Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.
Hutspot met klapstuk Bekijk groter

Natriumarme hutspot met klapstuk

Deze natriumarme oftwel zoutarme hutspot wordt in onze keuken bereid van zelfgestampte aardappelen en wortelen. De klapstuk is uit eigen slagerij. De klapstuk wordt langzaam gegaard in eigen oven en daarna door onze koks in mooie plakken gesneden. De smaakvolle en malse klapstuk heeft een heerlijke, bijpassende jus.

Meer details

€ 8,15 incl. btw

Samenstelling

Soort Rundvlees
Land Hollandse maaltijd
Allergenen Gluten, Lactose melk, Selderij, Soja
Type Dieetmaaltijden

Meer informatie

Deze heerlijke zoutarme maaltijd is bereid met uitstekende ingrediënten, zonder toevoeging van zout. Want in onze keuken wordt helemaal geen zout toegevoegd tijdens de bereidng van onze natriumarme kant en klaar maaltijden. Voor onze zouityarme maaltijden gebruiken onze koks natriumare kruiden en ook de jus is natriumarm.

In onze keuken is een heldere keuze voor kwaliteit gemaakt. Alle maaltijden, ook de zoutarme maaltijden, worden ambachtelijke bereid. Inmiddels heeft onze keuken meer dan 45 jaar ervaring in het bereiden van zoutarme kant en klaar maaltijden van hoge kwaliteit. En dat proef je.

Onze zoutarme maaltijden bestaan uit drie porties die samen een complete maaltijd vormen. Deze zoutarme maaltijd bestaat uit een portie zoutarme klapstuk met jus en twee porties zoutarme hutspot. Elke portie is apart verpakt en heeft een eigen etiket met veel informatie over het zoutarme eten.

Op elk etiket treft u informatie aan over de productiedatum, houdbaarheid en het gewicht van het natriumarme maaltijdcomponent. Maar ook staat er informatie over ingrediënten, allergenen en voedingswaarden op elk etiket van elk zoutarme maaltijdcomponent.

Onze zoutarme diepvriesmaaltijden zijn na bezorging nog minimaal zes maanden houdbaar in de diepvries thuis. Op elk etiket treft u de 'tht-datum'aan, dat is de 'ten minste houdbaar tot datum'. Zo kunt u precies zien hoe lang uw zoutarme kant en klaar maaltijd houdbaar is in uw diepvries.

Op elk etiket worden de ingrediënten van de zoutarme maaltijd vermeld. Daarbij worden de allergenen dikgedrukt en onderstreept weergegeven in de opsomming van de ingrediënten van het zoutarme maaltijdcomponent. Als er tarwe staat dan bevat het zoutarme eten gluten. Als er melk staat dan bevat het zoutarme kant en klare gerecht lactose.

Op elk etiket van elk zoutarme maaltijdcomponent worden de voedingswaarden vermeld, waaronder ook de hoeveelheid zout. De voedingswaarden worden per 100 gram onbereid product aangegeven. Ook wordt het gewicht op de verpakking vemeld. Zo kunt u precies zien hoeveel zout uw zoutarme maaltijd bevat. U kunt dan, voordat u zoutarm eten voor thuis gaat bestellen, zelf beoordelen welke zoutarme maaltijd aan uw wensen voldoet.

Deze kant en klare zoutarme maaltijd is al bereid en hoeft alleen nog maar verwarmd te worden. Dat kan snel en eenvoudig gebeuren in een magnetron en in een oven.

Ook onze natriumarme maaltijden worden snel en gemakkelijk op die manier verwarmd. Op de pagina 'maaltijden verwarmen' leest u hier meer over.

Onze zoutarme diepvriesmaaltijden kennen een uitstekend behoud van vitamines en voedingsstoffen. Ditrect na de bereiding worden de zoutarme maaltijden versneld teuggevroren waardoor vitamines, structuur en voedingsstoffen 'vastgezet' worden in deze heerlijke zoutarme maaltijden.

Door onze koks worden geen kunstmatige smaakversterkers gebruikt tijdens de bereidng van onze zoutarme maaltijden. Ook is onze keuken heel terughoudend in het gebruik van kuntsmatige geur- en kleurstoffen in onze zoutarme kant en klaar maaltijden. Deze worden niet actief gebruikt, maar als ze in sauzen en fonds zitten die voor het gerecht gebruikt worden, dan worden ze wel op het etiket vermeld.

Aan onze zoutarme kant en klaar maaltijden worden geen conserveringsmiddelen toegevoegd om de houdbaarheid te verlengen. Ook worden onze zoutarme maaltijden niet begast of vacuüm verpakt. Onze zoutarme kant en klaar maaltijden worden direct na de bereding versneld teruggevroren in de shock-freezer. Zo worden onze zoutarme maaltijden lang houdbaar in de diepvries zonder gebruik te maken van conserveringsmiddelen.