Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.
Wortelen per portie Bekijk groter

Wortelen

Ons maaltijdcomponent wortelen is apart verpakt als portie van 170 gram. 

Onze worteltjes zijn heerlijk van smaak. U kunt naast worteltjes ook andere maaltijdcomponenten bestellen in ons grote assortiment. Zo kiest u zelf uw ideale maaltijd, zonder verplichte combinaties.

Meer details

€ 2,63 incl. btw

Samenstelling

Soort Vegetarisch gerecht
Overig Zonder gluten bereid, Zonder lactose bereid

Meer informatie

Onze maaltijdcomponenten zijn per portie verpakt.

Dit maaltijdcomponent bevat een portie van 170 gram, is apart verpakt en is apart te bestellen. Met onze kant en klare maaltijdcomponenten stelt u zelf uw maaltijd samen, zonder verplichte combinaties.

U kiest uit ons grote assortiment maaltijdcomponenten precies de gerechten die u lekker vindt. U bestelt dus alleen de maaltijdcomponenten die u thuis op voorraad wilt hebben. Zo heeft u elke dag veel keuze uit precies die gerechten die u lekker vindt.  

Wilt u een grote maaltijd bestellen of juist een kleine maaltijd eten? Met onze kant en klare maaltijdcomponenten is het makkelijk en snel geregeld, precies zoals u wilt. 

Wilt u een mooie maaltijd zonder vlees? Of wilt u geen zetmeel eten, maar wel een dubbele portie groente? Onze maaltijdcomponenten bieden veel mogelijkheden. Ook handig als u kant en klare maaltijden wilt bestellen die passen in een koolhydraatarm dieet. Op het etiket ziet u ook of het maaltijdcomponent zonder gluten of lactose bereid is. Het grote assortiment maaltijdcomponenten biedt veel flexibiliteit.

Dit maaltijdcomponent bevat een portie van 170 gram. Een normale maaltijd bestaat uit drie verschillende maaltijdcomponenten en weegt dan ruim 500 gram. Maar u kunt natuurlijk ook voor een kleine maaltijd of grote maaltijd kiezen. 

Elk maaltijdcomponent is apart verpakt en heeft een eigen etiket met veel informatie over het etiket. Op elk etiket treft u informatie aan over de productiedatum, de houdbaarheid en het gewicht. Maar ook staat er informatie over ingrediënten, allergenen en voedingswaarden op elk etiket van elk maaltijdcomponent.

Onze maaltijdcomponenten zijn na bezorging nog minimaal 6 maanden houdbaar in uw vriezer. Op elk etiket treft u de productiedatum aan en de 'tht-datum'. Dat is de 'ten minste tot datum'. Zo kunt u precies zien hoe lang uw maaltijd houdbaar is.

Op elk etiket worden de ingrediënten van het gerecht weergegeven. Daarbij worden de allergenen in hoofdletters weergegeven in de opsomming van de ingrediënten van elk maaltijdcomponent. Juist doordat de maaltijdcomponenten los te bestellen zijn, onstaan hier veel mogelijkheden voor mensen met een allergie voor een bepaald ingrediënt.

Op elk etiket worden van de maaltijdcomponenten worden ook alle voedingswaarden weergegeven. De voedingswaarden worden per 100 gram onbereid product aangegeven. Zo kunt u zien welk maaltijdcomponent aan uw wensen voldoet voordat u kant en klare maaltijdcomponenten voor thuis gaat bestellen. KLIK OP HET ETIKET OM HET TE VERGROTEN!

Dit kant en klare maaltijdcomponent is al bereid en hoeft alleen maar verwarmd te worden. U kunt zelf kiezen om één, twee of drie maaltijdcomponenten te verwarmen. Dat kan snel en gemakkelijk gebeuren in een magnetron of in een oven. Op onze pagina 'maaltijden verwarmen' leest u meer hier over. 

Onze maaltijdcomponenten kennen een uitstekend behoud van vitamines en voedingsstoffen. Direct na de bereiding worden ze verpakt en versneld teruggevroren in de shock-freezer. Hierdoor worden vitamines, voedingsstoffen en structuur 'vastgezet' in deze gezonde maaltijden.

Door onze koks worden geen kunstmatige smaakversterkers gebruikt tijdens de bereiding van onze maaltijden. Ook is onze keuken terughoudend in het gebruik van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Deze worden niet actief gebruikt, maar als ze in sauzen en fonds zitten die voor het gerecht gebruikt worden, dan worden de ingrediënten ook op het etiket vermeld.

Aan onze kant en klaar maaltijden worden geen conserveringsmiddelen toegevoegd om de houdbaarheid te verlengen. Ook worden onze maaltijden niet begast of vacuüm verpakt. Onze maaltijden worden alleen maar versneld teruggevroren in de shock-freezer. Zo worden onze ambachtelijke maaltijden diepvriesmaaltijden van hoge kwaliteit, zonder gebruik te maken van conserveringsmiddelen.