Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.
Nasi goreng met saté pindasaus Bekijk groter

Natriumarme nasi goreng met kipsaté in pindasaus

De natriumarme nasi goreng is mild Indonesisch gekruid zonder toevoeging van zout door onze koks. De nasi is goed gevuld met Oosterse groenten en stukjes ei. De saté is bereid van kippendijvlees en is heerlijk mals. De kipsaté zonder stokjes is met een heerlijke pindasaus overgoten. Een verrukkelijke zoutarme Indonesische maaltijd.

Meer details

€ 8,15 incl. btw

Samenstelling

Soort Varkensvlees, Kip
Land Buitenlandse maaltijd
Allergenen Zwaveldioxide, Soja, Selderij, Schaaldieren, Pinda's, Lactose melk, Gluten, Ei
Type Dieetmaaltijden

Meer informatie

Deze heerlijke zoutarme maaltijd is bereid zonder toevoeging van zout. Want door onze koks wordt helemaal geen zout toegevoegd tijdens de bereiding van onze zoutarme maaltijden. Voor onze zoutarme maaltijden gebruiken onze koks bovendien natriumarme kruiden en ook de jus is natriumarm.

In onze keuken is een heldere keuze gemaakt voor kwaliteit. Alle maaltijden, dus ook de zoutarme maaltijden, worden ambachtelijk bereid. Inmiddels heeft onze keuken meer dan 45 jaar ervaring in het bereiden van zoutarme kant en klare maaltijden van hoge kwaliteit. En dat proef je.

Onze zoutarme maaltijden bestaan uit drie porties die samen een complete zoutarme maaltijd vormen. Deze maaltijd bestaat uit een portie natriumarme kipsaté en twee porties natriumarme nasi goreng. Elke portie is apart verpakt en bevat veel informatie over het zoutarme eten.

Op elk etiket treft u informatie aan over de productiedatum, de houdbaarheid en het gewicht. Maar ook staat er informatie over ingrediënten, allergenen en voedingswaarden op elk etiket van elk natriumarm maaltijdcomponent.

Onze zoutarme dipevriesmaaltijden zijn na bezorging nog minimaal zes maanden houdbaar in uw diepvries. Op elkk etiket treft u de productiedatum aan en de 'tht-datum'. Dat is de 'ten minste houdbaar tot datum'. Zo kunt u precies zien hoe lang uw zoutarme maaltijd houdbaar is in uw diepvries.

Op elk etiket worden de ingrediënten van de zoutarme maaltijd weergegeven. Daarbij worden de allergenen dikgedrukt weergegeven in de opsomming van de ingrediënten van het zouitarme maaltijdcomponent. Als er tarwe staat dan bevat het zoutarme gerecht gluten. Als er melk staat dan bevat het natriumarme eten lactose.

Op elk etiket van elk natriumarm maaltijdcomponent worden de voedingswaarden vermeld, waaronder ook de hoeveelheid zout. Alle voedingswaarden worden per 100 gram onbereid product aangegeven. Ook wordt het gewicht op elke verpakking vermeld. Zo kunt u precies zien hoeveel zout uw zoutarme maaltijd bevat. U kunt dan, voordat u zoutarm eten voor thuis gaat bestellen, zelf beoordelen welke zoutarme maaltijd voldoet aan uw wensen.

Deze kant en klare zoutarme maaltijd is al bereid en hoeft alleen nog maar verwarmd te worden. Dat kan snel en eenvoudig gebeuren in een magnetron of in een oven.

Ook onze natriumarme maaltijden worden snel en eenvoudig verwarmd op die manier. Op onze pagina 'maaltijden verwarmen' leest u meer hierover.

Onze zoutarme diepvriesmaaltijden kennen een uitstekend behoud van vitamines en voedingsstoffen. Direct na de bereiding worden onze zoutarme maaltijden versneld teruggevroren waardoor vitamines, structuur en voedingsstoffen 'vastgezet' worden in onze heerlijke zoutarme maaltijden.

Door onze koks worden geen kunstmatige smaakversterkers gebruikt tijdens de bereiding van onze zoutarme maaltijden. Ook is onze keuken heel terughoudend in het gebruik van kunstmatige geur- en kleurstoffen. Deze worden niet actief gebruikt, maar als ze in sauzen of fonds zitten die door de keuken gebruikt worden, dan worden ze wel op het etiket vermeld.

Aan onze natriumarme kant en klaar maaltijden worden geen conserveringsmiddelen toegevoegd om de houdbaarheid te verlengen. Ook worden onze zoutarme maaltijden niet begast of vacuüm verpakt. Onze zoutarme kant en klaar maaltijden worden direct van de bereiding ervan in de keuken versneld teruggevroren in de shock-freezer. Zo worden onze zoutarme maaltijden lang houdbaar in de diepvries zonder gebruik te maken van conserveringsmiddelen.