegeven, waaronder ook de hoeveelheid zout. Alle voedingswaarden worden per 100 gram onbereid product weergegeven. Ook wordt het gewicht op elke verpakking vermeld. Zo kunt u precies zien hoeveel zout uw zoutarme maaltijd bevat. Dan kunt u, voordat u zoutarme maaltijden voor thuis gaat bestellen, zelf beoordelen welke natriumarme maaltijd aan uw wensen voldoet.

Deze kant en klare natriumarme maaltijd is al bereid en hoeft allen maar verwarmd te worden. Dat kan snel en makkelijk gebeuren in een oven of in een magnetron. 

Ook onze natriumarme maaltijden kunt u gemakkelijk en eenvoudig op deze manier verwarmen. U leest er op onze pagina 'maaltijden verwarmen' meer over.

Onze zoutarme diepvriesmaaltijden kennen een uitstekend behoud van vitamines en voedingsstoffen. Direct na de bereiding worden onze zoutarme maaltijden versneld teruggevroren, waardoor vitamines, structuur en voedingsstoffen 'vastgezet' worden in onze vriesverse zoutarme maaltijden.

KLIK OP HET ETIKET OM TE VERGROTEN!!

Door onze koks worden geen kunstmatige smaakversterkers toegevoegd aan onze zoutarme maaltijden. Ook is onze keuken heel terughoudend in het gebruik van kunstmatige kuntstmatige geur- en kleurstoffen. Deze worden niet actief gebruikt, maar als ze in sauzen en fonds zitten die voor het gerecht gebruikt worden, dan worden de ingrediënten ook op het etiket vermeld.

Aan onze natriumarme kant en klaar maaltijden worden geen conserveringsmiddelen toegevoegd om de houdbaarheid te verlengen. Ook worden onze zoutarme maaltijden niet begast of vacuüm verpakt. Onze zoutarme maaltijden worden direct na de bereiding in de keuken versneld teruggevroren in de shock-freezer. Zo worden onze natriumarme maaltijden lang houdbaar zonder gebruik te maken van conserveringsmiddelen.