Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Elke dinsdag en vrijdag tussen
  17.00 en 22.00 uur
 • Met bevestiging per e-mail en sms
 • Proefpakket voor € 19,99
  en € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 42,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten

Bestellen zonder internet?
Bel 0294-230307

Zoutarm rundergehakt, prei à la crème en gekookte aardappelen Bekijk groter

Natriumarm rundergehakt, prei à la crème en gekookte aardappelen

Een smaakvolle Hollandse natriumarme maaltijd, bestaande uit door onze koks gekruid en gebakken rundergehakt en een heerlijke jus. Met daarbij gesneden gekookte prei, licht aangemaakt. De kruimige gekookte aardappelen completeren de maaltijd. Aan deze maaltijd is door onze koks helemaal geen zout toegevoegd.

Meer details

€ 7,99 incl. btw

Samenstelling

Soort Rundvlees
Land Hollandse maaltijd
Allergenen Zwaveldioxide, Soja, Selderij, Lactose melk, Gluten
Type Dieetmaaltijden

Meer informatie

AMBACHTELIJK BEREIDE ZOUTARME MAALTIJDEN
Deze heerlijke maaltijd is ambachtelijk bereid in onze keuken. Een relatief kleine keuken, waar bewust op traditionele wijze gekookt wordt. Een keuken met meer dan 45 jaar ervaring in het bereiden van hoge kwaliteit maaltijden. We willen ‘echte smaak en echte aandacht’ geven aan elke maaltijd. En dat proef je.

GEMAKKELIJK TE VERWARMEN
Al onze maaltijden zijn kant-en-klaar. Ze zijn al bereid en hoeven alleen nog maar verwarmd te worden. Dat kan snel en eenvoudig gebeuren in de oven en de magnetron. Op de informatie pagina "maaltijden verwarmen" leest u meer hierover.

UITSTEKEND BEHOUD VAN VITAMINES EN VOEDINGSSTOFFEN IN ONZE ZOUTARME KANT EN KLAAR MAALTIJDEN

Onze maaltijden kennen een uitstekend behoud van vitamines en voedingsstoffen. Direct na de bereiding worden de maaltijden in de keuken razend snel teruggevroren. Daarmee worden vitamines, voedingsstoffen en structuur in de maaltijden 'vastgezet' en wordt de lange houdbaarheid van onze maaltijden gerealiseerd. 

INGREDIËNTEN, ALLERGENEN, GEWICHT, HOUDBAARHEID EN VOEDINGSWAARDEN
Elke maaltijd is voorzien van een duidelijk etiket waarop u allerlei informatie aantreft over de maaltijd.

Etiket

Op het etiket worden allereerst de gebruikte ingrediënten achter elkaar opgesomd. Verder treft u de productiedatum aan en ook is de tht-datum op het etiket vermeld, oftwel de "ten minste houdbaar tot-datum". Na bezorging is uw maaltijd minimaal 6 maanden houdbaar. 

Op het etiket worden de allergenen dikgedrukt en onderstreept weergegeven in de opgesomde ingrediënten-declaratie. Hier wordt zetmeel IN HOOFDLETTERS weergegeven en dat betekent dat het gerecht gluten bevat. Net als melk en dat betekent dat het lactose bevat.

In onze gerechten worden geen kunstmatige smaakversterkers gebruikt door de keuken en dat wordt ook vermeld op het etiket. Verder wordt er door onze koks zo min mogelijk gebruikt gemaakt van conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakstoffen. Deze worden niet actief gebruikt maar als het wel in sauzen of fonds zit die bij de bereiding gebruikt zijn, dan wordt dat hier ook op het etiket weergegeven. 

U treft op het etiket ook de voedingswaarden aan van deze maaltijd. Deze worden weergegeven per 100 gram onbereid product. Het gewicht van onze maaltijden is 500 gram per maaltijd.