Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.
Speklapje, bietjes en aardappelpuree Bekijk groter

Natriumarm speklapje, bietjes en aardappelpuree

Deze natriumarme maaltijd van gebakken speklapjes met jus is ambachtelijk bereid door onze koks. Het is een zoutarme maaltijd waarbij er helemaal geen zout aan de maaltijd is toegevoegd. De gekookte rode bietjes zijn licht aangemaakt en er zit een klein uitje door. De smeuïge aardappelpuree is gestampt van gekookte aardappelen. 

Meer details

€ 8,15 incl. btw

Samenstelling

Soort Varkensvlees
Land Hollandse maaltijd
Allergenen Gluten, Lactose melk, Selderij, Soja
Type Dieetmaaltijden

Meer informatie

Natriumarme maaltijd speklapje, bietjes en aardappelpuree

Deze heerlijke zoutarme maaltijd is bereid zonder toevoeging van zout. Want in onze keuken wordt helemaal geen zout toegevoegd tijdens de bereiding evan onze natriumarme kant en klaar maaltijden. Voor de natriumarme maaltijden gebruikt de keuken bovendien natriumarme kruiden en ook de jus is natriumarm.

In onze keuken is een heldere keuze gemaakt voor kwaliteit. Alle maaltijden, dus ook onze zoutarme maaltijden, worden ambachtelijk bereid. Inmiddels heeft onze keuken meer dan 45 jaar ervaring met het bereiden van zoutarme kant en klare maaltijden van hoge kwaliteit. En dat proef je!

Onze natriumarme maaltijden bestaan uit drie porties die samen een complete maaltijd vormen. Elke portie is apart verpakt en heeft een eigen etiket met veel informatie over het etiket.

Op elk etiket treft u informatie aan over de productiedatum, de houdbaarheid en het gewicht van uw natriumarme maaltijd. Maar ook staat er informatie over ingrediënten, allergenen en voedingswaarden op elk etiket van elk natriumarm maaltijdcomponent.

Onze zoutarme diepvriesmaaltijden zijn na bezorging nog minimaal 6 maalden houdbaar in uw vriezer. Op elk etiket treft u de productiedatum aan en de 'tht-datum'. Dat is de 'ten minste tot datum'. Zo kunt u precies zien hoe lang uw zoutarme maaltid houdbaar is.

Op elk etiket worden de ingrediënten van de zoutarme maaltijden weergegeven. Daarbij worden de allergenen dikgedrukt en onderstreept weergegeven in de opsomming van de ingrediënten van elk zoutarm gerecht. Als er tarwe staat dan bevat die natriumarme maaltijd gluten. Als er melk staat dan bevat het gerecht lactose.

Op elk etiket worden van de natriumarme maaltijdcomponenten worden de voedingswaarden - waaronder zout- weergegeven. Alle voedingswaarden worden per 100 gram onbereid product aangegeven. Ook wordt het gewicht op elke verpakking vermeld. Zo kunt u precies zien hoeveel zout uw maaltijd bevat. Dan kunt u, voordat u uw zoutarme kant en klaarmaaltijden voor thuis gaat bestellen, zelf beoordelen welke maaltijd aan uw wensen voldoet.

Deze kant en klare natriumarme maaltijd is al bereid en hoeft alleen maar verwarmd te worden. Dat kan snel en gemakkelijk gebeuren in een magnetron of in een oven.

Ook onze natriumarme maaltijden worden snel en gemakkelijk op die manier verwarmd. Op onze pagina 'maaltijden verwarmen' leest u meer hier over. 

Onze vriesverse natriumarme maaltijden kennen een uitstekend behoud van vitamines en voedingsstoffen. Direct na de bereiding worden de zoutarme maaltijden versneld teruggevroren waardoor vitamines, voedingsstoffen en structuur 'vastgezet' worden in deze heerlijke zoutarme kant en klaar maaltijd.

KLIK OP HET ETIKET OM DE FOTO TE VERGROTEN!

Door onze koks worden geen kunstmatige smaakversterkers gebruikt tijdens de bereiding van onze zoutarme maaltijden. Ook is onze keuken terughoudend in het gebruik van kunstmatige geur- en kleurstoffen. Deze worden niet actief gebruikt, maar als ze in suazen en fonds zitten die voor het gerecht gebruikt worden, dan worden de ingrediënten ook op het etiket vermeld.

Aan onze natriumarme kant en klaarmaaltijden worden geen conserveringsmiddelen toegevoegd om de houdbaarheid te verlengen. Ook worden onze zoutarme maaltijden niet begast of vacuüm verpakt. Onze natriumarme maaltijden worden direct na de bereiding ervan in de keuken versneld teruggevroren in de shock-freezer. Zo worden onze zoutarme kant en klare maaltijden lang houdbaar in de diepvries zonder gebruik te maken van enig conserveringsmiddelen.