Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Elke dinsdag en vrijdag tussen
  17.00 en 22.00 uur
 • Met bevestiging per e-mail en sms
 • Proefpakket voor € 19,99
  en € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 35,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten

Maaltijdservice aan huis

De maaltijdservice van Kant en Klaar Maaltijden bezorgt ambachtelijke maaltijden aan huis. In onze maaltijdservice bezorgen wij maaltijden in heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. U bepaalt zelf wanneer onze maaltijdservice de maaltijden bij u aan huis mag bezorgen.

De maaltijdservice van Kant en Klaar maaltijden is vrijblijvend. U kunt zonder abonnement bestellen bij onze maaltijdservice. Ter kennismaking met onze maaltijdservice kunt u een aantrekkelijk proefpakket voor €19,99 bestellen, met vier verschillende maaltijden. Zo kunt u zelf de kwaliteit beoordelen. U bepaalt zelf of u nogmaals gebruik maakt van onze maaltijdservice.

Ambachtelijke maaltijden in onze maaltijdservice aan huis

In onze maaltijdservice aan huis worden alle maaltijden door de koks van Stichting Humanitas in Rotterdam bereid. In de keuken worden er in de maaltijden van de maaltijdservice geen kunstmatige smaakversterkers gebruikt. U treft dan ook geen slechte E-nummers aan in onze kant en klaar maaltijden.

De maaltijden van onze maaltijdservice worden razendsnel teruggevroren. De kant en klaar maaltijden behouden hierdoor uitstekend hun smaak, vitamines en voedingsstoffen. We kiezen bewust voor diepvriesmaaltijden van hoge kwaliteit in onze maaltijdservice.

Groot assortiment maaltijden in onze maaltijdservice

Onze maaltijdservice biedt een verrassend groot Kant en Klaar Maaltijden assortiment waaronder soepen, bijgerechten en zelfs dieetmaaltijden. Voor €1,97 geniet u al van een heerlijke soep en voor maar €5,49 heeft u al een Italiaanse runderlasagne in huis. Of u kiest ter kennismaking met onze maaltijdservice voor een proefpakket van €19,99.

Nadat wij de maaltijden bij u aan huis bezorgd hebben kunt u de maaltijden minimaal zes maanden bewaren in uw vriezer. De heerlijke kant en klaar maaltijden uit onze maaltijdservice zijn gemakkelijk te verwarmen in de oven of in de magnetron.

Maaltijdservice aan huis in Nederland

In onze maaltijdservice bezorgen we de maaltijden op dinsdag en op vrijdag. U kiest zelf op welke dag wij de door u bestelde maaltijden bij u aan huis mogen bezorgen.

Onze maaltijdservice bieden wij u aan tussen 17:00 en 22:00 uur omdat onze diepvriesmaaltijden direct na de bezorging bij u thuis in de vriezer moeten gedaan worden. De kans dat u thuis bent om de maaltijden in ontvangst te nemen is dan het grootst.

U weet precies wanneer we komen bezorgen

U ontvangt in onze maaltijdservice een bevestiging per mail en per sms van de ingeplande bezorging van de maaltijden bij aan huis. Bovendien informeren we u dan op één uur nauwkeurig hoe laat we de maaltijden bij u bezorgen.

U weet dus van te voren exact hoe laat onze maaltijdservice bij u aan huis komt.