Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.
Proefpakket kant en klare maaltijden buitenlands Bekijk groter

Proefpakket 4 buitenlandse maaltijden inclusief bezorging

Vier heerlijke buitenlandse maaltijden in één proefpakket. Ambachtelijk bereid in onze keuken. Vier verschillende heerlijke maaltijden die ook nog eens erg aantrekkelijk geprijsd zijn. Zo kunt u kennis maken met 'onze hand van koken' en zelf beoordelen of u vaker maaltijden voor thuis wilt bestellen bij ons. 

Meer details

€ 25,00 incl. btw

Samenstelling

Type Standaard maaltijden

Meer informatie

Proefpakket ter kennismaking met onze maaltijden

Ter kennismaking met onze kant en klaar maaltijden van hoge kwaliteit kunt u dit aantrekkelijk geprijsde proefpakket bestellen. U ontvangt dan vier heerlijke maaltijden voor 25 euro inclusief gratis bezorging. U kunt alleen bij uw eerste bestelling proefpakketten bij ons bestellen. Zo kunt u geheel vrijblijvend zonder enige verplichting onze maaltijden thuis proeven. 

Vier kwaliteitsmaaltijden.

Dit proefpakket bevat 4 verschillende maaltijden. Vier heerlijke maaltijden, ambachtelijk bereid in de keuken van Uw Huistraiteur. Een relatief kleine keuken, waar bewust op traditionele wijze gekookt wordt. Een keuken met meer dan 45 jaar ervaring in het bereiden van hoge kwaliteit maaltijden. We willen ‘echte smaak en echte aandacht’ geven aan elke maaltijd. En dat proef je.

U kunt één of meerdere proefpakketten bestellen ter kennismaking met onze maaltijden.

U kunt één of meerdere proefpakketten bestellen op uw eerste bestelling ter kennismaking. Het bezorgen blijft dan gratis. Wilt u naast uw proefpakket ook een enkele maaltijd, een soepje of een bijgerecht bestellen, dan kan dat ook. Ook dan blijft de bezorging gratis. U kunt éénmaal per huisadres een bestelling met één of meerdere proefpakketten doen.

Inhoud

 • € 7,59
  1 x

  Onze rendang is authentiek Indonesisch, lekker pittig met een vleugje kokos. De mooie stukken rundvlees in het stoofpotje zijn langzaam gegaard en heerlijk mals. De pittige sambalboontjes passen er perfect bij. Met daarnaast een mooie witte rijst. Houdt u van een authentieke rendang en van 'pedis', dan is dit een aanrader! 

  € 7,59
 • € 7,59
  1 x

  Een Indonesische maaltijd met stukjes gebakken kip in een pikant gekruide Indonesische saus. Daarbij een traditioneel Indonesisch groentegerecht van zachtgekookte groenten in een Oosterse saus van kokosmelk en kruiden. En tot slot de prachtig gekleurde gele rijst. Een verrukkelijk Indonesisch gerecht.

  € 7,59
 • € 7,59
  1 x

  Een verrukkelijke maaltijd met Indonesisch gekruid gebraden varkensvlees in een saus van ketjap en Oosterse kruiden. Daarbij gado gado, een traditioneel Indonesisch groentegerecht van verschillende gestoofde groenten en een milde pindasaus. Met witte rijst. Een heerlijke Indonesische maaltijd!  

  € 7,59
 • € 7,59
  1 x

  Een authentiek Hongaars gerecht. Een smaakvol gekruid stoofpotje van mals gesudderd rundvlees en groenten. Op Hongaarse manier bereid, met traditonele goulashkruiden en paprika. Met frisgroene doperwten en heerlijke witte rijst. Een erg lekkere wereldmaaltijd.

  € 7,59