Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.
Kipfilet, spinazie en gekookte aardappelen Bekijk groter

Natriumarme kipfilethaasjes, spinazie en gekookte aardappelen

Deze natriumarme oftewel zoutarme maaltijd bestaat uit lekker sappige gebakken kipfilethaasjes met een mooie bijpassende jus. De spinazie is vrij grof gesneden en maar een beetje aangemaakt. De puurheid van de spinazie is verrukkelijk. De gekookte aardappelen zijn kruimig. De zoutarme maaltijd is ambachtelijk bereid zonder toevoeging van zout.

Meer details

€ 8,15 incl. btw

Samenstelling

Soort Kip
Land Hollandse maaltijd
Allergenen Gluten, Lactose melk, Selderij, Soja
Type Dieetmaaltijden

Meer informatie

Deze heerlijke zoutarme maaltijd is bereid met uitstekende ingrediënten maar zonder toevoeging van zout. Want in onze keuken wordt helemaal geen zout toegevoegd tijdens de bereiding van onze natriumarme maaltijden. Voor de natriumarme maaltijden gebruikt de keuken bovendien natriumarme kruiden en ook de jus is natriumarm.

In onze keuken is een heldere keuze voor kwaliteit gemaakt. Alle maaltijden, dus ook onze zoutarme maaltijden, worden ambachtelijk bereid. Inmiddels heeft onze keuken meer dan 45 jaar ervaring met het bereiden van zoutarme kant en klaar maaltijden van hoge kwaliteit. En dat proef je.

Onze natriumarme maaltijden bestaan uit drie porties die samen een complete maaltijd vormen. Elke portie is apart verpakt en heeft een eigen etiket met veel informatie over het gerecht.

Op elk etiket treft u informatie aan over de productiedatum, de houdbaarheid en het gewicht van uw natriumarme maaltijd. Maar ook staat er informatie over de ingrediënten, allergenen en voedingswaarden - waaronder zout- op elk etiket van elk natriumarm maaltijdcomponent.

Onze zoutarme diepvriesmaaltijden zijn na bezorging nog minimaal 6 maanden houdbaar in uw diepvries thuis. Op elk etiket treft u de productiedatum aan en de 'tht-datum'. Dat is de 'tenminste hioudbaar tot datum'. Zo kunt u precies zien hoe lang uw zoutame diepvriesmaaltijd houdbaar is in uw vriezer thuis.

Op elk etiket worden de ingrediënten van dat zoutarme maaltijdcomponent weergegeven. Daarbij worden de allergenen dikgedrukt weergegeven in de opsomming van de ingrediënten van het zoutarme gerecht. Als er tarwe staat dan bevat het zoutarme eten gluten. Als er melk staat dan bevat de zoutarme maaltijd lactose.

Op elk etiket van elk natriumarm maaltijdcomponent worden de voedingswaarden vermeld, waaronder ook de hoeveelheid zout. Alle voedingswaarden worden per 100 gram onbereid product weergegeven. Zo kunt u precies zien hoeveel zout uw kant en klare maaltijd bevat. Dan kunt u voordat u zoutarm eten voor thuis bij ons gaat bestellen, zelf beoordelen welke natriumarme maaltijd voldoet aan uw wensen.

Deze kant en klare zoutarme maaltijd is al bereid en hoeft alleen maar verwarmd te worden. Dat kan gemakkelijk en snel gebeuren in de oven of in de magnetron. 

Ook onze natriumarme maaltijden worden snel en eenvoudig op die manier verwarmd. Op onze pagina 'maaltijden verwarmen' leest u er meer over.

Onze vriesverse natriumarme maaltijden kennen een uitstekend behoud van vitamines en voedingsstoffen. Direct na de bereiding worden de zoutarme maaltijden versneld teruggevroren waardoor vitamines, structuur en voedingsstoffen 'vastgezet' worden in deze heerlijke zoutarme maaltijd.

Door onze koks worden geen kunstmatige smaakversterkers gebruikt tijdens de bereiding van onze zoutarme maaltijden. Ook is de keuken heel terughoudend in het gebruik van kunstmatige geur- en smaakstoffen. Deze worden niet actief gebruikt, maar als ze in sauzen of fonds zitten die voor het gerecht gebruikt worden, dan worden die ingrediënten ook op het etiket vermeld.

Aan onze natriumarme kant en klare maaltijden worden geen conserveringsmiddelen toegevoegd om de houdbaarheid te verlengen. Ook worden onze zoutarme maaltijden niet begast of vacuüm verpakt. Onze natriumarme maaltijden worden direct na de bereiding in de keuken versneld teruggevroren in de shock-freezer. Zou worden onze zoutarme kant en klaar maaltijden lang houdbaar in de diepvries zonder gebruik te maken van conserveringsmiddelen.