Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Elke dinsdag en vrijdag tussen
  17.00 en 22.00 uur
 • Met bevestiging per e-mail en sms
 • Proefpakket voor € 19,99
  en € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 42,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten

Bestellen zonder internet?
Bel 0294-230307

Zoutarm runderlapje met witlof in kaassaus en gekookte aardappelen Bekijk groter

Natriumarm runderlapje met witlof en gekookte aardappelen

Een langzaam gegaard mals runderlapje met een mooie bijpassende jus. Smaakvol en op traditionele wijze bereid. Lekkere witlof, klein gesneden en licht aangemaakt. Met daarbij kruimige gekookte aardappelen die de maaltijd compleet maken. Tijdens de bereding van deze zoutarme maaltijd wordt helemaal geen zout toegevoegd door onze koks. Een mooie Hollandse natriumarme maaltijd.

Meer details

€ 8,65 incl. btw

Samenstelling

Soort Rundvlees
Land Hollandse maaltijd
Allergenen Zwaveldioxide, Soja, Selderij, Lactose melk, Gluten
Type Dieetmaaltijden

Meer informatie

Ambachtelijk bereide natriumarme maaltijd. 
Deze heerlijke maaltijd is ambachtelijk bereid in onze keuken. Een relatief kleine keuken, waar bewust op traditionele wijze gekookt wordt. Een keuken met meer dan 45 jaar ervaring in het bereiden van hoge kwaliteit maaltijden. We willen ‘echte smaak en echte aandacht’ geven aan elke maaltijd. En dat proef je.

Gemakkelijk te verwarmen direct vanuit de diepvries
Al onze maaltijden zijn kant-en-klaar. Ze zijn al bereid en hoeven alleen nog maar verwarmd te worden. Dat kan snel en eenvoudig gebeuren in de oven en de magnetron. Op de informatie pagina "maaltijden verwarmen" leest u meer hierover.

Uitstekend behoud van vitamines in uw zoutarme diepvriesmaaltijd

Onze maaltijden kennen een uitstekend behoud van vitamines en voedingsstoffen. Direct na de bereiding worden de maaltijden in de keuken razend snel teruggevroren. Daarmee worden vitamines, voedingsstoffen en structuur in de maaltijden 'vastgezet' en wordt de lange houdbaarheid van onze maaltijden gerealiseerd. 

Voedingswaarden en ingrediënten zoals zout in uw zoutarme dieetmaaltijd
Elke maaltijd is voorzien van een duidelijk etiket waarop u allerlei informatie aantreft over de maaltijd.

Etiket

Op het etiket worden allereerst de gebruikte ingrediënten achter elkaar opgesomd. Verder treft u de productiedatum aan en ook is de tht-datum op het etiket vermeld, oftwel de "ten minste houdbaar tot-datum". Zoals u begrijpt zal uw eigen maaltijd op een andere dag bereid worden en zal de 'tht-datum' ook anders zijn. Na bezorging is uw maaltijd minimaal 6 maanden houdbaar.

Op het etiket worden de allergenen dikgedrukt weergegeven in de opgesomde ingrediënten-declaratie. Als zetmeel dikgedrukt weergegeven en dat betekent dat het gerecht gluten bevat. Net als melk en dat betekent dat het lactose bevat.

In onze gerechten worden geen kunstmatige smaakversterkers gebruikt door de keuken en dat wordt ook vermeld op het etiket. Verder wordt er door onze koks zo min mogelijk gebruikt gemaakt van conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakstoffen. Deze worden niet actief gebruikt maar als het wel in sauzen of fonds zit die bij de bereiding gebruikt zijn, dan wordt dat hier ook op het etiket weergegeven. 

U treft op het etiket ook de voedingswaarden aan van deze maaltijd. Deze worden weergegeven per 100 gram onbereid product.