Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.
Zoutarme verse worst, bloemkool bèchamel en aardappelen Bekijk groter

Natriumarme verse worst, bloemkool bèchamelsaus en aardappelen

Een heerlijke zoutarme maaltijd die bestaat uit een gebakken verse worst met een lekkere bijpassende jus en kleine bloemkoolstronkjes waar een bèchamelsausje over is gegaan. Met daarbij kruimige gekookte aardappelen.

Meer details

€ 8,15 incl. btw

Samenstelling

Soort Varkensvlees
Land Hollandse maaltijd
Allergenen Lactose melk, Selderij, Soja, Gluten
Type Dieetmaaltijden

Meer informatie

Deze heerlijke zoutarme maaltijd is bereid zonder toevoeging van zout. Want in onze keuken wordt bij de bereiding van onze natriumarme kant en klare maaltijden helemaal geen zout toegevoegd. Voor de natriumarme maaltijden gebruikt de keuken bovendien natriumarme kruiden en ook de jus is natriumarm.

In onze keuken wordt een heldere keuze voor kwaliteit gemaakt. Alle maaltijden, dus ook onze zoutarme maaltijden, worden ambachtelijk bereid. Inmiddels heeft onze keuken meer dan 45 jaar ervaring in zoutarme kanten klaar maaltijden van hoge kwaliteit. En dat proef je.

Onze zoutarme maaltijden bestaan uit drie porties die samen een complete maaltijd vormen. Elke portie is apart verpakt en heeft een eigen etiket met veel informatie over het zoutarme gerecht.

Op elk etiket treft u informatie aan over de productiedatum, de houdbaarheid en het gewicht van het natriumarme maaltijdcomponent. Maar ook staat er informatie over ingrediënten, allergenen en voedingswaarden op.

Onze zoutarme diepvriesmaaltijden zijn na bezorging nog minimaal 6 maanden houdbaar in uw diepvries. Op elk etiket treft u de productiedatum en de 'tht-datum' aan. Dat is de 'ten minste houdbaar tot datum'. Zo kunt u precies zien tot wanneer uw zoutarme diepvriesmaaltijd houdbaar is bij u thuis.

Op elk etiket worden de ingrediënten van de zoutarme klant en klaarmaaltijd vermeld. Daarbij worden de allergenen dikgedrukt weergegeven in de opsomming van ingrediënten van het zoutarme eten. Als er tarwe staat dan bevat het zoutarme eten gluten. Als er melk staat dan bevat het zoutarme maaltijdcomponent lactose.

Op elk etiket van elk natriumarm maaltijdcomponent worden de voedingswaarden vermeld, waaronder ook de hoeveelheid zout in het natriumarme maaltijdcomponent. Alle voedingswaarden worden per 100 gram onbereid product aangegeven. Ook wordt het gewicht op elke verpakking vermeld. Zo kunt u precies zien hoeveel zout uw zoutarme maaltijd bevat. U kunt, voordat u zoutarme maaltijden voor thuis gaat bestellen, zelf beoordelen welke natriumarme maaltijd aan uw wensen voldoet.

Deze kant en klare zouitarme maaltijd is al bereid en hoeft alleen nog maar verwarmd te worden. Dat kan snel en gemakkelijk gebeuren in een oven of in een magnetron.

Ook onze natriumarme maaltijden worden op een makkelijke maniet zo verwarmd. Op onze pagina 'maaltijden verwarmen' leest u er meer over.

Onze kant en klare zoutarme diepvriesmaaltijden kennen een uitstekend behoud van vitamines en voedingsstoffen. Direct na de bereiding worden de zoutarme maaltijden versneld teruggevroren waardoor vitamines, structuur en voedingsstoffen 'vastgezet' worden in de heerlijke zoutarme vriesverse maaltijden.

Door onze koks worden geen kunstmatige smaakversterkers gebruikt tijdens de bereiding van onze zoutarme maaltijden. Ook is onze keuken heel terughoudend in het gebruik van kunstmatige geur- en kleurstoffen. Deze worden niet actief gebruikt, maar als ze in sauzen en fonds zitten die voor het gerecht gebruikt worden, dan worden de ingrediënten ook op het etiket vermeld.

Aan onze natriumarme kant en klaar maaltijden worden geen conserveringsmiddelen toegevoegd om de houdbaarheid te verlengen. Ook worden onze zoutarme maaltijden niet begast of vacuüm verpakt. Onze natriumarme maaltijden worden direct na de bereidng in de keuken versneld teruggevroren in de shock-freezer. Zo worden onze zoutarme kant en klaarmaaltijden lang houdbaar zonder gebruik te maken van conserveringsmiddelen.