Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.
Natriumarme stamppot boerenkool met bal gehakt Bekijk groter

Natriumarme stamppot boerenkool met bal gehakt

Deze natriumarme oftwel zoutarme stamppot boerenkool wordt in onze keuken op tradionele manier bereid met zelfgestampte aardappels. De bal gehakt is in eigen keuken bereid van gemengd gehakt, is sappig en smaakvol. Tijdens de bereiding is er geen zout toevoegd aan deze maaltijd.

Meer details

€ 8,49 incl. btw

Samenstelling

Soort Varkensvlees
Land Hollandse maaltijd
Allergenen Gluten, Lactose melk, Zwaveldioxide
Type Dieetmaaltijden

Meer informatie

Deze heerlijke zoutarme maaltijd is bereid met uitstekende ingrediënten maar zonder toevoeging van zout. Want in onze keuken wordt helemaal geen zout toegevoegd tijdens de bereiding van onze natriumarme maaltijden. Voor onze natriumarme kant en klaar maaltijden gebruikt onze keuken natriumarme kruiden en ook de jus is natriumarm.

In onze keuken is een heldere keuze voor kwaliteit gemaakt. Alle maaltijden, dus ook onze zoutarme maaltijden, worden ambachtelijk bereid. Inmiddels heeft onze keuken meer dan 45 jaar met het bereiden van zoutarme kant en klare maaltijden van hoge kwaliteit. En dat proef je!

Onze natriumarme maaltijden bestaan uit drie porties die samen een complete maaltijd vormen. Elke portie is apart verpakt en heeft een eigen etiket met veel informatie over het gerecht. Deze maaltijd bestaat uit één portie bal gehakt met jus en twee porties stamppot boerenkool.

Op elk etiket treft u informatie aan over productiedatum, houdbaarheid en het gewicht van het natriumarme maaltijdcomponent. Maar ook staat er informatie over ingrediënten, allergenen en voedingswaarden op elk etiket van elk natriumarm maaltijdcomponent.

Onze zoutarme diepvriesmaaltijden zijn na bezorging nog minimaal 6 maanden houdbaar in uw vriezer thuis. Op elk etiket staat de 'tht-datum'. Dat is de 'ten minste houdbaar tot-datum'. Zo kunt precies zien hoe lang uw zoutarme maaltijd houdbaar is in uw diepvries.

Op elk etiket worden de ingrediënten van het zoutarme gerecht vermeld. Daarbij worden de allergenen dikgedrukt weergegeven in de opsomming van de ingrediënten van elk zoutarm maaltijdcomponent.

Als er tarwe staat dan bevat het zoutarme gerecht gluten. Als er melk staat dan bevat het zoutarme maaltijdcomponent lacose. 

Op elk etiket van elk natrumarm maaltijdcomponent worden de voedingswaarden vermeld, waaronder ook de hoeveelheid zout. Alle voedingswaarden worden per 100 gram onbereid product aangegeven. Ook wordt het gewicht op elke verpakking vermeld. Zo kunt u precies zien hoeveel zout uw maaltijd bevat. Dan kunt u, voordat u zoutarme maaltijden voor thuis gaat bestellen, zelf beoordelen welke natriumarme maaltijden voldoen aan uw wensen.

Onze kant en klare zoutarme maaltijden zijn al bereid. Ze hoeven alleen nog maar verwarmd te worden. Dat kan snel en gemakkelijk gebeuren in een oven of een magnetron.

Ook onze natriumarme maaltijden kunnen op deze mnier eenvoudig verwarmd worden. Op onze pagina 'maaltijden verwarmen' leest u hier meer over.

Onze vriesverse natriumarme kanmt en klaar maaltijden kennen een uitstekend behoud van vitamines en voedingstoffen. Direct na de bereiding worden de zoutarme maaltijden versneld teruggevroren waardoor vitamines, structuur en voedingswaaren direct 'vastgezet' worden in deze heerlijke natriumarme maaltijden.

Door onze koks worden geen kunstmatige smaakversterkers gebruikt tijdens de bereding van de zoutarme maaltijden. Ook is onze keuken heel terughoudend in het gebruik van kunstmatige geur- en kleurstoffen. Deze worden niet acief gebruikt, maar als ze in sauzen of fonds zitten die bij de bereiding van het gerecht gebruikt worden, dan worden ze ook op het etiket vermeld.

Aan onze natriumaarme maaltijden worden geen conserveringsmiddelen toegevoegd om de houdbaarheid te verlengen. Ook worden onze zoutarme maaltijden niet begast of vacuüm verpakt. Direct na de bereiding worden onze zoutarme maaltijden in de keuken in de shock-fereezer teruggevroren. Zo worden onze zoutarme kan en klaarmaaltijden lang houdbaar zonde gebruik te maken van conserveringsmiddelen.