Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Elke dinsdag en vrijdag tussen
  17.00 en 22.00 uur
 • Met bevestiging per e-mail en sms
 • Proefpakket voor € 19,99
  en € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 42,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten

Bestellen zonder internet?
Bel 0294-230307

Natriumarme runderrollade, witlof naturel, aardappelen Bekijk groter

Natriumarme runderrollade, witlof naturel en gekookte aardappelen

Een mooie zoutarme maaltijd. De runderrollade is in eigen slagerij gekruid en bereid. Daarna door onze koks gebraden in de oven, gesneden in mooie malse plakjes en voorzien van smaakvolle, bijbehorende jus. De witlof is kleingesneden en licht aangemaakt. De gekookte aardappels zijn lekker kruimig. Een ambachtelijk bereide Hollandse zoutarme maaltijd.

Meer details

€ 8,65 incl. btw

Samenstelling

Soort Rundvlees
Land Hollandse maaltijd
Allergenen Lactose melk, Gluten
Type Dieetmaaltijden

Meer informatie

Ambachtelijk bereide zoutarme maaltijd.

Deze heerlijke maaltijd is bereid met uitstekende ingrediënten, zonder toevoeging van zout bij de bereiding ervan door onze koks. Onze koks zijn uitermate terughoudend in het gebruik van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. U treft dan ook weinig slechte E-nummers aan in onze maaltijden. 

Ook deze maaltijd is ambachtelijk bereid in onze keuken. Onze keuken heeft meer dan 45 jaar ervaring in het bereiden van kwaliteitsmaaltijden. 

In onze keuken is een heldere keuze voor kwaliteit gemaakt en worden de maaltijden op traditionele wijze bereid. En dat proef je.

Verwarmen en bewaren van onze zoutarme kant en klaar maaltijden.

Deze zoutarme kant en klaar maaltijd is al bereid en hoeft alleen nog maar verwarmd te worden. Dat kan snel en eenvoudig gebeuren in de oven en de magnetron. Hiervoor treft u alle informatie aan op de pagina 'maaltijden verwarmen' op deze site.

Elke maaltijd is voorzien van een duidelijk etiket waarop u allerlei informatie aantreft over de maaltijd. Zo treft u onder andere de productiedatum aan. En ook is de tht-datum op het etiket vermeld, oftwel de "ten minste houdbaar tot-datum". Hieraan kunt u zien hoe lang uw maaltijd houdbaar is in uw vriezer. Na bezorging is uw maaltijd minimaal 6 maanden houdbaar. Over het bewaren van uw maaltijd treft u op de pagina 'maaltijden bewaren' meer informatie aan.

Vitamines en voedingsstoffen in onze zoutarme maaltijden.

Onze vriesverse maaltijden kennen een uitstekend behoud van vitamines en voedingsstoffen. De maaltijden worden razend snel teruggevroren en daarmee worden vitamines, voedingsstoffen en structuur in de maaltijden 'vastgezet'. Daarmee wordt de lange houdbaarheid van onze maaltijden gerealiseerd.