Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.
Zoutarme hamburger speciaal voor een 'broodje hamburger' Bekijk groter

Natriumarme hamburger speciaal voor een zoutarm 'broodje hamburger'

Met onze natriumarme hamburger maakt u in een handomdraai een smakelijk zoutarm 'broodje hamburger speciaal'. De natriumarme hamburger is van 100% rundvlees en is kant en klaar. Er zit een zoutarme garnituur van ui, tomaat en augurk bij. Even verwarmen, dan op een broodje doen en u uw zoutarme lunchgerecht of gezonde snack is klaar. Dit gerecht bevat 70 gram vlees en 100 gram saus.

Meer details

€ 4,20 incl. btw

Samenstelling

Soort Rundvlees
Land Hollandse maaltijd
Allergenen Gluten, Lactose melk, Selderij, Soja
Type Dieetmaaltijden

Meer informatie

HEERLIJK AMBACHTELIJK 
Dit heerlijke lunchgerecht is ambachtelijk bereid in onze keuken. Een relatief kleine keuken, waar bewust op traditionele wijze gekookt wordt. Een keuken met meer dan 45 jaar ervaring in het bereiden van lunchgerechten en maaltijden van hoge kwaliteit. We willen ‘echte smaak en echte aandacht’ geven aan elke maaltijd. In onze keuken is een heldere keuze voor kwaliteit gemaakt en worden de lunchgerechten, gezonde snacks en gezonde tussendoortjes op traditionele wijze bereid. En dat proef je.

GEMAKKELIJK TE VERWARMEN
Al onze lunchgerechten en tussendoortjes zijn kant-en-klaar. Ze zijn al bereid en hoeven alleen nog maar verwarmd te worden. Dat kan snel en eenvoudig gebeuren in de oven en de magnetron. Op de informatie pagina "maaltijden verwarmen" leest u meer hierover.

UITSTEKEND BEHOUD VAN VITAMINES EN VOEDINGSSTOFFEN
Onze lunchgerechten en tussendoortjes kennen een uitstekend behoud van vitamines en voedingsstoffen. Direct na de bereiding worden de maaltijden in de keuken razend snel teruggevroren. Daarmee worden vitamines, voedingsstoffen en structuur in de maaltijden 'vastgezet' en wordt de lange houdbaarheid van onze gezonde tussendoortjes en gezonde snacks gerealiseerd. 

INGREDIËNTEN, ALLERGENEN, GEWICHT, HOUDBAARHEID EN VOEDINGSWAARDEN
Elke gerecht is voorzien van een duidelijk etiket waarop u allerlei informatie aantreft over het gerecht. Hieronder treft u een voorbeeld-etiket aan van dit gerecht. Als u op de afbeelding van het etiket klikt, wordt de afbeelding vergroot en kunt u alle informatie over dit gerecht zelf vinden.  

Etiket

Op het etiket worden allereerst de gebruikte ingrediënten achter elkaar opgesomd. Verder treft u de productiedatum aan en ook is de tht-datum op het etiket vermeld, oftwel de "ten minste houdbaar tot-datum". Zoals u begrijpt zal uw eigen lunchgerecht, gezonde snack of gezonde tussendoortje op een andere dag bereid worden en zal de 'tht-datum' ook anders zijn. Na bezorging is uw lunchgerecht minimaal 6 maanden houdbaar. 

Op het etiket worden de allergenen dikgedrukt weergegeven in de opgesomde ingrediënten-declaratie. Als zetmeel dikgedrukt is dan bevat het gerecht gluten en als melk dikgedrukt is dan bevat het gerecht lactose.

In onze gerechten worden geen kunstmatige smaakversterkers gebruikt door de keuken en dat wordt ook vermeld op het etiket. Verder wordt er door onze koks zo min mogelijk gebruikt gemaakt van conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakstoffen. Deze worden niet actief gebruikt maar als het wel in sauzen of fonds zit die bij de bereiding gebruikt zijn, dan wordt dat hier ook op het etiket weergegeven. 

U treft op het etiket ook de voedingswaarden aan van dit gerecht. Deze worden weergegeven per 100 gram onbereid product. Het gewicht van onze lunchgerechten is 170 gram.