Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.
Zalmfilet dillesaus, spinazie, gekookte aardappelen Bekijk groter

Natriumarme zalm in dillesaus, spinazie en gekookte aardappelen

Deze heerlijke zoutarme maaltijd bestaat uit een mooie zalmfilet in dillesaus, met daarbij grof gesneden spinazie die licht aangemaakt is. De lekkere kruimige aardappelen maken deze zoutarme maaltijd compleet.

Meer details

€ 8,65 incl. btw

Samenstelling

Soort Gerechten met vis
Land Hollandse maaltijd
Allergenen Gluten, Lactose melk, Vis
Type Dieetmaaltijden

Meer informatie

Deze heerlijke zoutarme maaltijd is bereid zonder toevoeging van enig zout. Want in onze keuken wordt helemaal geen zout toegevoegd tijdens de bereiding van natriumarme maaltijden. Voor onze natriumarme maaltijden gebruikt onze keuken bovendien natriumarme kruiden en ook de jus is natriumarm.

In onze keuken is een heldere keuze voor kwaliteit gemaakt, Alle maaltijden, dus ook onze zoutarme maaltijden, worden ambachtelijk bereid. Inmiddels heeft onze keuken meer dan 45 jaar ervaring met het bereiden van zoutarme maaltijden van hoge kwaliteit. En dat proef je.

Onze natriumarme maaltijden bestaan uit drie porties die samen een complete maaltijd vormen. Elke portie is apart verpakt en heeft een eigen etiket met veel informatie over het gerecht.

Op elk etiket treft u informatie aan over de productiedatum, de houdbaarheid en het gewicht van uw natriumarme maaltijd. Maar ook staat er informatie over ingrediënten, allergenen en voedingswaarden op elk etiket van elk natriumarme maaltijdcomponent.

Onze zoutarme diepvriesmaaltijden zijn na bezorging nog minimaal 6 maanden houdbaar in uw vriezer. Op elk etiket treft u de productiedatum aan en de "tht-datum". Dat is de "tenminste houdbaar tot" datum. Zo kunt u precies zien hoe lang uw zoutarme maaltijd houdbaar is.

Op elk etiket worden de ingrediënten van de zoutarme maaltijd weergegeven. Daarbij worden de allergenen dikgedrukt en onderstreept weergegeven in de opsomming van de ingregiënten van elk zoutarm gerecht. Als er tarwe staat dan bevat die natriumarme maaltijd gluten. Als er melk staat dan bevat het gerecht lactose.

Op elk etiket van elk natriumarm maaltijdcomponent worden de voedingswaarden -waaronder zout- weergegeven. Alle voedingwaarden worden per 100 gram onbereid product aangegeven. Ook wordt het gewicht op elke verpakking vermeld. Zo kunt u precies zien hoeveel zout uw maaltijd bevat. Dan kunt u, voordat u uw zoutarme maaltijden voor thuis gaat bestellen, zelf beoordelen welke natriumarme maaltijd voldoet aan uw wensen.

Deze kant en klare natriumarme maaltijd is al bereid en hoeft alleen maar verwarmd te worden. Dat kan snel en gemakkelijk gebeuren in een magnetron of in een oven.

Ook onze natriumarme maaltijden worden snel en gemakkelijk op die manier verwarmd. Op onze pagina 'maaltijden verwarmen' leest u hier meer over.

Onze vriesverse natriumarme maaltijden kennen een uitstekend behoud van vitamines en voedingsstoffen. Direct na de bereiding worden de zoutarme maaltijden versneld teruggevroren waardoor vitamines, voedingsstoffen structuur 'vast gezet' worden in deze heerlijke zoutarme maaltijd.

Door onze koks worden geen kunstmatige smaakversterkers gebruikt tijdens de bereiding van de zoutarme maaltijden. Ook is onze keuken zeer terughoudend in het gebruik van kunstmatige geur- en kleurstoffen. Deze worden niet actief gebruikt, maar als ze al in sauzen of fonds zitten die voor het gerecht gebruikt worden, dan worden die ingrediënten ook op het etiket vermeld.

Aan onze natriumarme maaltijden worden er geen conserveringsmiddelen toegevoegd om de houdbaarheid te verlengen. Ook worden onze zoutarme maaltijden niet begast of vacuüm verpakt. Onze natriumarme maaltijden worden direct na de bereiding in de keuken versneld teruggevroren in de shock-freezer. Zo worden onze zoutarme maaltijden lang houdbaar in de diepvries zonder gebruik van conserveringsmiddelen.