Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Elke dinsdag en vrijdag tussen
  17.00 en 22.00 uur
 • Met bevestiging per e-mail en sms
 • Proefpakket voor € 19,99
  en € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 35,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten

Tafeltje dekje bezorgt ambachtelijke maaltijden aan huis

Tafeltje dekje is de maaltijdservice van 'kantenklaarmaaltijden.nl' die ambachtelijke maaltijden aan huis bezorgt bij particulieren thuis. In onze tafeltje dekje service bezorgen we maaltijden bij senioren maar ook bezorgen we maaltijden aan huis bij jongeren en gezinnen die zelf niet elke dag willen koken.

Onze maaltijdservice is een moderne variant op de traditionele tafeltje dekje voor wat betreft het bezorgen van maaltijden aan huis. We kunnen geen warme maaltijden aan huis bezorgen, daar is onze maaltijdservice niet op ingericht. Wel bezorgen we heerlijke, ambachtelijk bereide kant en klaar maaltijden aan huis die heel eenvoudig verwarmd kunnen worden in oven of magnetron. Zo maakt de tafeltje dekje maaltijdservice van 'kantenklaarmaaltijden.nl' het mogelijk om elke dag thuis te genieten van heerlijke kant en klaar maaltijden.

Hoe werkt tafeltje dekje?

In onze tafeltje dekje maaltijdservice kunt u ter kennismaking een proefpakket van vier maaltijden met korting bestellen. Elk proefpakket in onze maaltijdservice biedt vier verschillende maaltijden voor €19,99. Zo kunt u enkele maaltijden bestellen om thuis te proeven. U bepaalt zelf of u daarna nogmaals wilt bestellen, want onze tafeltje dekje maaltijdservice is geheel vrijblijvend. U hoeft geen abonnement te nemen en u bent niet verplicht om nog een tweede keer maaltijden te bestellen in onze maaltijdservice.

In onze tafeltje dekje maaltijdservice leveren wij maaltijden die ambachtelijk bereid zijn door de koks van de keuken van Stichting Humanitas. Eerlijke en smaakvolle maaltijden zonder kunstmatige smaakversterkers. U treft dan ook geen slechte e-nummers aan in onze tafeltje dekje maaltijden. Bovendien hebben onze gezonde kant en klaar maaltijden een uitstekend behoud van vitamines en voedingsstoffen. Groot voordeel is dat onze maaltijden vriesvers zijn, waardoor ze minimaal 6 maanden houdbaar zijn. De maaltijden die u via tafeltje dekje bestelt zijn geschikt voor zowel ovens als voor magnetrons.

Wat kan ik bestellen bij tafeltje dekje?

U kunt alle gerechten die u op onze webshop vindt bestellen voor tafeltje dekje. Voor maar €5,97 geniet u al van een heerlijke complete maaltijd. Misschien bent u geïnteresseerd in een proefpakket van vier verschillende maaltijden. Zo kunt u onder andere kant en klaar maaltijden bestellen, maar we hebben ook heerlijke soepen voor €1,70. Wanneer u aan het diëten bent, moet u natuurlijk ook gewoon gebruik kunnen maken van tafeltje dekje. Hierom kunt u bij ons ook verschillende dieetmaaltijden bestellen. Wilt u grotere aantallen bestellen? Bekijk dan onze maaltijdpakketten.

Tafeltje dekje bij Kantenklaarmaaltijden.nl

Maak gebruik van tafeltje dekje via Kantenklaarmaaltijden.nl en u zult zeker genieten van de lekkerste maaltijden die bij u thuis worden bezorgd. Onze keuken heeft al 45 jaar ervaring en kiest bewust voor gezonde en smaakvolle gerechten! Kortom, tafeltje dekje is gezond, gemakkelijk en snel bij u thuis!