Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Maaltijdservice met ambachtelijke maaltijden

De maaltijdservice van Kant en Klaar Maaltijden bezorgt ambachtelijke maaltijden bij u aan huis. Ideaal voor senioren die nu op een makkelijke manier kunnen genieten van een heerlijke maaltijd. Wij bezorgen onze maaltijden in heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. U bepaalt tijdens het bestellen zelf wanneer wij komen bezorgen.

Vrijblijvend kennismaken met onze proefpakketten

Onze maaltijdservice is vrijblijvend, wat betekent dat u zonder abonnement kunt bestellen. We hebben aantrekkelijke proefpakketten samengesteld waarmee u op een goedkope manier onze maaltijden kunt proeven.

Voor slechts € 19,99 maakt u kennis met vier maaltijden. U kunt kiezen uit onder andere Hollandse-, buitenlandse- en vegetarische maaltijden. Zo kunt u de kwaliteit beoordelen en zelf bepalen of u nogmaals gebruikt wilt maken van onze maaltijdservice. Bekijk onze proefpakketten.

Groot assortiment maaltijden in onze maaltijdservice

De maaltijdservice van Kant en Klaar Maaltijden biedt een verrassend groot assortiment, waaronder soepen, bijgerechten en zelfs dieetmaaltijden. Voor € 1,97 geniet u al van een heerlijke soep en voor maar € 5,97 zijn er veel verschillende maaltijden waar u uit kunt kiezen. Nadat wij de maaltijden bij u aan huis hebben bezorgd, kunt u de maaltijden minimaal zes maanden bewaren in uw vriezer. Alle maaltijden uit onze maaltijdservice zijn gemakkelijk te verwarmen in de oven of in de magnetron.

Ambachtelijke bereid: geen smaakversterkers en slechte e-nummers

Alle maaltijden in onze maaltijdservice zijn door onze koks bereid. In de keuken worden er in de maaltijden van de maaltijdservice geen kunstmatige smaakversterkers gebruikt. U treft dan ook geen slechte E-nummers aan in onze kant en klaar maaltijden.

De maaltijden van worden razendsnel ingevroren en behouden hierdoor uitstekend hun smaak, vitamines en voedingsstoffen. We kiezen bewust voor diepvriesmaaltijden van hoge kwaliteit in onze maaltijdservice.

Maaltijdservice aan huis in Nederland

Met onze maaltijdservice bezorgen we de maaltijden op dinsdag en op vrijdag. U kiest zelf op welke dag wij de door u bestelde maaltijden bij u aan huis mogen bezorgen.

Tussen 17:00 uur en 22:00 uur zullen wij uw maaltijd bezorgen, omdat onze diepvriesmaaltijden direct na de bezorging bij u thuis in de vriezer moeten gedaan worden. De kans dat u thuis bent om de maaltijden in ontvangst te nemen is dan het grootst.

U ontvangt na uw bestelling een bevestiging per mail en per sms van de ingeplande bezorging. Bovendien informeren we u dan op één uur nauwkeurig hoe laat we de maaltijden bij u bezorgen.

Vragen over onze maaltijdservice?

Heeft u vragen over onze maaltijdservice of over onze maaltijden? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via onze contactpagina, te mailen naar info@kantenklaarmaaltijden.nl of door te bellen naar 0294-230307.