Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Elke dinsdag en vrijdag tussen
  17.00 en 22.00 uur
 • Met bevestiging per e-mail en sms
 • Proefpakket voor € 19,99
  en € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 42,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten

Bestellen zonder internet?
Bel 0294-230307

Diepvriesmaaltijden aan huis

Wilt u diepvriesmaaltijden aan huis van hoge kwaliteit? Dan bent u bij ons aan juiste adres. Onze heerlijke diepvriesmaaltijden worden aan huis bezorgd in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden.

Onze diepvriesmaaltijden zijn ambachtelijk bereid en bevatten geen kunstmatige smaakversterkers. Dat is wel zo gezond. Bovendien kennen onze diepvriesmaaltijden een uitstekend vitaminebehoud en zijn ze geschikt voor oven en magnetron.

Groot assortiment diepvriesmaaltijdenU heeft bij ons de keuze uit een ruim assortiment diepvriesmaaltijden die wij aan huis bezorgen. We hebben een grote diversiteit aan maaltijden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit vegetarische maaltijden, maar ook gerechten met vis of vlees. We bieden veel Hollandse maaltijden, maar ook erg veel buitenlandse maaltijden.

Zo kunt u zelf de diepvriesmaaltijden kiezen die u lekker vindt. Ons grote assortiment diepvriesmaaltijden zorgt ervoor dat u een hele afwisselende keuze kunt maken.

Diepvriesmaaltijden van hoge kwaliteitOnze keuken heeft een bewuste keuze gemaakt voor diepvriesmaaltijden van hoge kwaliteit. Onze diepvriesmaaltijden worden ambachtelijk bereid door onze ervaren koks. 

In deze keuken met meer dan 45 jaar ervaring, worden alle gerechten zo veel mogelijk op traditionele wijze bereid. In onze maaltijden zitten geen kunstmatige smaakstoffen en onze keuken is zeer terughoudend in het gebruiken van kunstmatige geur- en kleurstoffen. Onze ambachtelijk bereide diepvriesmaaltijden zijn dan ook van hoge kwaliteit.

Diepvriesmaaltijden aan huis proberen?Wilt u onze diepvriesmaaltijden aan huis proberen? Misschien is het dan een idee om ter kennismaking één van onze proefpakketten te bestellen. Elk proefpakket bevat vier verschillende maaltijden die u kunt bestellen voor de aantrekkelijke prijs van €19,99 met €3,95 bezorgkosten. U kunt bij uw eerste bestelling ook meerdere proefpakketten diepvriesmaaltijden te bestellen.

Zo kunt u thuis proeven of u de maaltijden lekker vindt. U besluit zelf of u een tweede keer diepvriesmaaltijden aan huis wil laten bezorgen door ons.