Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.
Hachée, rode kool en gekookte aardappelen Bekijk groter

Gemalen hachée, gemalen rode kool en aardappelpuree

Onze hachée is een heerlijke huisgemaakte runderstoofschotel met ouderwetse hachéekruiden en ui. Vervolgens is deze heerlijke hachée gemalen. De gemalen rode kool is met lichtzoete appeltjes bereid en is eveneens gemalen. De aardappelpuree is gestampt van gekookte aardappelen. Een ouderwets lekkere gemalen Hollandse maaltijd.

Meer details

€ 8,15 incl. btw

Samenstelling

Soort Rundvlees
Land Hollandse maaltijd
Allergenen Gluten, Zwaveldioxide, Lactose melk
Type Dieetmaaltijden

Meer informatie

Ambachtelijk bereide gemalen maaltijd, zonder slechte E-nummers.

Deze gemalen maaltijd is bereid met uitstekende ingrediënten, zonder kunstmatige smaakversterkers. U treft geen slechte E-nummers aan in deze maaltijd. 

Ook deze gemalen maaltijd is ambachtelijk bereid in de keuken van Uw Huistraiteur. Onze keuken heeft meer dan 45 jaar ervaring in het bereiden van kwaliteitsmaaltijden. 

In onze keuken is een heldere keuze voor kwaliteit gemaakt en worden de maaltijden op traditionele wijze bereid. En dat proef je.

Verwarmen en bewaren van onze kant en klaar maaltijden.

Deze gemalen kant en klaar maaltijd is al bereid en hoeft alleen nog maar verwarmd te worden. Dat kan snel en eenvoudig gebeuren in de oven en de magnetron. Hiervoor treft u alle informatie aan op de pagina 'maaltijden verwarmen' op deze site.

Elke maaltijd is voorzien van een duidelijk etiket waarop u allerlei informatie aantreft over de maaltijd. Zo treft u onder andere de productiedatum aan. En ook is de tht-datum op het etiket vermeld, oftwel de "ten minste houdbaar tot-datum". Hieraan kunt u zien hoe lang uw maaltijd houdbaar is in uw vriezer. Na bezorging is uw maaltijd minimaal 6 maanden houdbaar. Over het bewaren van uw maaltijd treft u op de pagina 'maaltijden bewaren' meer informatie aan.

Vitamines en voedingsstoffen in onze maaltijden.

Onze vriesverse maaltijden kennen een uitstekend behoud van vitamines en voedingsstoffen. De maaltijden worden razend snel teruggevroren en daarmee worden vitamines, voedingsstoffen en structuur in de maaltijden 'vastgezet'. Daarmee wordt de lange houdbaarheid van onze maaltijden gerealiseerd. 

De volgende voedingswaarden gelden voor 'Gemalen hachée, rode kool en gekookte aardappelen'. De waarden zijn weergegeven per 100 gram en gelden voor onbereid product. Het weergegeven referentie-percentage is gerelateerd aan de referentie-inname per dag per volwassene van 8400 kJ en/of 2000 kcal. Energie: 435 kJ (5% ref.), 103 kcal (5% ref.) Vet: 2,27 gram, waarvan verzadigd 0,83 gram. Koolhydraten: 7,92 gram, waarvan suikers 0,7 gram. Eiwitten: 5,77 gram. Zout: 0,97 gram. Voedingsvezels: 1,25 gram.