Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.
Natriumarme rundergehaktbal, doperwten met worteltjes en gebakken aardappeltjes en gekookte aardappelen Bekijk groter

Natriumarme rundergehaktbal, doperwten met worteltjes en gebakken aardappeltjes

Een verrukkelijke natriumarme oftewel zoutarme maaltijd, met een heerlijke bal gehakt van rundvlees. De gehaktbal is door onze eigen koks gekruid, zonder toevoeging van zout. Met een fleurige mix van doperwten en worteltjes. De lekkere gebakken aardappeltjes completeren deze zoutarme maaltijd. 

Meer details

€ 7,99 incl. btw

Samenstelling

Soort Rundvlees
Land Hollandse maaltijd
Allergenen Gluten, Lactose melk, Selderij, Soja
Type Dieetmaaltijden

Meer informatie

Deze heerlijke zoutarme maaltijd is bereid met uitstekende ingrediënten maar zonder zout. Want in onze keuken wordt helemaal geen zout toegevoegd tijdens de bereiding van onze natriumarme maaltijden. Voor de natriumarme maaltijden gebruiken onze koks bovendien natriumarme kruiden en ook de jus is natriumarm.

In onze keuken is een heldere keuze gemaakt voor kwaliteit. Alle maaltijden, dus ook onze zoutarme maaltijden, worden ambachtelijk bereid. Inmiddels heeft onze keuken meer dan 45 jaar ervaring met het bereiden van zoutarme kant en klaar maaltijden van hoge kwaliteit. En dat proef je.

Onze zoutarme maaltijden bestaan uit drie porties die samen een complete maaltijd vormen. Elke portie is apart verpakt en heeft een eigen etiket met veel informatie over het zoutarme eten.

Op elk etiket reft u informatie aan over de procutiedatum, de houdbaarheid en het gewicht van uw natriumarme maaltijdcomponent. Maar ook staat er informatie over ingrediënten, allergenen en voedingswaarden op elk atiket van elk zoutarm maaltijdcomponent.

Onze zoutarme diepvriesmaaltijden zijn na bezorging nog minimaal 6 maanden houdbaar in de diepvries thuis. Op elk etiket treft u de productiedatum aan en de 'tht-datum'. Dat is de 'ten minste houdbaar tot datum'. Zo kunt u precies zien hoe lang uw zoutarme maaltijd houdbaar is in de vriezer.

Op elk etiket worden de infgrediënten van de zoutarme maaltijd weergegeven. Daarbij worden de allergenen dikgedrukt en in hoofdletters weergegeven in de opsomming van ingrediënten van elk zoutarm gerecht. Als er tarwe staat vermeld dan bevat het gerecht gluten. Als er melk staat dat bevat de zoutarme kant en klare maaltijd lactose.

Op elk etiket van elke natriumarme maaltijdcomponent worden de voedingswaarden vermeld, waaronder ook de hoeveelheid zout. Aal voedingswaarden worden per 100 gram onbereid product aangegeven. Ook wordt het gewicht van het gerecht vermeld. Zo kunt u precies zien hoeveel zout uw maaltijd bevat. Dan kunt u, voordat u zoutarm eten voor thuis bij ons gaat bestellen, zelf beoordelen welke zoutarme maaltijd voldoet aan uw wensen.

Deze kant en klare zoutarme maaltijd is al bereid en hoeft alleen nog maar verwarmd te worden. Dat kan snel en gemakkelijk in de oven of in de magnetron gebeuren.

Ook onze natriumarme maaltijd wordt snel en eenvoudig verwarmd op die manier. Op onze pagina 'maaltijden verwarmen' leest u hier meer over.

Onze diepvriesmaaltijden kennen een uitstekend behoud van vitamines en voedingsstoffen. Direct na de bereiding worden onze zoutarme maaltijden versneld teruggevroren. Zo worden vitamines, structuur en voedingsstoffen 'vastgezet' in deze heerlijke zoutarme maaltijden.

Door onze koks worden geen kunstmatige smaakversterkers gebruikt tijdens de bereiding van onze zoutarme maaltijden. Ook is onze keuken heel terughoudend in het gebruik van kunstmatige geur- en kleurstoffen. Deze worden niet actief gebruikt, maar als ze in sauzen of fonds zitten die de keuken gebruikt dan worden deze ingrediënten wel vermeld op het etiket.

Aan onze zoutarme kant en klaar maaltijden worden geen conserveringsmiddelen toegevoegd om de houdbaarheid te verlengen. Ook worden onze zoutarme maaltijden niet begast of vacuüm verpakt. Onze natriumarme kant en klaar maaltijden worden direct na de breiding in de keuken in de shock-freezer versneld teruggevroren. Zo worden onze zoutarme maaltijden lang houdbaar zonder gebruiik te maken van conserveringsmiddelen.