Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.
Kibbeling met Parijse worteltjes en gebakken aardappelen Bekijk groter

Kibbeling met Parijse worteltjes en gebakken aardappelen

Onze kibbeling is van kabeljauw bereid en wordt in eigen keuken gekruid en gebakken. Een toefje kruidenboter smelt over de kibbeling heen in de oven. Met daarbij lekkere ronde Parijse worteltjes en gebakken aardappeltjes. Verwarm de maaltijd het liefst in de oven! Wilt u KROKANTE kibbeling en gebakken aardappeltjes, verwijder dan de folie voordat u de maaltijd in de oven verwarmt. 

Meer details

€ 8,09 incl. btw

Samenstelling

Soort Gerechten met vis
Land Hollandse maaltijd
Allergenen Gluten, Lactose melk, Selderij, Vis
Type Standaard maaltijden

Meer informatie

HEERLIJK AMBACHTELIJK 
Deze heerlijke maaltijd is ambachtelijk bereid in de keuken van Uw Huistraiteur. Een relatief kleine keuken, waar bewust op traditionele wijze gekookt wordt. Een keuken met meer dan 45 jaar ervaring in het bereiden van hoge kwaliteit maaltijden. We willen ‘echte smaak en echte aandacht’ geven aan elke maaltijd. En dat proef je.

GEMAKKELIJK TE VERWARMEN
Al onze maaltijden zijn kant-en-klaar. Ze zijn al bereid en hoeven alleen nog maar verwarmd te worden. Dat kan snel en eenvoudig gebeuren in de oven en de magnetron. Op de informatie pagina "maaltijden verwarmen" leest u meer hierover.

UITSTEKEND BEHOUD VAN VITAMINES EN VOEDINGSSTOFFEN
Onze maaltijden kennen een uitstekend behoud van vitamines en voedingsstoffen. Direct na de bereiding worden de maaltijden in de keuken razend snel teruggevroren. Daarmee worden vitamines, voedingsstoffen en structuur in de maaltijden 'vastgezet' en wordt de lange houdbaarheid van onze maaltijden gerealiseerd. 

INGREDIËNTEN, ALLERGENEN, GEWICHT, HOUDBAARHEID EN VOEDINGSWAARDEN
Elke maaltijd is voorzien van een duidelijk etiket waarop u allerlei informatie aantreft over de maaltijd. Hieronder treft u een voorbeeld-etiket aan van dit gerecht. Als u op de afbeelding van het etiket klikt, wordt de afbeelding vergroot en kunt u alle informatie over dit gerecht zelf vinden.  

DE HOEVEELHEID GROENTEN EN ZOUT IN DEZE MAALTIJD
Deze maaltijd van 450 gram bevat 135 gram groenten en 1,31 gram zout.

Etiket

Op het etiket worden allereerst de gebruikte ingrediënten achter elkaar opgesomd. Verder treft u de productiedatum aan en ook is de tht-datum op het etiket vermeld, oftwel de "ten minste houdbaar tot-datum". Zoals u begrijpt zal uw eigen maaltijd op een andere dag bereid worden en zal de 'tht-datum' ook anders zijn. Na bezorging is uw maaltijd minimaal 6 maanden houdbaar. Klik op het etiket om deze te vergroten

Op het etiket worden de allergenen IN HOOFDLETTERS weergegeven in de opgesomde ingrediënten-declaratie. Als er TARWE in hoofdletters weergeven wordt dan betekent dat dat het gerecht gluten bevat. Als MELK in hoofdletters weergeven wordt dan betekent dat dat het gerecht lactose bevat.

Aan onze gerechten worden geen kunstmatige toevoegingen zoals kunstmatige smaak- geur- en kleurstoffen toegevoegd door de keuken. Deze worden niet actief gebruikt maar als het wel in sauzen of fonds zit die bij de bereiding gebruikt zijn, dan wordt dat hier ook op het etiket weergegeven. 

Door onze koks wordt geen gebruikt gemaakt van conserveringsmiddelen om de houdbaarheid van onze maaltijden te verlengen. Ook worden onze maaltijden niet begast of vacuüm verpakt om de houdbaarheid te verlengen. Onze maaltijden worden direct na de bereiding in onze keuken verpakt en vervolgens meteen in de shock-freezer versneld teruggevroren. Zo wordt de maaltijd lang houdbaar zonder toevoeging van enig conserveringsmiddel of begassing.

U treft op het etiket de voedingswaarden aan van deze maaltijd. Deze worden weergegeven per 100 gram onbereid product. 

Het gewicht van deze maaltijd is 450 gram.

De grootte van de verpakking van onze maaltijden is: 22,5 centimeter lang, 18 centimeter breed en 5 centimeter hoog. 

Onze maaltijd is verpakt in een duurzame menuschaal. Onze menuschaal is voornamelijk van karton en heeft slechts een dunne coating van plastic om het eten te beschermen. Hierdoor bevat de menuschaal tot 95% minder kunststof dan een traditionele plastic verpakking.